De Beste Slimme Sloten voor Uw Amazon Echo

0
81

Een slimme sluiting voor uw deur is een geweldige manier om een gemak uw dagelijkse routine, en als u wilt in staat zijn om met uw stem uw Echo, er zijn een paar goede opties die werken heel goed samen met Alexa.

De Beste Toetsenborden Voor Uw Gaming PC
door Michael Crider op 10 januari 2019

Het bouwen of het kopen van een nieuwe gaming PC? Geweldig. Vergeet alleen niet om op te slaan van een kleine ruimte in uw budget voor uw accessoires. Een comfortabel toetsenbord met snelle, betrouwbare en switches is een belangrijk onderdeel van uw installatie, en wij hebben gevonden de beste die beschikbaar zijn.

Heeft U Behoefte aan een Screen Protector voor Uw Apple Horloge?
Craig Lloyd op 9 januari 2019

Als je bang bent dat je krassen op het scherm van uw Apple-Horloge, kunt u gemakkelijk kopen en installeren van een screen protector. Maar mocht u zich zorgen maken over het in de eerste plaats?

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Slimme Sloten voor Uw Amazon Echo

Craig Lloyd | @craig_lloyd | januari 10, 2019January 10, 2019

Een slimme sluiting voor uw deur is een geweldige manier om een gemak uw dagelijkse routine, en als u wilt in staat zijn om met uw stem uw Echo, er zijn een paar goede opties die werken heel goed samen met Alexa.

Houd in gedachten dat er verschillende slimme sloten om uit te kiezen die is voorzien van verschillende functies, zo is de “beste” voor u kan anders zijn dan de “beste” één voor iemand anders. Met dat gezegd, we gaan over een paar verschillende sloten die bij de diverse functies.

Kwikset Kevo ($229)

Of u wilt een slimme sluiting die werkt met Alexa, een van de beste op de markt is de Kwikset Kevo. Het maakt gebruik van de touch-to-open-techniek en heeft een discrete stijl die niet uit te steken als een zere duim.

De touch-to-open functie is onze favoriete ding over de Kevo, als je gewoon druk op de lock ‘ s lichaam en gaat het te vergrendelen of ontgrendelen. Om dit te doen, het detecteert wanneer uw telefoon in de buurt is en gebruikt dat als toestemming van soorten. Het kan ook detecteren of je nu buiten of binnen in uw huis, zodat niemand probeert te ontgrendelen uw deur terwijl u thuis bent.

Het is een van de duurdere smart sloten op de markt, maar meestal kunt u vinden op de verkoop tegen een mooie korting. Maar om het te gebruiken met uw Amazon-Echo, moet u Kevo Plus, dat is een eenmalig $99 koopt die wordt geleverd met een gateway-hub aan te sluiten op het netwerk. Anders, het werkt gewoon via Bluetooth met uw telefoon.

Kopen op Amazon

Houd Uw Bestaande Nachtschoot: Augustus Smart Lock ($149)

Als je een fan bent van het niet vervangen van uw bestaande nachtschoot (omdat je net als de blik van het of gewoon niet wilt wijzigen, de toetsen), dan is uw beste inzet is het augustus Smart Lock.

Alles wat je doen is het vervangen van het interieur mechanisme met de augustus slot en buiten gedeelte blijft hetzelfde, dus het ziet er net als een normale slot vanaf de buitenkant. Echter, u bent vrij veel links met een volwaardige smart lock.

Net als met de Kevo, je hebt een aparte hub in de vorm van augustus Sluit de Wi-Fi Bridge in om het te gebruiken met uw Amazon-Echo. Echter, dit maakt nog steeds de augustus lock goedkoper dan de Kevo, waardoor het een goede optie als je op een begroting.

Kopen op Amazon

Als U een Smarthome Hub: Schlage Connect ($199)

Als u al een smarthome hub, er zijn tal van Z-Wave slimme sloten die u kunt kiezen, maar de Schlage Connect is onze favoriet.

Terwijl dit vereist een reeds bestaande smarthome hub, de Verbinding zal werken met slechts over een van hen, die de ondersteuning van Z-Wave, dus er is veel flexibiliteit hier, vooral omdat de andere slimme sloten moeten op hun eigen hub. En zolang je smarthome hub werkt met Alexa, het Verbinden zal te maken.

De Verbinding heeft ook een toetsenbord, dat zorgt voor een inschrijving zonder uw telefoon of met een fysieke sleutel. We denken een toetsenbord is echt een leuke functie te hebben, ongeacht de smart lock-status bevindt, en dit is vooral handig als je kinderen hebt (die de neiging hebben om het verlies van sleutels en niet beschikken over een smartphone van hun eigen nog).

Kopen op Amazon