Behöver Du ett skärmskydd för Din Apple Titta på?

0
87

Om du är orolig att du ska repa upp skärmen på din Apple Titta på, kan du enkelt köpa och installera ett skärmskydd för det. Men skulle du vara orolig om det i första hand?

Bry dig inte Med USB-C-Hörlurar (För Nu)
av Michael Crider den 9 januari, 2019

Hörlursuttaget är snabbt försvinner från high-end-telefoner och även större enheter som the new iPad Pro. Så det är dags att gå ut och få en anständig par USB-C hörlurar, eller hur? Inte så snabbt.

Den Bästa Lådan Arrangörerna För Att Återvinna Lagringsutrymme
av Jennifer Allen på 8: e januari, 2019

Det är alltför lätt att hamna med messy oorganiserad lådor. Spendera mindre tid på att leta efter saker och mer tid på viktiga saker genom att uppgradera dina lådor, stora och små, med dessa stora arrangörerna.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Behöver Du ett skärmskydd för Din Apple Titta på?

Craig Lloyd | @craig_lloyd | januari 9, 2019January 9, 2019

Om du är orolig att du ska repa upp skärmen på din Apple Titta på, kan du enkelt köpa och installera ett skärmskydd för det. Men skulle du vara orolig om det i första hand?

Jag vet att en hel del människor som har varit på marknaden för en Apple-Klocka, men har backat ur, eftersom de är oroliga för skärmen skulle repas upp relativt enkelt bygger på daglig användning—det är lätt för en klocka för att stöta mot olika objekt och pappersfackets upp det.

Beroende på vilken modell av Apple-Klocka du har, displayen kan glaset vara tåligare än andra modeller.

Vissa Apple-Klocka Modeller Har Safir Kristall-Displayer

Med den nyare Serien 4 Titta på Apple (liksom vissa tidigare generationer), rostfritt stål modell levereras med display glas gjorda av safir-kristall, vilket låter mer som marknadsföring fluff, men det är faktiskt en riktigt trevlig funktion, om du är paranoid om att repa upp skärmen.

Sapphire crystal glass är gjord av safir-ädelsten, som är den tredje hårdaste material på jorden bakom diamond och moissanite, så det är otroligt motståndskraftig mot repor. Eller åtminstone bör det vara.

JerryRigEverything, en YouTube-kanal som är dedicerad till att utföra beständighetstester på hemelektronik, som utförs en början test på en Serie 3 Apples Klocka med en safir kristall skärm och upptäckte att det inte var riktigt lika reptålig som det skulle kunna vara, att notera att den safir var inte så ren som Tissot klocka han jämförde det med att, som också har sapphire crystal glass.

Beviljade, det var fortfarande mer reptålig än sämre glas på billigare Apple Titta på modeller, men inte mycket. Det är möjligt att Apple har gjort en del förbättringar med sin safir glas i Serien 4 Apple Titta på, dock.

Du är Förmodligen Bättre med ett skärmskydd

Om entry-nivån Apple Klocka med aluminium, skärmen är bara gjord av vanligt glas, eller “Ion-X” – glas som Apple gillar att kalla det—är det inte mer reptålig än en vanlig smartphone displayen.

Om du har en av dessa och är paranoid om att skrapa upp det, sedan ett skärmskydd ger dig några enkla och billiga trygghet för säker.

LÄS DETTA TOOThe Bästa Apple Titta på skärmskydd För Varje Situation

Hur billigt? Du kan få ett paket skärmskydd för lite över $10, och de bör räcka för ett tag. Se bara till att du får rätt storlek för din Apple-Klocka. Denna sex-pack är $11 och är kompatibel med både 38mm och 40mm Apple Klockor. De är också tillgängliga för 42mm och 44mm modeller till samma pris. Vill gå längre än en enkel protector och skydda fallet också? Kolla in vår roundup av stora Apple Titta på lösningar skydd.