Edifier R1280T Review: Een Eenvoudige, Uitstekende Desktop Speaker Upgrade

0
89

Het is al te gemakkelijk om te eindigen met rommelig, ongeorganiseerd laden. Besteed minder tijd aan het zoeken naar dingen en meer tijd voor de belangrijke dingen door te upgraden uw lades, groot en klein, met deze geweldige organisatoren.

De Beste Draagbare Blacklights Om Te Controleren Voor De Katten Plassen, Bedwantsen, En Meer
door Andrew Heinzman op 8 januari 2019

Blacklights zijn een grote partij stuk, en ze zijn vooral handig na het feest is over. Waarom? Goed, u kunt gebruik maken van een blacklight vinden geen beestjes of lichaamsvloeistoffen die kan rond hangen.

Edifier R1280T Review: Een Eenvoudige, Uitstekende Desktop Speaker Upgrade
door Michael Crider op 8 januari 2019

Laptops en desktops krijgt vaak het korte eind van de stok als het gaat om audio: de eerste vanwege de beperkte ruimte, de laatste omdat pack-in-accessoires hebben de neiging te zijn van lage kwaliteit. Als u een upgrade voor deze Edifier sprekers mooi.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

Edifier R1280T Review: Een Eenvoudige, Uitstekende Desktop Speaker Upgrade

Michael Crider | @MichaelCrider | januari 8, 2019January 8, 2019

Waardering:
9/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: € 99.99

Kopen op Amazon

Hier is Wat We Willen

 • Uitstekende waarde
 • Ziet er goed uit
 • Dubbele ingangen, geen schakeling
 • Afneembaar front panelen

En Wat We niet

 • MDF hout in de bouw
 • Verstoring van de lage tonen
 • Vaste voeding kabel

Laptops en desktops krijgt vaak het korte eind van de stok als het gaat om audio: de eerste vanwege de beperkte ruimte, de laatste omdat pack-in-accessoires hebben de neiging te zijn van lage kwaliteit. Als u een upgrade voor deze Edifier sprekers mooi.

De R1280T is een set van vrij conventionele boekenplank luidsprekers, met veel mogelijkheden geconcentreerd in twee dikke houten satellieten met geen subwoofer. Met een prijs van $100 en standaard analoge ingangen, het is een set die een serieuze upgrade voor uw bureau audio zonder verbreking van de bank of het toevoegen van te veel bulk of complexiteit.

Wilt upgraden uw gewone desktop luidsprekers zonder in checkbook-busting audiofiele grondgebied? De R1280T is een rock solid upgrade kiezen.

Terwijl de vrij eenvoudige setup is het onwaarschijnlijk om te behagen audiofielen op zoek naar muur-gerommel power of nauwgezette precisie, ze zijn een duidelijke verbetering ten opzichte van de stoffige, oude en 2004-tijdperk Logitech-set te vinden op vele desktops.

De dekking van de Basis

De aangedreven boekenplankluidsprekers beschikken over een 4-inch primaire woofers en een dedicated tweeter in elke eenheid, het delen van 42 watt van de macht tussen hen. Ingangen zijn simpel: twee RCA-audio-aansluitingen, beide zijn voortdurend actief. De rechter luidspreker heeft aanpassing van de knoppen master volume, bas en treble, zonder het scherm van welke aard dan ook.

De verbinding paneel is ook Spartaans, met een dubbele RCA-ingangen en de draad van de luidspreker aansluiting voor de linker-eenheid. De enige andere controle is een aan / uit schakelaar. De enige indicatie van een meer moderne zorg is de meegeleverde afstandsbediening, die is reserve, met alleen volume en mute functies. Vreemd de instellingen voor hoge en lage tonen zijn niet beschikbaar op de afstandsbediening.

Ik stel de luidsprekers op de gebruikelijke plekken op mijn bureau, één op elke hoek met een lichte helling in de richting van mijn zitpositie. De twee ingangen zijn handig voor mijn opstelling, met een voor mijn desktop en één voor de Mac Mini houd ik aangesloten op een secundaire monitor ingang. Met beide ingangen actief betekent dat er geen noodzaak is om over te schakelen hen, samen met mijn monitor of gebruik een meer uitgebreide kabel-setup; ik denk dat de meeste gebruikers zouden willen houden van een kabel speciaal voor hun telefoon of tablet.

In de doos vindt u alles wat u nodig heeft en niets wat je niet wil. Naast een standaard RCA-kabel, is er een hoofdtelefoon-naar-RCA-adapter, en is alles wat u nodig hebt voor de meeste desktops of telefoon. De regelmatige meter luidsprekerkabel aansluiten van de linker en juiste eenheden is acht meter lang, meer dan genoeg voor de meeste kantoren of slaapkamers.

