Hoe Maak je een Website Vanaf Uw Telefoon

0
83

Veel mensen aangesloten op het Internet hebben alleen een smartphone, met geen personal computer. Terwijl sommige bibliotheken en internet cafés bieden gratis toegang tot de PC, het is makkelijker wanneer u toegang hebt tot de functies die u nodig hebt op ieder moment. Als u op zoek bent om te beginnen met een website, de diensten gaan we praten hier over volledig functionele mobiele web apps die u toestaan om te bouwen, te publiceren, te bewerken en uw website volledig uit uw telefoon.

Het goede deel over het doen van alles online is dat uw werk is opgeslagen met de service die u gebruikt, dus als je nodig hebt om meer gedetailleerde veranderingen op een openbare computer kunt u inloggen op uw account en blijven werken.

GoDaddy

GoDaddy de website builder werkt rechtstreeks van hun website. Ze hebben veel thema ‘ s beschikbaar die u zijn in staat om elk deel van—en previews voor de mobiele en desktop-versies van de site. Verwacht geen volledige aanpassing of een uitzonderlijke mobiele ervaring, maar het is vrij makkelijk om uw site te kijken hoe u wilt met wat tweaken.

U kunt het bewerken van elk element om de stijl te veranderen, toevoegen van nieuwe secties aan elke pagina, meerdere pagina ‘ s met een menubalk aan de bovenkant.

Ze hebben zelfs een vrij basic blog oplossing voor het eenvoudig bijwerken van de inhoud, die kan worden gezet op een aparte pagina.

WordPress

WordPress is de koning van online blogs, perfect voor de sites die moeten regelmatig bijgewerkte content, en ze hebben ook een mobiele editor. Het standaard thema is basic en schoon, maar kunnen worden aangepast of vervangen door een ander WordPress theme. Het beheren van pagina ‘ s is eenvoudig, en de post editor is vrij aanbevolen voor een mobiele app.

Het publiceren van uw site is eenvoudig, schoon, wij hadden een basic blog opgezet en uitgevoerd in minder dan tien minuten.

Ze bieden basic gratis hosting en een gratis .wordpress.com domein. De gratis site WordPress gebrandmerkt. Betalen voor een plan verwijdert dat branding en krijgt u een premium domein.

Weebly

Weebly ‘ s mobiele editor maakt gebruik van een native app die je kunt downloaden uit de App of de Google Play Store, wat betekent dat u kunt bewerken en uw website, terwijl u offline bent en vervolgens publiceren van de wijzigingen wanneer u weer online. Zij richten zich op e-commerce, en zijn gratis voor basis-sites, maar moet u betalen maandelijks als u wilt producten verkopen op je website.

Foto Credits: Kostenko Maxim/Shutterstock