Hur man Gör en Hemsida Från Din Telefon

0
89

Många människor som är anslutna till Internet bara har en smartphone, med ingen personlig dator. Medan vissa bibliotek och internet-caféer erbjuder gratis PC-tillgång, det är lättare när man har tillgång till de verktyg som du behöver vid varje tidpunkt. Om du funderar på att starta en webbplats, de tjänster som vi kommer att prata om här har fullt fungerande mobil webb-appar som gör att du kan bygga, publicera och redigera din webbplats helt från telefonen.

Den goda delen om att göra det alla online är att ditt arbete sparas med den tjänst du använder, så om du behöver för att göra mer detaljerade förändringar på en offentlig dator kan du logga in på ditt konto och fortsätta att arbeta.

GoDaddy

GoDaddy: s webbplats builder fungerar direkt från deras hemsida. De har många teman som finns tillgängliga—som du är fri att ändra varje del av—och har förhandsvisningar för den mobila och stationära versioner av webbplatsen. Förvänta dig inte fullständig anpassning eller en exceptionell mobil upplevelse, men det är ganska lätt att få din webbplats att se ut hur du vill, med vissa justeringar.

Du kan redigera varje element för att ändra stil, lägga till nya sektioner på varje sida, och ställa in flera sidor med en menyrad överst.

De har även en ganska grundläggande blogg lösning för att enkelt uppdatera innehållet, som kan läggas på en separat sida.

WordPress

WordPress är kungen av online bloggar, perfekt för områden som behöver regelbundet uppdaterat innehåll, och de har även en mobil redaktör. Standard tema är enkla och rena men kan anpassas eller ersättas med andra WordPress-tema. Hantering av sidor är lätt, och efter editor är ganska presenterade för en mobil app.

Publicera din webbplats är enkel; vi hade en grundläggande blogg ligger uppe och igång på mindre än tio minuter.

De erbjuder grundläggande gratis webbhotell och gratis .wordpress.com domän. Den fria platsen kommer att vara WordPress märkesvaror. Att betala för en plan som tar bort branding och gör att du blir en premium-domän.

Weebly

Weebly är mobila editor använder en native-app som du kan ladda ner det från App eller Google Play-Butiken, vilket betyder att du kan redigera din webbplats medan du arbetar offline och sedan publicera ändringarna när du är online igen. De fokuserar på e-handel, och är gratis för grundläggande webbplatser, men kräver att du betalar varje månad om du vill sälja produkter på din webbplats.

Foto Krediter: Kostenko Maxim/Shutterstock