De Beste Matras Toppers Voor Uw Ongemakkelijk Bed

0
86

Iedereen moet het gebruik van een matras. Maar soms kun je eindigen met de meest vreselijke, pijnlijke, slechte matras. Waarom niet verzachten met een schuim matras topper?

De Beste Slimme Sloten voor Uw Amazon Echo
Craig Lloyd op 10 januari 2019

Een slimme sluiting voor uw deur is een geweldige manier om een gemak uw dagelijkse routine, en als u wilt in staat zijn om met uw stem uw Echo, er zijn een paar goede opties die werken heel goed samen met Alexa.

De Beste Toetsenborden Voor Uw Gaming PC
door Michael Crider op 10 januari 2019

Het bouwen of het kopen van een nieuwe gaming PC? Geweldig. Vergeet alleen niet om op te slaan van een kleine ruimte in uw budget voor uw accessoires. Een comfortabel toetsenbord met snelle, betrouwbare en switches is een belangrijk onderdeel van uw installatie, en wij hebben gevonden de beste die beschikbaar zijn.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Matras Toppers Voor Uw Ongemakkelijk Bed

Andrew Heinzman | @andrew_andrew__ | januari 11, 2019January 10, 2019

Iedereen moet het gebruik van een matras. Maar soms kun je eindigen met de meest vreselijke, pijnlijke, slechte matras. Waarom niet verzachten met een schuim matras topper?

Nu, als uw bed is zo slecht dat je in verband met dat slechte grap op een spiritueel niveau, misschien moet u het overslaan van onze kijk op toppers en spring meteen in het krijgen van een nieuwe budget-vriendelijke foam ‘ matras. Als je gewoon nodig hebt om het opfrissen van de degene die je hebt, maar laten we graven in.

LEES DIT TOOThe Beste Goedkoop traagschuim Matrassen

Foam ‘ matras toppers zijn er in verschillende diktes en dichtheden, maar ze streven ernaar om uw bed comfortabel door het toevoegen van demping en ondersteuning. Wanneer je ziek bent van uw oncomfortabel matras, kunt u een hoop geld besparen door het kopen van een topper in plaats van een nieuwe matras. Een topper kunt zelfs verlengen de levensduur van uw matras door het verspreiden van het lichaamsgewicht, een mooie bonus die iedereen kan waarderen.

Maar het kan moeilijk zijn om de matras topper dat is recht voor je. Sommige matras toppers zijn ongelooflijk zacht en dik, tot het punt dat je hele lichaam kan diep in hun schuimend goedheid. Maar als je wilt slapen op een oppervlak dat een beetje meer steun, dan zult u wilt een matras-topper die aan de dunne kant, of een die is gemaakt van lagen van verschillende dichtheid.

Gelukkig, we hebben gedaan wat van het werk voor u. Hier zijn onze favoriete matras toppers, van super-zachte tot zeer ondersteunend. We hebben een lijst gemaakt van de queen-size prijs voor deze matras toppers, maar bijna alle van hen zijn beschikbaar in andere maten—je, van nature, een beetje meer betalen voor een kingsize en een stuk minder voor een tweeling.

Slaap Innovaties 4-Inch Gel Topper Met Dekbedovertrek ($152)

Als je een echt verschrikkelijke matras, dan kunt u om te krijgen een super diepe matras-topper. De Slaap Innovaties 4-inch topper is diep genoeg om volledig te transformeren van uw matras. En het is gemaakt van een gel memory foam die voldoet aan de vorm van uw lichaam en zuigt je de overtollige warmte van het lichaam. Niet meer wakker worden in zweten!

Deze Slaap Innovaties topper is 4 cm dik en wordt geleverd met een 2-inch quilted cover. Dat is een extra 6 cm op de top van uw matras. De gewatteerde hoes is een beetje zwaarder dan de gel topper, dus het kan zacht diffuus een beetje van uw gewicht en voeg wat extra ondersteuning voor je rug.

Een super-de-luxe matras-topper kan worden, voor iedereen. Als u behoefte aan een steviger topper, dan wil je heil ergens anders te zoeken. Deze is voor de mensen die geobsedeerd zijn met zachtheid.

Kopen op Amazon

Tempurpedic Allerhoogste 3-Inch Topper ($347)

Sommige mensen willen niet zinken in hun matras. Als je rugklachten hebt, of je wilt gewoon een beetje meer ondersteuning van uw matras, dan moet je om iets te vinden dat een beetje dicht. De Tempurpedic matras topper is gemaakt van een ‘memory foam’ die ondersteunt uw lichaam, in plaats van te consumeren. Het komt ook met een zachte allergeen-resistente hoes, een mooi alternatief voor de warmte-trapping plastic hoezen die komen meestal met matras toppers.

Tempurpedic branded matras toppers kosten veel geld. Ik bedoel, deze matras topper kost ongeveer $200 meer dan in één van onze andere favoriete toppers. Maar het is een geweldige topper van een bedrijf met veel ervaring in de veld—en hey, je krijgt een beetje van dat Tempurpedic goedheid zonder het kopen van het hele matras.

Kopen op Amazon

HELDERE 2-Inch Geventileerde Matras Topper ($83)

Als u op zoek bent naar een matras-topper dat het pluche, maar niet te dik, dan moet u check out de 2-inch LUCIDE matras-topper. Het is gemaakt van memory foam materiaal, en het heeft een heleboel kleine gaatjes voor ventilatie en verdeling van het gewicht. Die zei dat je moest “cooling gel” om dingen koel?

Dit is een nette, betaalbare matras-topper. Het is niet te dik, dus het is een goede manier om wat extra ondersteuning voor uw rug, zonder verbreking van de bank. Maar als je hebt een super dikke matras topper met allerlei toeters en bellen, je gaat te hebben om te kijken ergens anders.

Kopen op Amazon

UTTU 3-Inch Rood Respira Geventileerde Topper ($170)

De Uttu is een uniek matras topper, en doen een goede baan staan in deze dog eat dog world. Het is 3 cm dik, en het is gemaakt met een dual-layer-design dat ervoor zorgt dat de dingen het gevoel te dichte of twee pluche. De onderste laag is een diepe, zacht schuim dat verspreidt en verdeelt het gewicht van uw lichaam, zonder veel weerstand op. De dunne toplaag is een beetje zwaarder, en het geeft je een beetje extra steun. Oh, en beide lagen zijn geventileerd, zodat je niet wakker in het zweet.

Dit is een goed matras voor mensen met rugklachten, of voor mensen die een bijzonder oncomfortabele matras. Het is dik genoeg om te transformeren uw matras, maar het is ontworpen om u een comfortabel gevoel en ondersteund.

Kopen op Amazon

Pure Green 2-Inch 100% Natuurlijke Latex Topper ($130)

Traagschuim is een mooi product dat kan helpen een heleboel mensen. Maar het is gemaakt van petrochemische producten dat kan een negatieve invloed op het milieu, en een heleboel mensen niet helemaal comfortabel met alle chemicaliën in gepompt toppers te houden vlam-vertrager, geurige en vlekbestendig.

Gelukkig zijn er natuurlijke alternatieven om het geheugen schuim matras toppers. Merken als Zuiver Groen maken hun matras toppers van latex foam, een duurzaam schuim dat behoudt zijn vorm en koel blijft.

Dit is een relatief goedkope manier om een kussen op je bed, en je kan de slaap beter te weten wat uw matras topper is gemaakt van. Houd in gedachten dat de latex matras toppers zijn een beetje zwaarder dan traagschuim toppers, en als je latex gevoeligheden je wilt om te voorkomen dat de categorie totaal.

Kopen op Amazon