HP en NVIDIA Gemaakt van de $5000, 65-inch Monitor Uw $5000 Desktop Verdient

0
91

Een slimme sluiting voor uw deur is een geweldige manier om een gemak uw dagelijkse routine, en als u wilt in staat zijn om met uw stem uw Echo, er zijn een paar goede opties die werken heel goed samen met Alexa.

De Beste Toetsenborden Voor Uw Gaming PC
door Michael Crider op 10 januari 2019

Het bouwen of het kopen van een nieuwe gaming PC? Geweldig. Vergeet alleen niet om op te slaan van een kleine ruimte in uw budget voor uw accessoires. Een comfortabel toetsenbord met snelle, betrouwbare en switches is een belangrijk onderdeel van uw installatie, en wij hebben gevonden de beste die beschikbaar zijn.

Heeft U Behoefte aan een Screen Protector voor Uw Apple Horloge?
Craig Lloyd op 9 januari 2019

Als je bang bent dat je krassen op het scherm van uw Apple-Horloge, kunt u gemakkelijk kopen en installeren van een screen protector. Maar mocht u zich zorgen maken over het in de eerste plaats?

Volg Ons!

Facebook

Twitter

HP en NVIDIA Gemaakt van de $5000, 65-inch Monitor Uw $5000 Desktop Verdient

Michael Crider | @MichaelCrider | 10 Januari 2019

De brutaal-met de naam “BFGD” programma voor de “Grote Formaat Gaming Display,” en niets anders—werd aangekondigd op de CES in 2018, een volledig jaar geleden. We verwachten deze overmeesterd, gamer-vriendelijke schermen te raken planken voor het einde van dat jaar. Het wachten was de moeite waard.

Technisch gezien is de HP Voorteken X Emperium 65 is alleen een “display” niet een TV—een onderscheid nodig in de VS omdat het ontbreekt aan een tuner voor over-the-air TV-programmering. Maar wat er ontbreekt in de oren konijn maakt in elke andere categorie. Op zoek naar het puur als een TV, het is een 65-inch, quantum-dot, 4K HDR-scherm, met een 120Hz refresh rate. Dat is mooi. Maar dat zal niet voor mensen vork over vijf grand voor een niet-call-it-een-TV.

Wat dan wel? Laten we het af te breken. Ten eerste, omdat het technisch gezien een gigantische gaming monitor en niet een conventionele TV, het komt met een G-SYNC. Dat is NVIDIA ‘ s anti-scheuren frame-synchronisatie systeem dat vertraagt de refresh rate van het paneel met dips en dalen in een PC-game prestaties. Het is ingeschakeld door een beetje extra van NVIDIA hardware ingebouwd in het scherm. Maar het is niet het enige beetje extra, want er is ook een ingebouwde SCHILD voor het verwerken van de Voorteken van de smart TV functies. NVIDIA vertelde ons dat dit dezelfde Tegra X1-gebaseerd systeem als de stand-alone-SCHILD, dat is verreweg de beste set-top box op de markt. Het zal zelfs voor de frequente updates van de software rechtstreeks van NVIDIA op hetzelfde moment. De afstandsbediening van de TV is een SCHILD op afstand, natuurlijk.

Niet genoeg? Begrijpelijk. Hoe zit het met de meegeleverde sound bar? Terwijl zelfs de meest dure Tv ‘ s van de wil van Samsung en LG verwachten u om uit te shell voor iets meer dan de standaard speakers, het Voorteken X Emperium komt met zijn gespierde geluidsbalk in de doos. De bar beschikt over 120 watt vermogen van de meegeleverde drivers en ingebouwde subwoofer. Het is heel stijlvol te schuiven in het kader van de TV-stand van de benen, of verbonden aan de onderkant als je de montage aan de muur met de enorme 400mmx400mm VESA mount. (Zeker niet te missen de studs.)

Nog niet genoeg? Neem een kijkje op die rug. Naast een verrassend aantrekkelijk voor een bos van plastic die je nooit zult zien—dig dat Voorteken branding—het bevat zijn eigen ingebouwde bias licht. De LED-balk aan de bovenkant van het achterpaneel spatten licht op uw muur, reageren op de inhoud van de film of game en knippert de bijbehorende gemiddelde van de kleuren in real-time. Geen behoefte stick-on LED-strips, maar als je geen fan, dan kun je het uitschakelen.

Voor hun “one more thing” – moment, HP reps toonde ons de I/O-paneel. Op de top van de vier HDMI-poorten, een DisplayPort voor uw gaming PC, en twee USB-poorten voor het aansluiten van accessoires voor de Android-gebaseerde SCHILD, het paneel heeft een nabijheidssensor. Dus als u rond de achterkant en de TV detecteert uw hand, activeert een kleinere LED strip en verlichte etiketten voor elke poort. Er is geen noodzaak om je telefoon voor een spontane zaklamp.

PC-gamers die willen een woonkamer display die overweg kan met directe G-SYNC-ingang van een desktop PC zijn een niche-markt. En wie kan zich dit veroorloven $5000 plaat van technologische weelde een nog kleinere groep. Maar voor degenen die nu al te kwijlen, de HP Voorteken X Emperium zal de scheepvaart volgende maand. We verteld modellen van andere fabrikanten zullen volgen later in het jaar 2019.