Hvordan å Slå Noen Spill for flere spillere med Delt Skjerm på En PC

0
192

Den split-screen-konsoll dager kan nesten være over, men det betyr ikke at vi ikke kan få delt skjerm å jobbe på PC. For flere tiår, konsoll har vært det perfekte sofaen co-op-plattformen, men det er ikke tilfelle lenger. Med litt forberedelse kan vi faktisk gjøre en hvilken som helst spill for flere spillere med delt skjerm på en PC.

Denne guiden vil ta deg gjennom hvert trinn for å få delt skjerm som kjører på din PC. Vennligst les gjennom hvert trinn nøye og sørg for at du lese hele “ting du trenger før du setter i gang” – delen.

Ting Du Trenger Før Du Setter I Gang

Det er en rekke ting du trenger før du setter i gang. En fullstendig liste er gitt nedenfor.

  • ASTER (programvare som gjør det hele til å skje)
  • Sandboxie – nyttig for multi-instancing Steam
  • To kopier av hvert spill hvis det ikke er gratis
  • To skjermer og to sett av tastatur/mus
  • En high end gaming PC
  • Rundt 1-2 timer å sette opp, test, og bli kjent med programvaren

ASTER Multiseat er programvaren som vi vil bruke til å slå på en PC i to separate opplevelser som kan både motta separate innganger fra ulik maskinvare. Vi vil forklare i detalj om hvordan å få oppsettet med ASTER nedenfor.

For nå, kan du besøke kjøpet siden her og prøv 30 dagers gratis prøveperiode. ASTER kan være litt dyrt, med en levetid lisens koster omtrent $60. En 1-års-lisens er tilgjengelig for omtrent $17.

Sandboxie er programvare som brukes for å multi-eksempel spill og plattformer som Damp. Det er avgjørende for å være i stand til å åpne to spill samtidig.

Hvis du planlegger å spille et spill som GTA 5 eller Rust, som begge har en prislapp å spille, vil du også trenger å ha to eksemplarer av spillet.

Mens teknisk dette er en ” split-screen-spill tutorial, vil du fortsatt trenger to skjermer – på denne måten, får hver spiller sin egen skjerm. Det er foreløpig ingen mulighet for å dele skjermbildet i to ved hjelp av metoden i denne artikkelen.

Til slutt, det er veldig viktig at du har et high end gaming PC for å få jevn ytelse over begge skjermene. Trenger du et grafikkort med store VRAM fordi ressursene vil bli delt mellom begge spillene. En kraftig CPU er også anbefalt. Med avanserte spesifikasjoner og middels til lav i spillet innstillinger, kan du lett oppnå en konsekvent høy bildefrekvens på tvers av både forekomster av spillet.

Få Alt Satt Opp

Før vi begynner, er det på tide å få all maskinvaren din er satt opp. Du må finne to tastaturer, to mus, to skjermer. Du må koble deretter i hele denne maskinvaren i PC-en. Sørg for at begge skjermene er koblet til det samme grafikk-kort. Den viser ikke trenger å være samme størrelse eller modell.

Etter at du har all maskinvaren din er koblet til, kan du besøke ASTER: Multiseat download side og gå gjennom en installasjon prosess.

Vennligst merk: Mens ASTER kjører uten problemer for det meste, kan du kjøre til potensielle problemer. På grunn av dette, det er veldig viktig at du oppretter et gjenopprettingspunkt før du begynner. Heldigvis, muligheten til å gjøre dette på, er bygget inn i ASTER veiviseren for installasjon.

Det vil ta noen minutter å opprette et gjenopprettingspunkt og installere ASTER: Multiseat programvare. Når den er installert, bør du starte datamaskinen på nytt.

En annen merk: Hvis du bruker et NVIDIA-kort, må du avinstallere Geforce Erfaring. Ved hjelp av Geforce Experience sammen med ASTER kan føre til at noen utilsiktede konsekvenser, inkludert kompatibilitetsproblemer eller systemet krasjer.

Komme I Gang Med Aster

Etter at du har startet PC-en din, kan du åpne ASTER: Multiseat og følger fremgangsmåten i denne delen. Når du først åpner, vil du bli bedt om å utføre en oppdatering. Klikk på OK.

