Hur man Vänder Något Multiplayer-Spel i Split-Screen på En PC

0
120

Split-screen console gaming dagar kan nästan vara över, men det betyder inte att vi inte kan få delad skärm som arbetar på en PC. I decennier, konsolen har varit den perfekta soffan co-op-plattform, men det är inte fallet längre. Med lite förberedelser, vi kan faktiskt slå någon multiplayer-spel i split-screen på en PC.

Denna guide tar dig igenom alla steg för att få split-screen som körs på din DATOR. Vänligen läs igenom varje steg noggrant och se till att du läser igenom hela ‘saker du behöver innan du sätter igång” – avsnitt.

Saker Du Behöver Innan Du Sätter Igång

Det finns ett antal saker du behöver innan du sätter igång. Hela listan har varit som anges nedan.

  • ASTER (den programvara som får det hela att hända)
  • Sandboxie – användbar för multi-instancing Ånga
  • Två kopior av varje spel om det inte är gratis
  • Två skärmar och två uppsättningar av tangentbord/mus
  • En high end gaming PC
  • Runt 1-2 timmar för att ställa upp, testa och komma till rätta med den programvara

ASTER Multiseat är det program vi kommer använda för att förvandla din PC till två separata erfarenheter som både kan ta emot separata ingångar från olika hårdvara. Vi kommer att förklara i detalj om hur du får installera med ASTER nedan.

För nu kan du besöka inköp sida här och prova 30 dagars gratis testperiod. ASTER kan vara något dyrare, med en livstid licens kostar ungefär $60. En 1-års licens är tillgänglig för ungefär $17.

Sandboxie är ett program som används för att flera exempel ditt spel och plattformar som Steam. Det är avgörande för att kunna öppna två spel på samma gång.

Om du planerar att spela ett spel som GTA 5 eller Rost, som båda har en prislapp att spela, du måste också ha två exemplar av spelet.

Även om det tekniskt sett är detta en ” split-screen-spel tutorial, du kommer fortfarande att behöva två skärmar – på detta sätt, varje spelare kommer att få sin egen skärm. Det finns för närvarande inget sätt att dela skärmen i två med hjälp av den metod som i denna artikel.

Slutligen, det är mycket viktigt att du har en high-end gaming PC för att få jämna prestanda över båda skärmarna. Behöver du ett grafikkort med stora VRAM, eftersom de resurser som kommer att delas mellan de båda spelen. En kraftfull PROCESSOR rekommenderas också. Med high end specifikationer och mitten av till låg-inställningar i spelet kan du enkelt uppnå en jämn och hög bildfrekvens i båda instanser av spelet.

Få Upp Allting

Innan vi börjar, är det dags att få all din hårdvara ställa upp. Du måste hitta två keyboards, två möss, två skärmar. Du måste koppla sedan in i hela den här maskinvaran i din DATOR. Se till att båda skärmar är anslutna till samma grafikkort. Den visar inte behöver vara av samma storlek eller modell.

Efter att du har alla av din maskinvara är ansluten, kan du besöka ASTER: Multiseat ladda ner sidan och gå igenom installationsprocessen.

Vänligen observera: Även ASTER körs utan problem för det mesta, du kan stöta på potentiella problem. Av denna anledning är det mycket viktigt att du skapar en återställningspunkt innan du börjar. Tack och lov, har möjligheten att göra detta är inbyggd i ASTER installationsguiden.

Det kommer att ta några minuter att skapa en återställningspunkt och installera ASTER: Multiseat programvara. När den har installerats bör du starta om din dator.

En annan anmärkning: Om du använder ett NVIDIA-kort, vänligen avinstallera Geforce Erfarenhet. Med Geforce Erfarenhet tillsammans med ASTER kan orsaka vissa oönskade konsekvenser för bland annat inkompatibilitet eller att systemet kraschar.

Komma Igång Med Aster

Efter att du har startat om DATORN, öppna ASTER: Multiseat och följ anvisningarna i detta avsnitt. När du först öppnar, kommer du att bli ombedd att göra en uppdatering. Klicka på OK.

