Nite Ize een Tandeloze Rits voor de Vacuüm Verzegelde Tassen

0
93

Een slimme sluiting voor uw deur is een geweldige manier om een gemak uw dagelijkse routine, en als u wilt in staat zijn om met uw stem uw Echo, er zijn een paar goede opties die werken heel goed samen met Alexa.

De Beste Toetsenborden Voor Uw Gaming PC
door Michael Crider op 10 januari 2019

Het bouwen of het kopen van een nieuwe gaming PC? Geweldig. Vergeet alleen niet om op te slaan van een kleine ruimte in uw budget voor uw accessoires. Een comfortabel toetsenbord met snelle, betrouwbare en switches is een belangrijk onderdeel van uw installatie, en wij hebben gevonden de beste die beschikbaar zijn.

Heeft U Behoefte aan een Screen Protector voor Uw Apple Horloge?
Craig Lloyd op 9 januari 2019

Als je bang bent dat je krassen op het scherm van uw Apple-Horloge, kunt u gemakkelijk kopen en installeren van een screen protector. Maar mocht u zich zorgen maken over het in de eerste plaats?

Volg Ons!

Facebook

Twitter

Nite Ize een Tandeloze Rits voor de Vacuüm Verzegelde Tassen

Michael Crider | @MichaelCrider | januari 10, 2019January 10, 2019

U kunt een tas water-resistant als je wilt, maar vloeistoffen kan nog steeds door middel van een conventionele metalen of kunststof rits. Dat is het probleem outdoor leverancier Nite Ize set op te lossen met de nieuwe Afvoer zakken.

Nite Ize moest engineer is een geheel nieuwe benadering van ritsen, gooien een eeuw of twee van de overeenkomst te maken van een zegel met zijden dat de greep van elkaar op elke millimeter. Wanneer de “TRU Zip” hoofd-docks in de depressie aan het einde van de tas is absoluut luchtdichte: het plaatsen van een vaste honderd pond van kracht op de top eigenlijk niet eens zo veel als een piep.

Het bedrijf is gericht op het aantrekken van algemene reizigers, als de zakken zijn ideaal voor het houden van vloeistof lekt uit het scheren uitrustingen en make-up tassen. Ze zijn ook goed voor de on-the-fly waterdichte voegt, wat handig is voor het houden van een vochtige badpak van het bekleden van de binnenkant van je rugzak met vocht. Outdoor en kampeer liefhebbers, of iedereen die onvoorspelbaar doorweekt, kon vinden sommige toepassingen ook.

De Afvoer tassen zijn niet zonder trade-offs: ze nemen aanzienlijk meer kracht dan een gewone tas te sluiten, genoeg dat kleine kinderen of mensen met artritis misschien niet in staat om ze te sluiten volledig. Maar met tassen van de grootte van een portefeuille tot ongeveer achttien centimeter, moet u in staat zijn om er een te vinden voor tal van toepassingen. Prijzen variëren van $25-55 op basis van grootte, en ze hit winkel onmiddellijk.