Dell ‘ s XPS 13 Moet de Voorsprong vast te Houden voor Windows Ultraportables Met 2019 Update

0
81

Een slimme sluiting voor uw deur is een geweldige manier om een gemak uw dagelijkse routine, en als u wilt in staat zijn om met uw stem uw Echo, er zijn een paar goede opties die werken heel goed samen met Alexa.

De Beste Toetsenborden Voor Uw Gaming PC
door Michael Crider op 10 januari 2019

Het bouwen of het kopen van een nieuwe gaming PC? Geweldig. Vergeet alleen niet om op te slaan van een kleine ruimte in uw budget voor uw accessoires. Een comfortabel toetsenbord met snelle, betrouwbare en switches is een belangrijk onderdeel van uw installatie, en wij hebben gevonden de beste die beschikbaar zijn.

Heeft U Behoefte aan een Screen Protector voor Uw Apple Horloge?
Craig Lloyd op 9 januari 2019

Als je bang bent dat je krassen op het scherm van uw Apple-Horloge, kunt u gemakkelijk kopen en installeren van een screen protector. Maar mocht u zich zorgen maken over het in de eerste plaats?

Volg Ons!

Facebook

Twitter

Dell ‘ s XPS 13 Moet de Voorsprong vast te Houden voor Windows Ultraportables Met 2019 Update

Michael Crider | @MichaelCrider | 10 Januari 2019

De Dell XPS 13 is meestal (maar niet overal) beschouwd als een van de beste Windows machines beschikbaar, dankzij een strak design en een grote waarde. Dell ‘ s zachte herziening van de laptop blijft in 2019, met name met inbegrip van de meest gevraagde wijziging.

Dell verlaagd het gordijn op de laatste vernieuwen op de CES, tekening drukte met een headline feature: de camera is nu precies waar je het verwacht. Vorige iteraties zocht de dunste scherm panelen mogelijk, en dit bereikt door het steken van de webcam hieronder de belangrijkste paneel. Deze onelegante ontwerp gril werd al snel omgedoopt tot de “neus cam” voor de gewoonte van direct samenwerken in de gebruiker ‘ s neusgaten. Dankzij een nieuw ontworpen module en een gesoldeerd lint kabel in plaats van de gebruikelijke plug, de pinhole 720p cam kan nu knijpen in het bovenste plaatje met alleen een kleine, geheel aangenaam, extra ruimte toegevoegd.

Elders zijn de veranderingen voor de XPS 13 zijn moeilijker te herkennen. Het is nog steeds wat ik denk als een carbon sandwich, met de carbon patroon zichtbaar is op het toetsenbord dek en palmsteun omringd door aluminium op de deksel en bodem. Het ziet er nog steeds geweldig uit in wit of zwart, en de basis configuratie ($900 dit jaar) begint nog steeds met slechts 4GB RAM. (En ja, raden we u toch aan de RAM bump, zelfs als je probeert om de prijs te drukken.) De enige andere zere plek wordt de luidsprekers, die blijven kleine roosters op de linker-en rechterkant, en verwant aan iets wat je zou zien op een goedkope tablet. De vingerafdruk lezer, als u kiest voor de upgrade, is nu slim verborgen in de power-toets.

Anders is het hetzelfde ontwerp alles van u weten en veel van je hou. De duurste configuraties zijn briljante 13-inch 4K, touchscreens, al is natuurlijk een conventionele 1080p scherm beschikbaar, die misschien beter is voor degenen die verlangen levensduur van de batterij over visuele kwaliteit. Dell zegt dat de laptop kan duren tot 21 uur op een lading, dat lijkt me optimistisch. Vreemd de online configuraties max op 16GB RAM en 256 gb opslag op het moment. I/O bestaat uit drie USB-C-poorten voor stroom, data, – en Thunderbolt-video (geen ouderwetse USB-poorten passen), een koptelefoon aansluiting en een MicroSD card reader.

Merk op dat op het moment van schrijven, het nieuwe model (9380) maakt gebruik van dezelfde 8e generatie Intel Core-processors van vorig jaar. Ze zullen waarschijnlijk worden vervangen bij Intel ‘ s aankomende product cyclus, zonder dat er andere grote veranderingen in het lichaam. XPS-fans op zoek naar een upgrade wilt wachten, of gewoon zoeken naar een deal op de 9370 ontwerp en trim hun neus haren voor een belangrijk Skype-gesprekken. Klaar om de trekker overhalen? Dell is het aannemen van orders voor de 2019 machine nu.