Neste, enten klikk på for å aktivere din lisens hvis du har kjøpt ASTER, eller klikk på jeg har ikke en SKY aktiverings-ID for å starte rettssaken prosessen.

Du vil nå være klar til å ta de første skritt til å sette Aster. Først, la oss få deg kjent med ASTER UI utforming.

General settings (generelle Innstillinger – fanen, vil du se Steder – dette er hver arbeidsplass som vil bli opprettet på PCEN når ASTER starter opp. Som standard, vil du ha 2 steder aktivert, og begge vil ha Skjermen Login-Dialogen. Standardinnstillingene her ikke trenger å bli endret overhodet.

Neste, ta en titt på Arbeidsplasser kategorien. Dette er den kategorien som vil kreve mest mulig ut av din oppmerksomhet fra ASTER. Når ASTER starter opp, vil dette være der hvor du vil styre som arbeidsplass har kontroll over hvilken maskinvare.

Hver arbeidsplass er i hovedsak en separat forekomst av Windows-10 som skal kjøre ved siden av hverandre. I motsetning til andre metoder, som en virtuell maskin, ASTER gjør en utmerket jobb jevnt splitting ytelse mellom både arbeidsplasser jevnt. Dette er hva som gjør det å spille to forekomster av high end spill som GTA 5 mulige.

Som du kan se av bildet over, det er flere forskjellige hardware ‘noder’ som har blitt oppdaget. Vil du se tastatur, mus, skjerm og også separat maskinvare for lyd her.

Din jobb vil være å flytte ett tastatur og en mus Plass 2, sammen med en monitor. Plass 2 vil bli brukt som Spiller 2 maskinvare. Du kan finne ut hvilket tastatur og mus er som ved hjelp av dem. Når du skriver inn på tastaturet eller beveger musen, vil du se tilsvarende grafisk være merket med en blå firkant på ASTER.

Når du har bestemt hvilken mus og tastatur du ønsker for spiller 2, dra og slipp den tilsvarende grafikk over til Sted 2. Du bør også gå over spiller 2’s skjermen. Dette bør være 1.2 standard. Hvis du er usikker, kan du hold musen over hver skjerm grafikk til å se sitt navn.

Når du drar over en skjerm, kan du få en advarsel om å dele skjermer, men du kan ignorere det. Du skal nå ha noe som ser ut som på bildet nedenfor.

Det kan være overflødig tastatur grafikk på plass 1, men du kan ignorere dem. De er sannsynlig å være andre USB-porter som er i bruk av en annen maskinvare.

Nå som du har din mus og tastaturer på rett sted, kan du klikke Gjelder nederst til venstre for å lagre endringer.

En varsel-melding vil dukke opp som forteller deg at du må aktivere ASTER arbeidsplasser i kategorien generelt. Klikk på General settings (generelle Innstillinger – fanen.

Jeg vil sterkt foreslå for deg å klikke på Hvordan du starter arbeidsplasser dropdown boksen og velg Manuelt ved å ‘Kjøre’ arbeidsplasser ” – knappen. Dette vil sikre at ASTER vil bare kjøre manuelt, og du vil ikke kjøre inn i noen problemer når du prøver å kjøre din PC uten ASTER. Etter, klikker du på Bruk for å lagre innstillingene.

Når du er klar til å kjøre split screen PC, kan du klikke Aktiver ASTER og gjenstarte PC. Vær oppmerksom på at hver gang du ønsker å aktivere eller deaktivere ASTER, vil det kreve en omstart via ASTER generelle innstillinger-fanen.

Fremgangsmåten for å Ta Etter Omstart

Når datamaskinen har startet på nytt, åpne ASTER igjen. Du bør nå se at de generelle innstillinger-fanen har endret seg litt. Kategorien nederst til venstre har blitt endret for å vise ASTER er nå aktiv.

Du kan nå klikke Kjør ASTER arbeidsplasser – knappen. Dette vil splitte din PC til egen arbeidsplass du hadde satt opp før du startet på nytt.

Du skal nå legge merke til at den andre skjermen har blitt slått på. Det vil be deg logge på Windows. Du har nå både av din PC tilfeller satt opp. Det er på tide å begynne å spille noen spill.

Kjører Spill

Nå som du har Aster opp og kjører, du trenger for å multi-eksempel Damp med Sandboxie. Du kan laste ned Sandboxie for gratis her.

