Den Bästa Smarta Lås för Din Amazon Echo

0
117

Ett smart lås till din dörr är ett bra sätt att lägga till några bekvämlighet till din dagliga rutin, och om du vill kunna styra den med din röst med hjälp av din Echo, det finns ett par bra alternativ som fungerar bra med Alexa.

Det Bästa Tangentbord För Din Gaming PC
av Michael Crider den 10: e januari, 2019

Bygga eller köpa en ny gaming DATOR? Häftigt. Glöm bara inte att spara lite utrymme i din budget för dina tillbehör. En bekväm tangentbord med snabb, pålitlig växlar är en viktig del av din inställning, och vi har hittat de bästa som finns.

Behöver Du ett skärmskydd för Din Apple Titta på?
Craig Lloyd på januari 9, 2019

Om du är orolig att du ska repa upp skärmen på din Apple Titta på, kan du enkelt köpa och installera ett skärmskydd för det. Men skulle du vara orolig om det i första hand?

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Den Bästa Smarta Lås för Din Amazon Echo

Craig Lloyd | @craig_lloyd | januari 10, 2019January 10, 2019

Ett smart lås till din dörr är ett bra sätt att lägga till några bekvämlighet till din dagliga rutin, och om du vill kunna styra den med din röst med hjälp av din Echo, det finns ett par bra alternativ som fungerar bra med Alexa.

Tänk på att det är olika smarta lås att välja mellan som kommer med olika funktioner, så att den “bästa” för dig kan vara annorlunda än den “bästa” en för någon annan. Med det sagt, vi kommer att gå igenom ett par olika lås som kommer med olika funktioner.

Kwikset Kevo (Sek 229)

Om du vill ha en smart lock som fungerar med Alexa, en av de bästa på marknaden är Kwikset Kevo. Den använder touch-att-öppna-teknik och har en diskret stil som inte sticka ut som en öm tumme.

Touch-to-open-funktion är vår favorit sak om Kevo, som du enkelt trycka på lås kropp och det fortsätter att antingen låsa eller låsa upp. För att göra detta, det känner av om din telefon är i närheten och använder det som tillstånd av olika slag. Det kan även upptäcka om du befinner dig utanför eller inne i ditt hus, så att ingen försöker låsa upp din dörr när du är hemma.

Det är en av de dyrare smarta lås på marknaden, men du kan oftast hitta det på rea på en fin rabatt. Men för att använda den med ditt Amazon-Echo, du behöver Kevo Plus, som är en en-gång – $99 inköp som kommer med en gateway-hubb för att ansluta den till ditt nätverk. Annars, det fungerar helt enkelt över Bluetooth med telefonen.

Köp på Amazon

Behåll Din Befintliga Deadbolt: Augusti Smart Lock ($149)

Om du är ett fan av att inte ersätta din befintliga låskolven (antingen för att du känner för det eller bara inte vill byta ut nycklar), är din bästa insats är augusti-Smarta Lås.

Allt du behöver göra är byta ut det inre mekanism med augusti lås och utsidan är fortfarande den samma, så det ser ut precis som en vanlig låsa från utsidan. Men du är ganska mycket kvar med en fullfjädrad smart lock.

Precis som med Kevo, kommer du att behöva en separat navet i form av augusti Ansluta till Wi-Fi-Bryggan för att använda den med ditt Amazon-Eko. Men detta gör ändå augusti lås billigare totalt sett än Kevo, vilket gör det till ett bra alternativ om du är på en budget.

Köp på Amazon

Om Du Har en Smarthome Start: Schlage Connect ($199)

Om du redan har en smarthome hub, det finns massor av Z-Wave-smarta lås som du kan välja från, men Schlage Connect är vår favorit.

Samtidigt som detta kräver en pre-existerande smarthome hubb, Anslut kommer att arbeta med bara om någon av dem som stöder Z-Wave, så det finns en stor flexibilitet här, särskilt eftersom andra smarta lås kräver sin egen hub. Och så länge som din smarthome hub fungerar med Alexa, Anslut kommer också.

Connect har även en knappsats som gör det möjligt för inresa utan att behöva din telefon eller en fysisk nyckel. Vi tror att en knappsats är en riktigt trevlig funktion att ha oavsett smart lock status, och det är särskilt användbart om du har barn (som tenderar att förlora sina nycklar och kanske inte har en smartphone av sina egna men ändå).

Köp på Amazon