Nästa, kan du antingen klicka på för att aktivera din licens om du har köpt ASTER, eller klicka på för att jag inte har ett ASTER aktivering ID för att starta rättegången.

Du kommer nu vara redo att ta de första stegen för att få installationen med Aster. Första, låt oss få dig förtrogen med ASTER UI-layout.

Allmänna Inställningar – fliken kan du se ditt Platser – det är varje arbetsplats som kommer att skapas på din PC när ASTER startar upp. Som standard kommer du att ha 2 platser aktiverat och båda kommer att ha Visa inloggningsfönstret. Standardinställningarna här behöver inte ändras alls.

Nästa, ta en titt på Arbetsplatser fliken. Detta är den flik som kommer att kräva mest av din uppmärksamhet från ASTER. När ASTER startar upp, detta kommer vara där du ska styra vilken arbetsplats har kontroll över vilken hårdvara.

Varje arbetsplats är i huvudsak en separat instans av Windows-10 som kommer att löpa parallellt med varandra. Till skillnad från andra metoder, som en virtuell maskin, ASTER gör ett utmärkt jobb på jämnt dela prestanda kraft mellan de båda arbetsplatserna jämnt. Detta är vad som gör att spela två fall av avancerade spel som GTA 5 möjliga.

Som ni kan se i bilden ovan, finns det flera olika hårdvara “noder” som har upptäckts. Du kommer att se tangentbord, möss, skärmar, och även separata ljud hårdvara här.

Ditt arbete kommer att vara att flytta ett tangentbord och en mus för att Placera 2, tillsammans med en bildskärm. Plats 2 kommer att användas som Spelare 2: s hårdvara. Kan du avgöra vilket tangentbord och mus är som med hjälp av dem. När du skriver på tangentbordet eller flytta musen, kommer du att se motsvarande bild markeras med en blå ruta på ASTER.

När du har fastställt vilket tangentbord och mus du vill ha för spelare 2, dra och släpp motsvarande grafik över till Plats 2. Du bör också flytta över spelare 2: s skärm. Detta bör bli 1,2 som standard. Om du är osäker, kan du håller musen över varje grafisk monitor för att se dess namn.

När du drar över en bildskärm, kan du få ett varningsmeddelande om att dela skärmar, men du kan ignorera det. Nu bör du ha något som ser ut som bilden nedan.

Det kan vara överflödigt tangentbord grafik på plats 1, men du kan ignorera dem. De är sannolikt att andra USB-portar som används av annan hårdvara.

Nu när du har din mus och tangentbord på rätt plats, kan du klicka på Ansök längst ner till vänster för att spara ändringarna.

Ett meddelande meddelande dyker upp som talar om att du måste aktivera ASTER arbetsplatser på fliken allmänt. Klicka på Allmänna Inställningar – fliken.

Jag skulle mycket tyder för dig att klicka på Hur man startar arbetsplatser listrutan och välj Manuellt genom att “Köra ASTER arbetsplatser” – knappen. Detta kommer att säkerställa att ASTER kommer bara köra manuellt och du kommer inte stöta på några problem när du försöker köra DATORN utan att ASTER. Efter det, klicka på Tillämpa för att spara inställningarna.

När du är redo att köra split screen DATOR, kan du klicka på Aktivera ASTER och starta om PC. Observera att varje gång du vill aktivera eller inaktivera ASTER, det kommer att kräva en omstart via ASTER allmänt på fliken inställningar.

Steg att Ta Efter Omstart

När DATORN har startats om, öppna ASTER igen. Du bör nu se till att fliken allmänna inställningar har ändrats något. Fliken längst ner till vänster har ändrats för att visa ASTER är nu aktiv.

Du kan nu klicka på Kör ASTER arbetsplatser – knappen. Detta kommer att dela din PC till den separata arbetsplatser du hade satt upp innan du startade om.

Du bör nu märka att din andra bildskärm har varit påslagen. Det kommer att be dig att logga in i Windows. Du har nu båda i din DATOR fall ställa upp. Det är dags att börja spela lite spel.