Før vi går gjennom Sandboxie er trinnene, må du navigere til din Steam-mappen på PC-en din. Det bør være C:Program Files (x86)Steam standard. Etter det, høyreklikk og kopier dine SteamApps – mappen.

Neste, gå opp et nivå for å C:Program Files (x86) og opprette en ny mappe, og kaller det Sandkasse. Åpne mappen og høyre klikker du på > lim inn. Dette vil ta litt tid – det vil være å kopiere hvert spill du har installert på Steam. Hvis du har en eldre HDD og dusinvis av spillene som er installert, dette kan ta mange timer.

For en siste trinn, høyreklikk på Steam.exe i C:Program Files (x86)Steam – mappen, og klikk Copy. Naviger til Sandbox-mappen og høyre klikker du på > lim inn. Etter den nye mappen skal se noe som dette.

Dette trinnet er viktig fordi som alle andre aspekter av denne opplæringen, må du ha to kopier av Steam-fil, slik at de kan begge nås på samme tid.

Neste, åpne Sandboxie installer og gå gjennom Sandboxie veiviseren for installasjon. Når du har fullført dette, kan du kjøre Sandboxie. En opplæringen vil starte, men du kan bare lukke det. Jeg vil ta deg gjennom trinnene som er nødvendig for å komme deg opp av bakken.

I Sandboxie, klikk Sandkasse på toppen. Neste, klikk Opprett ny Sandkasse.

Gi den nye Sandkassa et navn, og trykk deretter OK. Du kan velge et hvilket som helst navn for din Sandkasse, men sørg for at du husker det. Vi har plukket ‘splitscreen’.

Du vil nå se din nye Sandkasse vises i oppføringen på Sandboxie grensesnitt. Høyreklikk det, og klikk Sandkasse Innstillinger.

På innstillinger-siden, klikk på ‘+’ ved siden av Ressurs-Tilgang alternativ. Etter, klikk på ‘+’ ved siden av Filen Tilgang. Endelig, klikker du Full Tilgang. Dette er hva du bør se.

Klikk på Ad‘- knappen og naviger deretter til den som er opprettet tidligere sandbox – mappen. Etter å ha klikket OK, Bruke, klikk OK. Lukk alle pop-up varsling hvis det vises.

Når som helst, spiller 2 kan nå gå til Sandbox-mappen og høyre klikk på Steam , og klikk Kjør Sandboxed. Velg alternativet du opprettet tidligere. For oss var det splitscreen. Klikk Kjør som UAC Administrator, og klikk deretter på OK.

Spiller 2 vil nå ha sin egen sandboxed versjon av Steam hvor de kan logge inn på sin egen konto og åpne et hvilket som helst spill de eier. Spiller 1 kan også gjøre det samme og åpne sine egne spill.

Du kan nå gå videre som vanlig, og åpne alle spill å spille sammen, som inkluderer titler som GTA 5, ARK: Overlevelse Utviklet seg, Counter Strike, Dota 2, og mer. For spill på andre bæreraketter, som Battle.Net eller Episk Spill, må du bruke den samme Sandboxie fremgangsmåten ovenfor, men for filer og mapper for de andre bæreraketter.

Potensielle Problemer og Sammendrag

Ikke alle spill vil spille samtidig. For eksempel, spill med Enkel Anti-cheat vil ikke tillate to tilfeller på en gang. Resultatene vil også være noe begrenset, avhengig av din maskinvare.

Du må være forsiktig med hvordan hvert spill bruker systemet ressurser, fordi det kan føre til enten arbeidsplassen for å gjennomgå en langsom. Hvis en arbeidsplass som har dårlig ytelse, kan du prøve å senke den i-innstillinger for spill på andre arbeidsplasser.

Mens det er ingen bekreftelse fra Ventil, noen brukere av denne metoden er bekymret for at det kan føre til en urettferdig VAC forbudet når du spiller spill som Counter Strike og Dota 2. Vi vil foreslå å bruke dette verktøyet på egen risiko.

Til slutt, sørg for at du klikker for å deaktivere ASTER før du slår av PCEN.

Har noen spørsmål om denne prosessen? Hvis du gjør det, kan du gi meg beskjed og jeg vil svare på dine spørsmål i kommentarfeltet.