Heeft U Behoefte aan een Screen Protector voor Uw Apple Horloge?

0
79

Als je bang bent dat je krassen op het scherm van uw Apple-Horloge, kunt u gemakkelijk kopen en installeren van een screen protector. Maar mocht u zich zorgen maken over het in de eerste plaats?

Geen gedoe Met USB-C Koptelefoon (Voor Nu)
door Michael Crider op 9 januari 2019

De hoofdtelefoonaansluiting is snel aan het verdwijnen van de high-end telefoons en zelfs grotere apparaten zoals de nieuwe iPad Pro. Dus het is tijd om uit het hoofd en krijgen een paar goede USB-C koptelefoon, toch? Niet zo snel.

De Beste Lade Organisatoren Voor Het Afgraven Van De Opslag Ruimte
door Jennifer Allen op 8 januari 2019

Het is al te gemakkelijk om te eindigen met rommelig, ongeorganiseerd laden. Besteed minder tijd aan het zoeken naar dingen en meer tijd voor de belangrijke dingen door te upgraden uw lades, groot en klein, met deze geweldige organisatoren.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

Heeft U Behoefte aan een Screen Protector voor Uw Apple Horloge?

Craig Lloyd | @craig_lloyd | januari 9, 2019January 9, 2019

Als je bang bent dat je krassen op het scherm van uw Apple-Horloge, kunt u gemakkelijk kopen en installeren van een screen protector. Maar mocht u zich zorgen maken over het in de eerste plaats?

Ik weet dat veel van de mensen die al in de markt zijn voor een Apple Horloge, maar hebben een back-up uit, omdat ze bang bent het scherm zou krijgen gekrast vrij gemakkelijk gebaseerd op dagelijks gebruik, is het eenvoudig om een horloge te botsen tegen de verschillende objecten en wrijf het op.

Afhankelijk van welk model van Apple Horloge die je hebt, de display glas kan veel duurzamer dan andere modellen.

Sommige Apple-Horloge Modellen Hebben Sapphire Crystal Displays

Met de nieuwere Serie 4 van Apple Horloge (evenals enkele vorige generaties), de roestvrij staal model wordt geleverd met display glas van saffier kristal, dat klinkt meer als marketing pluis, maar het is eigenlijk een heel leuke functie als je paranoïde over krassen op het scherm.

Sapphire crystal glass is gemaakt van saffier edelsteen, die de derde-hardste materiaal op aarde achter diamond en moissanite, waardoor het zeer bestand tegen krassen. Of op zijn minst moet worden.

JerryRigEverything, een YouTube-kanaal dat gewijd is aan het uitvoeren van de duurzaamheid testen op de consumenten elektronica, uitgevoerd met een kras-test op een Serie 3 van Apple Horloge met een saffier kristal scherm en ontdekte dat het niet zo krasbestendig als het zou kunnen zijn, op te merken dat de sapphire was niet zo zuiver als de Tissot horloge was hij een vergelijking te maken, die heeft ook sapphire crystal glas.

Toegegeven, het was nog steeds meer krasbestendig dan de lagere glas op goedkopere Apple-Horloge modellen, maar niet veel. Het is mogelijk dat Apple heeft een aantal verbeteringen met saffier glas in de Serie 4 van Apple Horloge, dat wel.

U bent Waarschijnlijk Beter Af met een Screen Protector

Op entry-level Apple Horloges met de aluminium behuizing, het scherm is gewoon gemaakt van gewoon glas, of “Ion-X” glas zoals Apple het graag noemt—het is niet meer krasbestendig is dan een doorsnee smartphone display.

Als u een van deze en zijn paranoïde over krassen, dan een screen protector geeft je een aantal goedkope en gemakkelijke vrede van de geest, dat is zeker.

LEES DIT TOOThe Beste Apple Horloge Screen protector Voor Elke Situatie

Hoe goedkoop? U kunt een pack van screen protectors voor iets meer dan $10, en zij moeten u voor het laatst een tijdje. Maar zorg ervoor dat je de juiste maat voor uw Apple-Horloge. Deze six-pack is € 11 en is compatibel met zowel 38mm en 40mm Apple Horloges. Ze zijn ook beschikbaar voor 42mm en 44mm modellen voor dezelfde prijs. Wilt verder gaan dan een simpele protector en bescherm het geval? Bekijk onze roundup van grote Apple-Horloge bescherming oplossingen.