Köra Spel

Nu när du har Aster igång, du behöver flera exempel Ånga med Sandboxie. Du kan ladda ner Sandboxie gratis här.

Innan vi går igenom Sandboxie steg, måste du navigera till din Steam-mapp på din DATOR. Det borde vara C:Program Files (x86)Ånga som standard. Efter att högerklicka och kopiera din SteamApps mapp.

Gå upp en nivå till C:Program Files (x86) och skapa en ny mapp och döper den till Sandlådan. Öppna mappen och högerklicka > klistra in. Detta kommer att ta tid – det kommer att kopiera alla spel som du har installerat om Steam. Om du har en äldre HÅRDDISK och massor av spel som är installerade, detta kan ta många timmar.

För ett sista steg, höger klicka på Steam.exe i C:Program Files (x86)Steam – mapp och klicka på Copy. Navigera till Sandlådan mapp och högerklicka > klistra in. När din nya mapp bör se ut något som detta.

Detta steg är viktigt eftersom som i alla andra aspekter av denna tutorial, du måste ha två kopior av Ånga s arkiv så att de kan båda nås på samma gång.

Nästa öppna Sandboxie installer och gå igenom Sandboxie installationsguiden. När du är klar, kör Sandboxie. En handledning kommer att starta, men du kan bara stänga det. Jag tar dig igenom stegen som krävs för att komma igång.

I Sandboxie, klicka Sandlåda på toppen. Nästa, klicka på Skapa ny Sandbox.

Ge den nya Sandbox-ett namn, tryck sedan på OK. Du kan välja vilket namn som helst för din Sandbox, men se till att du kommer ihåg det. Vi har plockat ‘splitscreen’.

Du kommer nu se din nya Sandlåda visas i listningen på Sandboxie gränssnitt. Högerklicka på den och klicka på Sandbox Inställningar.

På sidan inställningar, klicka på ‘+’ intill den Resurs Tillgång alternativ. Efter att klicka på ‘+’ intill Tillgång till Filen. Slutligen klickar du Full Tillgång. Detta är vad du bör se.

Klicka på den Annons‘- knappen och sedan navigera till den tidigare skapade sandbox – mappen. När du har klickat på OK, Applicerasedan på OK. Stänga eventuella popup-meddelande om den visas.

Vid någon punkt, spelare 2 kan nu gå till Sandlådan mapp och högerklicka på Steam och klicka Köra Begränsade. Välj det alternativ som du skapade tidigare. För oss var det splitscreen. Klicka på Kör som UAC Administratör, klicka sedan på OK.

Spelare 2 kommer nu att ha sin egen sandlåda versionen av Steam där de kan logga in på sitt eget konto och öppna ett spel som de egna. Spelare 1 kan också göra samma sak och öppna sina egna spel.

Du kan nu gå vidare som vanligt och öppna några spel att spela tillsammans, inklusive titlar som GTA 5, ARK: Överlevnad Utvecklats, Counter Strike, Dota 2, och mycket mer. För spel på andra bärraketer, som Battle.Net eller Episka Spel, måste du använda samma Sandboxie steg som ovan men för filer och mappar för andra bärraketer.

Eventuella Frågor och Sammanfattning

Inte alla spel kommer att spela samtidigt. Till exempel, spel med Lätt Anti-cheat kommer inte att tillåta två tillfällen på en gång. Resultat kommer också att vara något begränsad, beroende på din maskinvara.

Du måste vara försiktig med hur varje spel använder dina systemresurser, eftersom det kan orsaka antingen arbetsplatsen att krypa till en långsam. Om en arbetsplats har dåliga resultat, prova att sänka i-inställningar för spel på den andra arbetsplatsen.

Det finns visserligen ingen bekräftelse från Valve som vissa användare av denna metod är oroliga för att det kan orsaka en orättvis VAC ban när du spelar spel som Counter Strike och Dota 2. Vi skulle föreslå att använda detta verktyg på din egen risk.

Slutligen, se till att du klickar på för att inaktivera ASTER innan du stänger av DATORN.

Har du några frågor om denna process? Om du gör det, låt mig veta och jag kommer att besvara dina frågor i kommentarerna.