Arlo Onthult Nieuwe Beveiliging Systeem Dat Geïntegreerd is met Bestaande Camera ‘ s

0
80

U hoeft niet te beschikken over een lidmaatschap van de sportschool om in vorm te komen. Pushups zijn een geweldige manier om je bovenlichaam en de kern, en als je hebt extra tools, je trainingen kan leiden tot meer intense resultaten.

Linksys MR8300 Router Review: Mesh Wi-Fi voor Geavanceerde Gebruikers
Craig Lloyd op 7 januari 2019

Er zijn een ton van de grote mesh Wi-Fi systemen op de markt, maar veel van hen bieden alleen de basis van functies, De nieuwe Linksys MR8300 mesh Wi-Fi-router combineert eenvoud met een meer traditionele router ervaring.

De Beste Zonne-Energie Aangedreven Batterij Packs
door Andrew Heinzman op 7 januari 2019

Batterij packs zijn ideaal voor het houden uw telefoon geladen op gaan, maar wat doet u wanneer uw batterij leeg is van de juice? Nou, als het was op zonne-energie, dan kon je gewoon in de zon.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

Arlo Onthult Nieuwe Beveiliging Systeem Dat Geïntegreerd is met Bestaande Camera ‘ s

Craig Lloyd | @craig_lloyd | januari 7, 2019January 7, 2019

In de voetsporen van andere grote security camera-merken, Netgear-eigendom Arlo Technologies lanceert een nieuwe beveiliging systeem, compleet met een hub, sirene en multi-sensoren.

De hersenen van het systeem is de Arlo SmartHub, die kan ook verbinding maken met Arlo van de nieuwste Ultra security camera (zoals hieronder afgebeeld), maar ook de oudere Arlo Pro camera ‘ s. Krijg je ook de multi-sensoren, die gebruikt kan worden als deur/raam sensoren, bewegingsmelders, waterlek de sensoren, of een geluid sensor die luistert naar uw rookmelder en zal u waarschuwen als deze af gaat.

Het systeem omvat ook een sirene met rode LED-flitsers. Dus wanneer het systeem detecteert een pauze in, zal het geluid van de sirene en flitser rood, evenals laten weten er is een pauze in en kunt u contact opnemen met de lokale autoriteiten. U kunt ook gebruik maken van de sirene uit te stralen specifieke geluiden, zoals een TV of een blaffende hond.

U ontvangt ook een externe arm-en uitschakelen van het systeem, en zoals eerder vermeld, de hub werkt met Arlo en Ultra Pro camera ‘ s. Dus je zult in staat zijn om al uw Arlo producten werken samen in sync.

Geen specifieke prijs werd gegeven worden, maar beschikbaarheid is standaard ingesteld voor de tweede helft van het jaar 2019, met ondersteuning voor Z-Wave en ZigBee devices aankomen op een gegeven moment als goed voor de rechtstreekse ondersteuning van accessoires van derden, zoals Philips smart lights en Yale sloten.