Mocht u meer nodig hebben, de draad is niet permanent aan beide kanten, dus het installeren van een meer vervangen zal worden. Een eenvoudige handleiding en de eerder genoemde remote (infrarood, met de sensor verborgen in de juiste eenheid) allround pakket.

Audio Power Fit Voor Goldilocks

Op 42 watt, de R1280T is niet krachtig genoeg om te doen dienst als volledige entertainment center, audio, zelfs als u niet geïnteresseerd bent in iets meer dan 2.0 stereo geluid. Een desktop, of misschien een kleine slaapkamer, is het ideaal en de bedoeling luisteren scenario. Zonder een speciale subwoofer of groter stuurprogramma ‘ s, het is gewoon niet de kracht hebben om op te vullen tot een grotere ruimte in allesbehalve stil voorwaarden.

Dat gezegd zijnde, de set is ideaal voor de kleinere toepassingen. De uitstekende midrange en heldere hoge tonen zijn alleen een beetje in de steek gelaten door een beetje van de vervorming met de bas wendde zich tot de maximale instelling. Ik vond mezelf alleen maar hoeft in te stellen op ongeveer de helft van het maximum voor de meeste van mijn PC-video, zelfs voor de harder video games speel ik graag, en het aanpassen van het Windows-volume voor meer verfijnde controle. De volume knoppen en afstandsbediening gebruiksklaar zijn, maar in mijn specifieke geval, niet nodig.

De vervorming aan de extreme bass einde aanwezig is, zoals verwacht, voor een 2.0 setup, maar ik heb zelden gevonden in de media dat eigenlijk treffer tegen de R1280T de lagere frequenties. Het is ook heel evenwicht tussen de linker-en rechter-eenheden, en dat is niet altijd het geval voor dit ontwerp met een primaire en een secundaire. Voor een kantoor, de slaapkamer of op de slaapzaal, het is een uitstekend compromis tussen bereik, volume, kwaliteit en prijs.

Geluid Dat Ziet Er Goed Uit

Edifier ging voor een meer klassieke benadering met deze set: standaard rechthoekige behuizing, houten zijpanelen, grijs luidspreker bekleding en grijze panelen aan de boven-en onderkant. Het “hout” is er alleen in een technische IKEA-soort-van-weg, want het is MDF met een kunststof buitenbekleding, maar zou je niet weten dat door de warme kleuren en heeft een korrelige textuur.

De beschermende doek panelen worden verwijderd als u de voorkeur geeft om uw drivers te rammelen samen met de muziek. Maar ik zou het niet aanraden: het instellen van de neutrale styling maakt het niet uit te nodigen als andere, meer “edgy” stereo sets doen, en het is bedoeld om te mengen in een meer ernstige kantoor inrichting. Maar dat komt van iemand die houdt van een half dozijn LEGO ruimteschepen op zijn bureau, dus vergeet niet dat er niet goed voor smaak.

Met links en rechts eenheden van ongeveer 6x6x10 cm, de luidsprekers zijn klein, voor boekenplank stijl, maar wel erg groot voor een desktop setup, vooral als je gewend bent aan een 2.1 configuratie met een sub op de vloer. Wil je een groter bureau… of een kleinere, dat is schoner dan de mijne, zodat het fysieke volume van de set.

Conclusie

Voor $100, de R1280T is niet veel duurder dan een kwaliteit 2.1 speaker set, en veel goedkoper dan vergelijkbare aangedreven boekenplank sets. Met zijn uitstekende geluidskwaliteit, medium power voor een kantoor of slaapkamer, en goed als button-down ziet, het is een geweldige metgezel voor bijna elk bureau setup. Dubbele ingangen zijn een mooie bonus, vooral als je regelmatig jongleren met verschillende audio-bronnen.

Als u op zoek bent naar iets met de zelfde geluidskwaliteit, maar is een beetje meer flexibiliteit in termen van bronnen, brengen een extra dertig dollar op de R1280DB. Het maakt gebruik van identieke luidspreker hardware, maar upgrades van de verbindingen met Bluetooth, coaxiale en optische ingang opties.

Waardering: 9/10
Prijs: € 99.99

Kopen op Amazon

Hier is Wat We Willen

 • Uitstekende waarde
 • Ziet er goed uit
 • Dubbele ingangen, geen schakeling
 • Afneembaar front panelen

En Wat We niet

 • MDF hout in de bouw
 • Verstoring van de lage tonen
 • Vaste voeding kabel