Amazon Zal Nu Leveren Pakketten aan de Binnenkant van Uw Garage

0
95

Als je bang bent dat je krassen op het scherm van uw Apple-Horloge, kunt u gemakkelijk kopen en installeren van een screen protector. Maar mocht u zich zorgen maken over het in de eerste plaats?

Geen gedoe Met USB-C Koptelefoon (Voor Nu)
door Michael Crider op 9 januari 2019

De hoofdtelefoonaansluiting is snel aan het verdwijnen van de high-end telefoons en zelfs grotere apparaten zoals de nieuwe iPad Pro. Dus het is tijd om uit het hoofd en krijgen een paar goede USB-C koptelefoon, toch? Niet zo snel.

De Beste Lade Organisatoren Voor Het Afgraven Van De Opslag Ruimte
door Jennifer Allen op 8 januari 2019

Het is al te gemakkelijk om te eindigen met rommelig, ongeorganiseerd laden. Besteed minder tijd aan het zoeken naar dingen en meer tijd voor de belangrijke dingen door te upgraden uw lades, groot en klein, met deze geweldige organisatoren.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

Amazon Zal Nu Leveren Pakketten aan de Binnenkant van Uw Garage

Craig Lloyd | @craig_lloyd | januari 9, 2019January 9, 2019

Amazon-Toets, die aanvankelijk begon als een service die zou Amazon chauffeurs plek pakketten in uw huis, is uitgegroeid tot aflevering van de auto en nu in de garage levering met Amazon-Toets voor de Garage.

Het bedrijf heeft samen met Chamberlain te bieden aan de klanten met een MyQ-compatibele garagedeur de mogelijkheid om pakketten te leveren binnen hun garages, die fungeert als een soort van compromis voor mensen die niet willen pakketten links buiten, maar ook niet willen chauffeurs toegang binnenkant rechts van de voordeur.

De enige voorwaarde is dat je een Kamerheer of LiftMaster garagedeur opener met MyQ mogelijkheden, of het toevoegen van MyQ aan een bestaande garagedeur opener met behulp van de MyQ Smart Garage Hub.

Van daar, de Amazone levering bestuurder kunt uw garagedeur zelf, in plaats van het pakket in uw garage, en sluit de garagedeur.

Dit zal uiteraard alleen beschikbaar voor de Prime-leden in bestaande markten waar de Amazone-Toets is beschikbaar. Toets voor Garage zal beschikbaar komen op een bepaald punt in het tweede kwartaal van dit jaar.