De Razer Verhoogt Wenkbrauwen Met de Raptor Monitor die voor Minder Dan U Denkt

0
103

Een slimme sluiting voor uw deur is een geweldige manier om een gemak uw dagelijkse routine, en als u wilt in staat zijn om met uw stem uw Echo, er zijn een paar goede opties die werken heel goed samen met Alexa.

De Beste Toetsenborden Voor Uw Gaming PC
door Michael Crider op 10 januari 2019

Het bouwen of het kopen van een nieuwe gaming PC? Geweldig. Vergeet alleen niet om op te slaan van een kleine ruimte in uw budget voor uw accessoires. Een comfortabel toetsenbord met snelle, betrouwbare en switches is een belangrijk onderdeel van uw installatie, en wij hebben gevonden de beste die beschikbaar zijn.

Heeft U Behoefte aan een Screen Protector voor Uw Apple Horloge?
Craig Lloyd op 9 januari 2019

Als je bang bent dat je krassen op het scherm van uw Apple-Horloge, kunt u gemakkelijk kopen en installeren van een screen protector. Maar mocht u zich zorgen maken over het in de eerste plaats?

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Razer Verhoogt Wenkbrauwen Met de Raptor Monitor die voor Minder Dan U Denkt

Michael Crider | @MichaelCrider | 10 Januari 2019

Gaming merk Razer heeft een reputatie voor het over-de-top-verlichting en even bizarre prijzen. Dus het was een aangename verrassing om te horen van een vertegenwoordiger op de CES zeggen dat het bedrijf de komende gaming monitor, een eerste voor de Razer, zal worden geprijsd op ongeveer $700.

Ik had verwacht dat de 27-inch scherm, tuned voor gaming en gekleurde zoals een stealth jet rainbow grond van effecten, kosten meer dan $1000. Maar ervan uitgaande dat de Razer heeft op de verwachte prijs bij de “Raptor” lanceert later dit jaar, zal het concurrerend te zijn met de meeste van zijn tijdgenoten, die overeenkomen met de specs.

De 27-inch monitor gebruikt ra—uh, papier-dunne randen aan drie zijden, met slechts een iets dikkere bodem die nog slanker dan de meeste gaming monitoren op de markt. Dat is niet het enige verschil: de Razer is het gebruik van een IPS-paneel voor de 2560×1440 display. Die resolutie is een populaire keuze voor gamers (ideaal jongleren scherpe beelden en GPU belasting), maar het paneel type is het niet. IPS is levendiger en nauwkeuriger, maar langzamer, dus gamers tien om te gaan voor een VA-paneel met sub-5ms input lag. Razer zegt dat het is afgestemd op de Raptor IPS-paneel slechts 1ms van de antwoord tijd tot een van de beste op de markt, elk paneel is van het type, terwijl de breedste kleurenspectrum voor HDR en 400 nits helderheid. De refresh rate omhoog gaat naar 144Hz.

En spreken van refresh rates, de monitor heeft zijn G-SYNC…soort van. Technisch is het adaptieve sync, meer in het algemeen merk “FreeSync” met AMD ‘ s Radeon kaarten, omdat het niet de dure extra verwerking-chip van NVIDIA voor het inschakelen van de G-SYNC en zijn scheur-de frame synchroniseren tech. Maar hier op de CES NVIDIA kondigde een “G-SYNC-Compatibele programma” dat verklaart een zeer selecte groep van adaptieve sync monitoren voor de standaard. De Razer Raptor is de eerste monitor die worden gebouwd vanaf de grond opgebouwd om deze toetsen te doorstaan en zijn G-SYNC-compatibele uit de doos, geen extra hardware vereist.

We zouden nalatig zijn als we niet vermelden van de monitor styling. De Chroma-compatibele LED-verlichting geïntegreerd in de basis zijn eigenlijk de minst interessante ding over: de Razer verkoopt muismatten en onderzetters met dezelfde functie. Nee, het is de standaard die onze aandacht trok. Een enkele lijn van aluminium veegt van de rechthoekige basis aan de achterkant van het scherm, in een aantrekkelijke display van het minimalisme.

Dat wil niet zeggen dat de stand ontbreekt functies. Terwijl het scherm heeft geen VESA-bevestiging, het kan schuiven en eigen voor ongeveer vijf centimeter, en kantelen naar voren en naar achteren te genereus graden. We vinden de Razer kabel management systeem, wat resulteert in aandrijving, video-en data kabels in de speciale groeven die zou een datacenter architect groen met afgunst. De contrasterende kabels zijn een leuke touch—en ja, ze komen in het vak. Het invoerpaneel accepteert HDMI, DisplayPort en USB-C, met kracht levering voor USB-C laptops en een ouderwetse passthrough voor twee USB-poorten.

Een van de meer subtiele accenten is de rubber afwerking van de dunne scherm terug. Het runnen van uw handen langs het voelt als de grip bodem van een leuke muismat. En je doet dat een stuk als je je aanpassen voor verschillende games, eenvoudig met een joystick op de OSD-knop op de achterkant (zie recente Samsung gaming monitor ontwerpen voor een soortgelijke functie).

Het totale pakket is onmiskenbaar aantrekkelijk, zelfs als je geen lid bent van de zelf-beschreven “Cultus van Razer.” Als de Razer kunnen houden tot de geschatte prijs en het leveren van op de vordering van een 1ms IPS-paneel, verwachten de Raptor te sieren menig gamer ‘ s battlestation later dit jaar. Wees niet verbaasd om te zien kleinere en grotere Raptor varianten pop-up, ook.