HP och NVIDIA Gjorde $5000, 65-tums Bildskärm Din $5000 Skrivbordet Förtjänar

0
99

Ett smart lås till din dörr är ett bra sätt att lägga till några bekvämlighet till din dagliga rutin, och om du vill kunna styra den med din röst med hjälp av din Echo, det finns ett par bra alternativ som fungerar bra med Alexa.

Det Bästa Tangentbord För Din Gaming PC
av Michael Crider den 10: e januari, 2019

Bygga eller köpa en ny gaming DATOR? Häftigt. Glöm bara inte att spara lite utrymme i din budget för dina tillbehör. En bekväm tangentbord med snabb, pålitlig växlar är en viktig del av din inställning, och vi har hittat de bästa som finns.

Behöver Du ett skärmskydd för Din Apple Titta på?
Craig Lloyd på januari 9, 2019

Om du är orolig att du ska repa upp skärmen på din Apple Titta på, kan du enkelt köpa och installera ett skärmskydd för det. Men skulle du vara orolig om det i första hand?

Följ Oss!

Facebook

Twitter

HP och NVIDIA Gjorde $5000, 65-tums Bildskärm Din $5000 Skrivbordet Förtjänar

Michael Crider | @MichaelCrider | Januari 10, 2019

Fräckt namn “BFGD” program—för “Stora Format Gaming Display” och inget annat—var meddelade på CES 2018, ett helt år sedan. Vi förväntade sig att dessa övermannade gamer-vänlig skärmar för att slå hyllorna innan slutet av det året. Väntan var värt det.

Tekniskt, HP Omen X Emperium 65 är bara en “visa”, inte en TV—en distinktion som krävs i USA, eftersom det saknar en tuner för over-the-air TV-program. Men vad det saknar i kaninöron det gör i alla andra kategorin. Ser det enbart som en TV, det är en 65-tums, quantum-dot, 4K HDR-skärm, med en 120 hz uppdateringsfrekvens. Vilket är trevligt. Men det kommer inte att få folk att punga över fem grand för en inte-kalla-det-en-TV.

Vad kommer? Låt oss bryta ner det. För det första, eftersom det är tekniskt sett en gigantisk gaming monitor och inte en konventionell TV, det kommer med G-SYNC. Det är NVIDIAS anti-slita bild-synkronisering system som saktar ner uppdateringsfrekvensen av panelen för att matcha dips och dalar i ett PC-spel prestanda. Det är aktiverad med en extra bit av NVIDIA maskinvara som är inbyggd i skärmen. Men det är inte bara lite extra, eftersom det finns också en inbyggd SKÖLD för att hantera Omen: s smart TV-funktioner. NVIDIA berättade för oss att detta är samma Tegra X1-baserat system som stand-alone-SHIELD, som är i särklass den bästa set-top box på marknaden. Det kommer även få sin täta uppdateringar av programvara direkt från NVIDIA på samma gång. TV-fjärrkontrollen är en SKÖLD fjärrkontrollen, naturligtvis.

Inte tillräckligt? Förståeligt. Hur är det med den medföljande ljud-bar? Medan även de dyraste Tv-apparater från lik av Samsung och LG förväntar sig att du ska punga ut för något över standard högtalare, the Omen X Emperium kommer med sina biffiga soundbaren i rutan. Baren har 120 watt från sina ingår förare och integrerad subwoofer. Det är ganska snygg också, glider in under TV: n stå på benen, eller som är knutna till botten om du ska montera på en vägg med den massiva 400mmx400mm VESA mount. (Se till att inte missa den dubbar.)

Fortfarande inte tillräckligt? Ta en närmare titt på tillbaka. Förutom att vara förvånansvärt attraktivt för en massa plast som du aldrig kommer att se—dig som Omen branding—den har en egen inbyggd bias ljus. LED-bar på toppen av den bakre panelen stänk ljus på din vägg, reagera på innehållet i din film eller spel och blinkande motsvarande genomsnittet av färger i real-tid. Ingen behöver för att hålla sig på LED strips, men om du inte är ett fan, du kan stänga av det.

För deras “one more thing” – ögonblick, HP reps visade oss den i/O-panelen. På toppen av fyra HDMI-portar, en DisplayPort till din gaming DATOR och två USB-portar för att koppla in tillbehör till Android-baserade SKÖLD, panelen har en avståndsmätare. Så när du når runt ryggen och TV känner av din hand, den aktiverar en mindre LED-strip och tände etiketter för varje port. Det finns ingen anledning att greppa telefonen för en improviserad ficklampa.

PC-spelare som vill ha ett vardagsrum display som kan hantera direkta G-SYNC input från en stationär DATOR är en nisch på marknaden. Och de som har råd att betala $5000 platta av tekniska överflöd kommer att bli en ännu mindre grupp. Men för dem som redan dreglar, HP Omen X Emperium genève nästa månad. Vi fick veta att modeller från andra tillverkare kommer att följa senare i år 2019.