Det Bästa Tangentbord För Din Gaming PC

0
109

Bygga eller köpa en ny gaming DATOR? Häftigt. Glöm bara inte att spara lite utrymme i din budget för dina tillbehör. En bekväm tangentbord med snabb, pålitlig växlar är en viktig del av din inställning, och vi har hittat de bästa som finns.

Behöver Du ett skärmskydd för Din Apple Titta på?
Craig Lloyd på januari 9, 2019

Om du är orolig att du ska repa upp skärmen på din Apple Titta på, kan du enkelt köpa och installera ett skärmskydd för det. Men skulle du vara orolig om det i första hand?

Bry dig inte Med USB-C-Hörlurar (För Nu)
av Michael Crider den 9 januari, 2019

Hörlursuttaget är snabbt försvinner från high-end-telefoner och även större enheter som the new iPad Pro. Så det är dags att gå ut och få en anständig par USB-C hörlurar, eller hur? Inte så snabbt.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Det Bästa Tangentbord För Din Gaming PC

Michael Crider | @MichaelCrider | januari 10, 2019January 9, 2019

Bygga eller köpa en ny gaming DATOR? Häftigt. Glöm bara inte att spara lite utrymme i din budget för dina tillbehör. En bekväm tangentbord med snabb, pålitlig växlar är en viktig del av din inställning, och vi har hittat de bästa som finns.

Mekaniskt tangentbord med Cherry switchar är där det händer för nuvarande tangentbord mönster, även om vi har med en med mer konventionella membran nycklar (som du hittar på de flesta billigare tangentbord) för dem som föredrar dem. Annars kan vi också har val för spelare som vill ha något litet, något sans ledningar, eller något som inte kommer att bryta budget.

Den Bästa Övergripande Gaming Keyboard: Ducky Shine 7 ($160)

“Ducky” är inte ett känt namn för PC-tillbehör, men det är väl känt bland tangentbord entusiasten gemenskapen. Och om du letar efter en stor, bombastiska styrelsen att koppla ihop med din bodacious gaming PC, Glans 7 är det. Kommer med full 108-nyckel layout och en svart eller svart zink legering finish, den är stor och tung nog att bokstavligen sätta en buckla i din fiender.

Glans 7 erbjuder också vissa spel-vänliga funktioner för att ställa in den över resten av Ducky linje, och motivera sin höga prislapp. Hög kvalitet PBT-plast på den utbytbara tangenter, ett brett urval av viktiga växlar inklusive Cherry MX Tyst Röda och MX – “Speed” Silver, och även kompatibilitet med Razer Chroma software suite för RGB LED-lampor är bland dem. Ducky programvara kan programmera någon nyckelbindningarna eller makro som du vill, så detta är en full-funktion gaming tangentbord.

Och medan det finns ingen redovisning av smak, jag uppskattar den mer subtila styling på metall fall att inte skrika “jag är en gamer som köper Mountain Dew av fatet.”

Köp Nu

Den Bästa Icke-Mekaniska Gaming Keyboard: Cooler Master Masterkeys Lite L ($60)

Så du är inte ner med hela mekaniska craze, men du skulle fortfarande ha tillgång till vissa snygg belysning och programmering för dina PC-spel. Det är svårt att hitta en anständig gaming-inriktad tangentbord med en konventionell membran bygga nu, men Cooler Master är fortfarande att göra dem. Den Masterkeys Lite L är den bästa av gäng, som erbjuder RGB-belysning (i stora områden i stället för enskilda tangenter) och full-tangenten och macro programmering.

Cooler Master är specialdesignade membran system tar lite mer diskussion kraft än ett vanligt tangentbord, men det är specificerade för att hålla dubbelt så länge. Som en cool bonus, stjälkarna har en Cherry-kompatibel kors, vilket innebär att du kan använda nästan alla anpassade keycap set med Masterkeys Lite L även om det inte är tekniskt mekaniskt.

Köp på Amazon

Den Bästa Kompakta Gaming Keyboard: Vortex Lopp 3 ($140)

Virvel är skapare av den populära Poker series på tangentbord. Dessa små 60% layouter är inte idealisk för gamers, men Loppet för 3-modellen är en bra kompromiss, som erbjuder ett komplett funktion rad och piltangenterna, och samtidigt hålla en mycket snävare paket än en typisk “tenkeyless” styrelse. Aluminium fall kommer med valfri risers för en mer bekväm att skriva position.

I Lopp 3 är dyr, men av hög kvalitet PBT-tangenter för sin icke-standard layout ingår, och alternativ för Röd, Silet Rött och Silver Cherry switchar finns tillgängliga. Om det inte har konventionella gaming mjukvara—det är absolut plug-and-play—tangentbordet har on-the-fly programmering för flera lager av snabbtangenter.

Köp Nu

Den Bästa Trådlösa Gaming Keyboard: Corsair K63 Trådlöst ($90)

Även i vår moderna tid, spelare inte vill släppa idén om en fast anslutning. Men om du kan hantera en millisekund av fördröjning på din 50-ping-servern, sedan Corsair K63 Trådlöst är styrelsen för att få om du vill ha något lite mer praktiskt. Observera att detta är den trådlösa varianten: K63 också kommer i en vanlig fast modell.

En tenkeyless layout är ihopkopplad med Cherry MX Red-switchar bara och blå LED-belysning. Inuti är ett ultra-snabb 2,4 GHz RF-anslutning till USB-dongle, men om du inte har den till hands, det är ett Bluetooth-radio. Den K63 fungerar bra på alla skrivbord, men om du föredrar att spela dina PC-spel på soffan, Corsair säljer också en “lapboard” som bär upp det med en kudde, ett handledsstöd, och en integrerad musmatta.

Köp Nu

De Bästa Budget Gaming Keyboard Gigabyte GK-Kraft K83 RÖD ($40)

På strax under $40 i skrivande stund, Gigabyte är anspråkslös-tangentbord är ett fynd. Den använder äkta Cherry MX Red-tangenten växlar—en sällsynt att hitta i denna prisklass—och en hel layout. Du kommer inte hitta LED-belysning eller programmerbara funktioner, men om du är okej med rebinding dina kontroller i menyn spel i stället för en särskild Windows app, det är ett utmärkt val för cash-fastspänd gamer. Det hjälper att, med en standardiserad layout, det är kompatibel med alla tangenter som du vill lägga till senare.

Köp på Amazon