Dell XPS 13 Bör Hålla Ledningen för Windows Ultraportables Med 2019 Uppdatering

0
98

Ett smart lås till din dörr är ett bra sätt att lägga till några bekvämlighet till din dagliga rutin, och om du vill kunna styra den med din röst med hjälp av din Echo, det finns ett par bra alternativ som fungerar bra med Alexa.

Det Bästa Tangentbord För Din Gaming PC
av Michael Crider den 10: e januari, 2019

Bygga eller köpa en ny gaming DATOR? Häftigt. Glöm bara inte att spara lite utrymme i din budget för dina tillbehör. En bekväm tangentbord med snabb, pålitlig växlar är en viktig del av din inställning, och vi har hittat de bästa som finns.

Behöver Du ett skärmskydd för Din Apple Titta på?
Craig Lloyd på januari 9, 2019

Om du är orolig att du ska repa upp skärmen på din Apple Titta på, kan du enkelt köpa och installera ett skärmskydd för det. Men skulle du vara orolig om det i första hand?

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Dell XPS 13 Bör Hålla Ledningen för Windows Ultraportables Med 2019 Uppdatering

Michael Crider | @MichaelCrider | Januari 10, 2019

Dell XPS 13 är i allmänhet (men inte överallt) betraktas som en av de bästa Windows-maskiner som finns tillgängliga, tack vare en snygg design och ett stort värde. Dell är skonsam översyn av den bärbara datorn fortsätter till 2019, bland annat den mest efterfrågade förändringen.

Dell sänkt gardinen på den senaste uppdatera på CES, dra massorna med en övergripande funktion: kameran är nu precis där du förväntar dig att det ska vara. Tidigare iterationer sökte den tunnaste tv med ramar möjligt, och detta uppnås genom att hålla sig i webbkamera nedan huvudpanelen. Detta klumpiga design sarkasm var snabbt döptes till “näsan cam” för sin vana att peering direkt i användarens näsborrar. Tack vare en ny modul och en lödda band kabel i stället för den vanliga plugg, pinhole 720p cam nu kan klämma sig in på topp-bezel med bara en liten, och helt angenäma, extra utrymme läggs till.

På andra håll förändringar för XPS 13 är svårare att upptäcka. Det är ändå vad jag tänker på som en kolfiber sandwich, med mönstrade kol synligt på tangentbordet däck och handlovsstödets omgiven av bearbetad aluminium på lock och botten. Det ser fortfarande bra ut i antingen vitt eller svart, och konfiguration (sek 900 år) fortfarande börjar med bara 4 gb RAM-minne. (Och ja, vi rekommenderar ändå RAM-bump, även om du försöker att hålla priset nere.) Det enda annan öm punkt är den talare, som fortfarande är liten galler på de vänstra och högra kanter, och liknar något som du skulle se på en billig surfplatta. Fingeravtrycksläsaren om du väljer att uppgradera, är nu skickligt dolda i power-knappen.

Annars är det samma design som ni alla vet och många av er kärlek. Den dyraste konfigurationer är lysande 13-tums 4K-pekskärmar, även om naturligtvis en konventionell 1080p skärmen är tillgängliga, vilket kan vara att föredra för dem som önskar batteritid över visuell återgivning. Dell säger att den bärbara datorn kan pågå i upp till 21 timmar på en laddning, vilket verkar optimistiska i bästa fall. Märkligt online konfigurationer max ut på 16GB RAM och 256GB lagring just nu. I/O finns tre USB-C-portar för el, data och Thunderbolt-video (inga gamla hederliga USB-portar kommer att passa), hörlursuttag och en MicroSD-kortläsare.

Observera att i skrivande stund, den nya modellen (9380) använder samma 8: e gen Intel Core-processorer som förra året design. De kommer förmodligen att bytas ut i samband med Intels kommande produkt cykel, utan några andra större förändringar i kroppen. XPS-fans som vill uppgradera kanske vill vänta med, eller helt enkelt söka efter en affär på 9370 design och trimma sin näsa hår innan någon viktig Skype-samtal. Redo att dra igång? Dell tar order för 2019 maskin nu.