Geen gedoe Met USB-C Koptelefoon (Voor Nu)

0
79

Als je bang bent dat je krassen op het scherm van uw Apple-Horloge, kunt u gemakkelijk kopen en installeren van een screen protector. Maar mocht u zich zorgen maken over het in de eerste plaats?

Geen gedoe Met USB-C Koptelefoon (Voor Nu)
door Michael Crider op 9 januari 2019

De hoofdtelefoonaansluiting is snel aan het verdwijnen van de high-end telefoons en zelfs grotere apparaten zoals de nieuwe iPad Pro. Dus het is tijd om uit het hoofd en krijgen een paar goede USB-C koptelefoon, toch? Niet zo snel.

De Beste Lade Organisatoren Voor Het Afgraven Van De Opslag Ruimte
door Jennifer Allen op 8 januari 2019

Het is al te gemakkelijk om te eindigen met rommelig, ongeorganiseerd laden. Besteed minder tijd aan het zoeken naar dingen en meer tijd voor de belangrijke dingen door te upgraden uw lades, groot en klein, met deze geweldige organisatoren.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

Geen gedoe Met USB-C Koptelefoon (Voor Nu)

Michael Crider | @MichaelCrider | januari 9, 2019January 9, 2019

De hoofdtelefoonaansluiting is snel aan het verdwijnen van de high-end telefoons en zelfs grotere apparaten zoals de nieuwe iPad Pro. Dus het is tijd om uit het hoofd en krijgen een paar goede USB-C koptelefoon, toch? Niet zo snel.

In tegenstelling tot de opvang van analoge poort die zijn rond voor decennia, het krijgen van audio van een USB-C-poort alleen vereist een beetje digitale finagling. En dat is een probleem, want de digitale formaten zijn complexer, en maar al te vaak niet compatibel.

Hoewel er een paar hoofdtelefoons op de markt met een USB-C-haven, over het algemeen zijn ze van vrij middelmatige tot slechte kwaliteit, in tegenstelling tot sommige van de opties die beschikbaar zijn voor Apple ‘ s vergelijkbaar Lightning-poort. Tussen een slechte selectie en slechte compatibiliteit, ze zijn gewoon niet de moeite waard is lastig te vallen met, ten minste tot de markt vestigt zich op een meer betrouwbare standaard.

De Selectie Zuigt

Uw mooie nieuwe telefoon zou kunnen komen met een paar USB-C koptelefoon als een soort verontschuldiging voor die onverenigbaar is met alle andere spellen die je al hebt. Als dat zo is, op te hangen aan hen. Kansen zijn dat je niet gaat om het vinden van een betere pair elk moment snel.

Terwijl er zijn een handvol van de leveranciers van de USB-C koptelefoon op Amazon op het net, er zijn bitter weinig opties van betrouwbare fabrikanten… van wie de meesten lijken meer geïnteresseerd in het verkopen van Bliksem-voorzien van een koptelefoon, als ze willen gaan voor een niet-analoge optie. Google verkoopt een set bedrade Pixel knoppen voor haar telefoons en Chromebook laptops, en ze zijn redelijk op $30. Idem dito voor HTC, OnePlus, en Xiaomi. Maar buiten dat, je keuzes krijgen geleidelijk dunner, vooral als u niet de zorg voor de in-ear buds.

De Razer verkoopt een paar USB-C “Hammerhead” toppen, die slecht zijn beoordeeld, zelfs als je net als de limoen-groene kleur en gamer branding. JBL maakt een set van knoppen genoemd het Reflecteren Bewust C, maar ze zijn het niet eens verkocht meer—en misschien is dat het beste, omdat gebruikers zeggen dat ze had een nare gewoonte van het gewoon sterven. De beste keuze voor een premium set van USB-C toppen lijkt de Libratone Q aan te Passen, welke sport hardware ruisonderdrukking in meerdere niveaus. Maar $120 is een veel te betalen voor een paar bedrade hoofdtelefoon die alleen werken met een van uw gadgets.

Er zijn een paar andere producten die technisch compatibel met USB-C, of ten minste sommige telefoons die er gebruik van maken, zoals de koptelefoon van AiAiAi Google heeft op haar online winkel. Maar dat alleen maakt gebruik van een USB-C-header op een analoge kabel, dus het is niet echt de moeite waard meer dan de adapter die waarschijnlijk met je telefoon is meegeleverd.

Kortom, uw keuzes zijn in principe “goedkope” of “niets”. En als je gaat goedkoper, waarom niet gewoon suck it up en het gebruik van een adapter toch?

De Normen Zijn niet Gestandaardiseerd

In theorie, een paar USB-C koptelefoon kan heel goed. In tegenstelling tot een analoge set, de digitale hardware heeft een geïntegreerde DAC (digitaal-naar-analoog converter), die de potentie heeft om meer volledige en betrouwbare geluidskwaliteit.

Als u moet kopen USB-C koptelefoon, de OnePlus Kogels zijn waarschijnlijk degenen die te krijgen.

