Det Bästa Skum Bäddmadrasser För Din Obekväma Säng

0
105

Everybody ‘ s gotta använda en madrass. Men ibland, att du slutar med den mest hemska, smärtsamma, onda madrass. Varför inte mjuka upp det med en madrass topper?

Den Bästa Smarta Lås för Din Amazon Echo
Craig Lloyd på den 10: e januari 2019

Ett smart lås till din dörr är ett bra sätt att lägga till några bekvämlighet till din dagliga rutin, och om du vill kunna styra den med din röst med hjälp av din Echo, det finns ett par bra alternativ som fungerar bra med Alexa.

Det Bästa Tangentbord För Din Gaming PC
av Michael Crider den 10: e januari, 2019

Bygga eller köpa en ny gaming DATOR? Häftigt. Glöm bara inte att spara lite utrymme i din budget för dina tillbehör. En bekväm tangentbord med snabb, pålitlig växlar är en viktig del av din inställning, och vi har hittat de bästa som finns.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Det Bästa Skum Bäddmadrasser För Din Obekväma Säng

Andrew Heinzman | @andrew_andrew__ | januari 11, 2019January 10, 2019

Everybody ‘ s gotta använda en madrass. Men ibland, att du slutar med den mest hemska, smärtsamma, onda madrass. Varför inte mjuka upp det med en madrass topper?

Nu, om din säng är så dålig att du relaterar till det onda skämt på en andlig nivå, kanske du behöver för att hoppa över våra titta på toppers och hoppa rätt till att få en helt ny budget-vänlig madrass. Om du bara behöver fräscha upp den du har, men låt oss gräva i.

LÄS DETTA TOOThe Bästa Billiga Skum Madrasser

Skum bäddmadrasser kan komma i olika tjocklekar och densitet, men de alla syftar till att göra din säng mer bekväm genom att lägga till några kudde och stöd. När du är trött på ditt obekväm madrass, kan du spara en hel del pengar genom att köpa ett underhållningsvärde i stället för en helt ny madrass. En topper kan även förlänga livslängden på din madrass genom att sprida kroppsvikt, en trevlig bonus som alla kan uppskatta.

Men det kan vara svårt att hitta den madrass topper som är rätt för dig. Några bäddmadrasser är otroligt mjuk och tjock, till den grad att hela din kropp kan sjunka djupt in i sina skummande godhet. Men om du gillar att sova på en yta som är lite mer stödjande, då du kommer att vilja hitta en madrass topper som är på den tunna sidan, eller en som är gjord med lager av olika densitet.

Lyckligtvis, vi har gjort en del av arbetet för dig. Här är vår favorit bäddmadrasser, från super-mjuka till super-stödjande. Vi har listat de queen-size pris för dessa bäddmadrasser, men nästan alla av dem finns i andra storlekar—du ska naturligtvis betala lite mer för en king size och en bra bit mindre för en tvilling.

Sova Innovationer 4-Tums Gel Topper Med Påslakan ($152)

Om du har en riktigt hemska madrass, då du kanske vill få en super djup madrass topper. Sömn Innovationer 4-tums topper är djupa nog för att helt förändra din madrass. Och det är gjort av en gel memory foam som formar till formen på din kropp, och suger bort dina överflödig kroppsvärme. Inget mer att vakna upp i svettas!

Denna Sömn Innovationer topper är 4-tum tjock, och den levereras med en 2-tums quiltad täcka. Det är en extra 6-inches på toppen av din madrass. Quiltat luckan är lite tätare än gel topper, så kan det mjukt diffust en bit av din vikt och lägga på lite extra stöd för ryggen.

En super-mjuk madrass topper kan inte vara rätt för alla. Om du behöver en fastare underhållningsvärde, då du kommer att vilja leta någon annanstans. Detta är för de människor som är besatt av mjukhet.

Köp på Amazon

Tempurpedic Högsta 3-Tums Topper ($347)

Vissa människor vill inte sjunka ner i sin madrass. Om du har problem med ryggen, eller om du bara vill ha lite mer stöd från din madrass, då du behöver för att hitta något som är lite tätare. Den Tempurpedic madrass topper är tillverkad av ett minne skum som stöder din kropp, snarare än att konsumera den. Det kommer också med en mjuk allergen-tygöverdrag, ett trevligt alternativ till de värmealstrande plastskydd som brukar komma med bäddmadrasser.

Tempurpedic märkesvaror bäddmadrasser kosta en hel del pengar. Jag menar, detta madrass topper kostar ca $200 mer än någon av våra andra favorit toppers. Men det är ett stort underhållningsvärde från ett företag med mycket erfarenhet i området—och hey, du får lite av att Tempurpedic godhet utan att köpa hela madrassen.

Köp på Amazon

KLARSYNT 2-Tums Ventilerad Madrass Topper ($83)

Om du letar efter en madrass topper som är mjuka, men inte för tjock, då bör du kolla in det 2-tums KLARSYNT madrass topper. Det är gjort av en tryckavlastande material, och det har en massa små hål för ventilation och viktfördelning. Vem har sagt att du behövde “kylande gel” för att hålla saker cool?

Detta är en snygg, prisvärd madrass topper. Det är inte för tjock, så det är ett bra sätt att få lite extra stöd för ryggen utan att bryta banken. Men om du behöver en super tjock madrass topper med alla typer av klockor och visselpipor, du kommer att behöva leta någon annanstans.

Köp på Amazon

UTTU 3-Tums Röd Respira Ventilerade Topper ($170)

Den Uttu är en unik madrass topper, och det är att göra ett bra jobb som står ut i detta dog eat dog world. Det 3-tum tjock, och det är gjort med en dual-layer konstruktion som hindrar saker från att känna för tät eller två plysch. Det nedersta lagret är en djup, mjuk skum som sprider och fördelar vikten av din kropp utan en massa motstånd. Det tunna övre lagret är lite tätare, och det ger dig en aning av extra stöd. Åh, och båda dessa lager är ventilerat, så att du inte vaknar upp i svettningar.

Detta är en bra madrass för personer med ryggproblem eller för personer som har en särskilt obekväm madrass. Det är tillräckligt tjock för att förvandla din madrass, men det är utformat för att hålla dig bekväm och stöds.

Köp på Amazon

Ren Grön 2-Tums 100% Naturlig Latex Med Dun (Sek 130)

Memory foam är en snygg produkt som kan hjälpa en massa människor. Men det är gjort från petrokemiska ingredienser som kan ta en vägtull på miljön, och en massa människor som inte är helt bekväm med alla kemikalier som pumpas in i toppers att hålla dem flamskyddsmedel, doftande, och bets-resistenta.

Lyckligtvis finns det naturliga alternativ till tryckavlastande bäddmadrasser. Märken som Ren Grön göra sina bäddmadrasser från latex skum, ett varaktigt skum som behåller sin form och håller sig sval.

Detta är ett relativt billigt sätt att lägga till några kudde till din säng, och du kan sova bättre att veta vad din madrass topper är gjord av. Tänk på att latex bäddmadrasser är lite tätare än minne skum toppers, och om du har latex känslighet du vill undvika den kategori helt och hållet.

Köp på Amazon