Arlo Presenterar Nya säkerhetssystem Som Integrerar med Befintliga Kameror

0
126

Du behöver inte ha ett gymkort för att komma i form. Armhävningar är ett bra sätt att arbeta på överkroppen och core, och om du har fått fler verktyg, din träning kan producera mer intensivt resultat.

Linksys MR8300 Routern Recension: Mesh-Wi-Fi för Avancerade Användare
Craig Lloyd på 7: e januari, 2019

Det finns massor av bra mesh Wi-Fi-system på marknaden, men många av dem har bara de grundläggande funktioner, nya Linksys MR8300 mesh Wi-Fi-router som kombinerar enkelhet med en mer traditionell router erfarenhet.

De Bästa Drivs Med Solenergi Och Batteripaket
av Andrew Heinzman den 7: e januari, 2019

Batterierna är stora för att hålla telefonen laddad på att gå, men vad gör du när ditt batteri tar slut juice? Tja, om det var soldriven, då kan du bara ställa in den i solen.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Arlo Presenterar Nya säkerhetssystem Som Integrerar med Befintliga Kameror

Craig Lloyd | @craig_lloyd | januari 7, 2019January 7, 2019

Efter i fotspåren av andra stor säkerhet kameran varumärken Netgear-ägda Arlo Teknik har presenterat ett helt nytt trygghetssystem som är komplett med ett nav, siren och multi-sensorer.

Hjärnan i systemet är den Arlo SmartHub, som också kan ansluta till Arlo senaste Ultra säkerhet kameran (se bilden nedan), liksom äldre Arlo Pro kameror. Du kommer också att få multi-sensorer, som kan användas som dörr/fönster sensorer, rörelsedetektorer, vatten läcka sensorer, eller en ljudsensor som lyssnar för din brandvarnare och kommer att varna dig när det går ut.

Systemet innehåller också en siren med röd LED utlöses. Så när systemet upptäcker en paus i, det kommer ljud siren och flash red, liksom att låta dig veta att det har varit en paus i och tillåter dig att kontakta de lokala myndigheterna. Du kan också använda siren för att avge specifika ljud, som en TV eller en hund som skäller.

Du kommer även att få en fjärrkontroll till arm-och frånkoppla systemet, och som tidigare nämnts, navet arbetar med Arlo Ultra och Pro kameror. Så du kommer att kunna ha alla dina Arlo produkter arbetar tillsammans i synk.

Inga särskilda pris gavs, men tillgänglighet är inställd för den andra hälften av 2019, med stöd för Z-Wave och ZigBee enheter som anländer till en viss punkt—för direkt stöd av tillbehör från annan tillverkare som Philips smart belysning och Yale lås.