Maar dat potentieel is tot nu toe onvervuld. Een paar van de USB-C koptelefoon op de markt die beweren dat de truc van het inpompen van een miniatuur DAC in hun kabels, zoals de OnePlus Kogels. (En tangentieel: “Kogels” is een verschrikkelijke, verschrikkelijke merknaam voor een product dat u letterlijk stick in je hoofd.) Maar de eerste reviews zeggen dat ze alleen maar geluid fatsoenlijk, dus de kleine DAC is niet iets om blij van te worden. Ze zijn waarschijnlijk de beste keuze van de huidige markt op $20, ervan uitgaande dat uw telefoon niet over een bredere compatibiliteit problemen.

En dat is het juist: een groter probleem met de digitaal-analoog split is het potentieel voor compatibiliteit hoofdpijn. Om het eenvoudig te stellen, is er meer dan één manier om audio te krijgen over de USB-C de haven en in je oren, en niet elke fabrikant of accessoire maker is het ermee eens. Bijvoorbeeld, gebruikers melden dat de HTC-freebie-hoofdtelefoon werken niet op concurrerende apparaten omdat HTC gebruikt een andere USB-C audio systeem. De Libratone Q aan te Passen, op de markt gebracht voor de Pixel telefoons en Pixelbook laptops kunnen niet gebruik maken van de in-line microfoon voor telefoongesprekken op een ander apparaat.

De mic in Libratone ‘ s USB-C-knoppen werken niet met niet-Pixel-apparaten.

Het is een puinhoop. Hoewel het mogelijk is dat de industrie zich op een meer betrouwbare standaard in de toekomst, nu kun je beter vermijden van dit alles en alleen met behulp van een USB-C-te-headphone jack adapter kabel, zodat u weet dat de analoge audio zal werken. Indien mogelijk gebruiken de een die bij uw telefoon is geleverd of een vervangend gemaakt voor hetzelfde model.

Gewoon Gebruik Maken Van De Draadloze Al

Audiofielen zullen u vertellen dat de draadloze koptelefoon zal nooit zo goed klinken als een vaste set (bij voorkeur met een kleine versterker en DAC). En technisch gezien zijn ze juist zijn. Maar sinds Apple inbegrepen de meest broze, meest stijlvolle set van witte oordopjes in de doos met de originele iPod, het is duidelijk dat de fabrikanten en de grootste gedeelte van de consumenten zijn niet echt geïnteresseerd in high-fidelity audio van mobiele technologie.

Dus Apple is nu duidelijk gemaakt dat het wil dat de mensen gebruik maken van draadloos, en zoals hun gewoonte, Android-fabrikanten hebben het voorbeeld gevolgd. Samsung lijkt de laatste grote holdout, maar de mars in de richting van steeds dunnere telefoons lijkt erop te wijzen dat ook Samsung ‘ s vlaggenschepen niet op te hangen aan de hoofdtelefoonaansluiting voor lang. Zeker, je zou kunnen proberen om de te volgen nieuwe haven normen. Dat werkte erg goed voor de klanten van Apple die kocht Lightning-aansluiting hoofdtelefoon die nog nooit gewerkt met MacBooks en nu zal niet werken met de nieuwste iPads. In een paar jaar Apple kan besluiten dat, aangezien alle apparaten kunnen draadloos opladen, ze hoeven niet alle poorten en zelfs USB-en Lightning kabels zelf zal worden achterhaald. Het zou een heel Apple verplaatsen.

Op de foto: de toekomst. De laggy, low-fi, moet-opladen-alle-andere-dag, stom, stom toekomst.

Draadloze hoofdtelefoon audio via Bluetooth te verbeteren, met nieuwere standaarden als aptX en W1. En ze worden ook steeds goedkoper, ook: je kunt het vinden van een set Bluetooth-knoppen of blikjes voor onder de $20 nu. Ze worden niet erg goed, maar het is niet zo als $20 bedrade koptelefoon zal u wegblazen.

LEES DIT TOOThe Beste Werkelijk Draadloze Oordopjes (Die niet AirPods)

Een hoofdtelefoon met kabel in zijn eenvoudiger en hoeft niet te worden opgeladen. Maar nu die telefoon makers hebben besloten dat de aansluiting voor de koptelefoon hoort in het vuil van de geschiedenis naast diskettes en 8-tracks, ze hebben net zo veel van het gedoe om te gebruiken als Bluetooth-koptelefoon, zonder de vrijheid. Tenzij je gewoon niet de moeite genomen om periodiek te rekenen tot een extra gadget, of je hebt al geïnvesteerd in extreem high-end bedrade hoofdtelefoon, is het tijd om de overstap te maken.

Telefoon fabrikanten kunnen maken van een grote, consument-gerichte verschuiving in hun ontwerp in de volgende paar jaar, maar dat is echt niet in hun belangen. Het is meer waarschijnlijk dat ze zullen blijven streven naar een hoge-kwaliteits draadloze audio, en misschien als we geluk hebben, zich op een meer universele standaard voor de rechtstreekse audio via USB-C. In de tussentijd, het is echt een slechte tijd om te gaan winkelen voor een paar USB-C-hoofdtelefoon—het doen met een adapter voor nu, of grit uw tanden en kiezen en gaan voor Bluetooth.