De Zonnebloem Labs Bee is een Vliegende Robot waakhond

0
84

Een slimme sluiting voor uw deur is een geweldige manier om een gemak uw dagelijkse routine, en als u wilt in staat zijn om met uw stem uw Echo, er zijn een paar goede opties die werken heel goed samen met Alexa.

De Beste Toetsenborden Voor Uw Gaming PC
door Michael Crider op 10 januari 2019

Het bouwen of het kopen van een nieuwe gaming PC? Geweldig. Vergeet alleen niet om op te slaan van een kleine ruimte in uw budget voor uw accessoires. Een comfortabel toetsenbord met snelle, betrouwbare en switches is een belangrijk onderdeel van uw installatie, en wij hebben gevonden de beste die beschikbaar zijn.

Heeft U Behoefte aan een Screen Protector voor Uw Apple Horloge?
Craig Lloyd op 9 januari 2019

Als je bang bent dat je krassen op het scherm van uw Apple-Horloge, kunt u gemakkelijk kopen en installeren van een screen protector. Maar mocht u zich zorgen maken over het in de eerste plaats?

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Zonnebloem Labs Bee is een Vliegende Robot waakhond

Michael Crider | @MichaelCrider | januari 10, 2019January 10, 2019

In 2019 is het jaar waarin Blade Runner plaatsvindt. We hebben geen hyper-realistische Replicants die proberen om je te doden hard-boiled detectives nog. Maar toegeven: bij het lezen van de woorden “vliegende robot waakhond,” het voelt alsof de toekomst.

Drone bedrijf Zonnebloem Labs te pronken met zo ‘ n gadget op de massieve CES beurs. De Bee is een drone die het implementeren van uw achtertuin en het onderzoeken van iedereen die te dicht bij uw letterlijke veilige ruimte. Het systeem berust op “zonnebloemen” staven die in uw tuin, zoals de populaire zonne-energie nachtlampjes, op te sporen beweging rond het huis. Wanneer er iets mis is, de verlichting en activeren van de Bee opduikt. Het begint een verkenningsmissie, opname—en hopelijk weg te jagen—potentiële indringers.

Zonnebloem is florale thema is erg vriendelijk voor de veiligheid van het product, maar er is geen ontkennen dat de waterdichte “Korf” base station voor de drone ziet eruit als een hond in huis. Voor de meeste van de tijd, het zit van binnen, het opladen van contacten automatisch aangesloten dankzij de Bee ‘ s, afgeronde onderkant. (Het is ondersteboven in de afbeelding bovenaan het artikel.) Als indringers worden gedetecteerd, wordt het dak opent en de drone implementeren. Het kan terugkeren en het land, opnieuw laden, nadat de dreiging is verdwenen.

Het app-gestuurde systeem kan uitgebreid worden met meer zonnebloemen voor grotere eigenschappen, en het omvat de detectie van bevoegde personen, voertuigen en zelfs huisdieren. De geschatte tijd voor de implementatie van 15 minuten, met nog 30 tot volledig opladen. En iedereen die wil om kwaad te doen kan je niet afschrikken door een beetje van het bruisende plastic, zodat de integratie met bestaande smarthome tech te geven live video feeds en veiligheid verandert zal een belangrijk deel van het uiteindelijke product.

De Bijen het niet hebben van een stinger of enige andere vorm van beledigend verordening—het is voor de opname. En zelfs dan is het niet moeilijk om te zien de dystopische elementen in het concept, als niet de toepassing. Misschien maar goed dat Zonnebloem Labs geen prijs (waarschijnlijk zeer hoog) of een schip datum (waarschijnlijk niet op elk moment snel) voor het systeem. We konden gebruik maken van nog een jaar of twee te krijgen van onze android jacht outfits klaar.