Windows-10 Is Alleen Het Maken Van Windows Fragmentatie Erger

0
87

Met Windows 10, Microsoft wilde elke Windows-gebruiker die op hetzelfde platform. Nu het tegenovergestelde gebeurt. Slechts 6,6% van de Windows-10-Pc ‘ s hebben de oktober 2018 Update van meer dan drie maanden na de release.

De Nummers

Deze nummers komen hoffelijkheid van AdDuplex, die tracks Windows update marktaandeel, gespot door Bleeping Computer. In December 2018:

  • 6,6% van de Windows-10 Pc ‘ s werden uitgevoerd in oktober 2018 Update
  • 83.6% werden uitgevoerd in April 2018 Update
  • 5.7% actief waren in de Herfst Makers Update
  • 1.8% van de Makers Update
  • 1.4% actief waren op de Verjaardag Update
  • 0.5% de November Update
  • 0,3% met de oorspronkelijke Windows-10

In theorie oktober 2018 Update “op grote schaal beschikbaar.” In de praktijk Microsoft is niet zelfverzekerd genoeg is om uit te rollen tot de grote meerderheid van de Windows-10 Pc ‘ s. Er zijn nog een aantal “upgrade blokken” voor diverse problemen, waaronder problemen met specifieke Intel-stuurprogramma ‘s en oudere AMD Radeon Gpu’ s.

Afgezien van de trage upgrade naar de oktober 2018 Update, maar liefst 9,7% van de Windows-10 gebruikers nog altijd met oudere versies dan de April 2018 Update. Tenminste dit is niet zo slecht als Android-fragmentatie probleem.

Maak je Klaar Voor een Update in Drie Maanden!

Windows 10 is op een zes-maands release-cyclus. Dat betekent dat de volgende versie, codenaam 19H1, is er in ongeveer drie maanden. Maar Microsoft heeft alleen een upgrade maar een klein percentage van Pc ‘ s met de huidige software.

Wat zal er gebeuren? Is Microsoft van plan om snel te haasten deze update om meer Pc ‘ s in de komende maanden? Microsoft zal overslaan oktober 2018 Update en upgrade van iedereen te 19H1? Als dat zo is, hoe weten we dat mensen niet kennen dezelfde problemen?

Misschien is Microsoft moet toegeven dat de ontwikkeling in Windows proces niet werkt en haasten uit een grote update elke zes maanden is een slecht idee. Niemand anders doet dat niet van Google met Android en niet Apple met iOS of mac os, die alle krijgen een grote update per jaar.

Ja, Dit Is Van Belang

Microsoft wilde alle Windows-gebruikers die op hetzelfde platform om dingen makkelijker te maken, maar het maakte dingen meer verwarrend. Als je de ondersteuning van iemand en ze hebben een probleem, kun je niet zomaar vragen ze welke versie van Windows ze actief zijn. Je hebt om te achterhalen welke Windows-10 update gebruiken ze ook.

Software ontwikkelaars kunnen niet alleen rekenen op een Windows-10 gebruikers hebben van de nieuwste software. Windows 10 oktober 2018 Update bevat real-time ray tracing ondersteunen met een aantal nieuwe NVIDIA Gpu ‘ s, maar NVIDIA en game-ontwikkelaars kunnen niet alleen rekenen op hun gebruikers met die software geïnstalleerd. Gebruikers hebben om uit te gaan van hun manier om het installeren van de laatste update die Microsoft niet klaar voor hun Pc ‘ s.

Hier is het een trieste zaak: Dit is niet een groot probleem, omdat de meeste software bedrijven niet met behulp van deze nieuwe functies in Windows! Dan omhelzen de Winkel en de nieuwe UWP-platform, de meeste software ontwikkelaars steken met de beproefde Windows desktop software dat zal ook draaien op oudere versies van Windows zoals Windows 7. In andere woorden, Windows fragmentatie maakt niet uit want de nieuwe features zijn niet van belang.

Echt, het maakt niet uit als enkele spannende nieuwe functie zoals de Tijdlijn is alleen beschikbaar in de nieuwste versie van Windows 10. Ontwikkelaars zijn niet met dat spul toch.

Heck, zelfs Microsoft ‘ s werknemers zijn niet van het maken van apps die gebruik maken van Windows-10 functies zoals “gedeelde ervaringen.” Dus wat is het punt van deze constante updates te hard rennen naar buiten heeft niemand gebruikt?

Windows 10 hectische upgrade proces resulteert in een minder consistent platform. Als Microsoft langzaam vrijgegeven een stabiele update per jaar, dat was niet vol met functies no one cares (Mijn Volk), Windows 10 zou een meer stabiel platform en ontwikkelaars kunnen vertrouwen op de gebruikers die de huidige software.

Microsoft maakt gebruik van namen als “oktober 2018 Update’, maar deze namen niet overal in Windows 10. Windows 10 maakt alleen gebruik van versie nummers zoals “1809,” dat maakt het verwarrend voor gebruikers.

Windows 7 Kan niet worden Uitgevoerd in Windows 10 Apps

Zelfs als Windows-10 is succesvol in het ophalen van alle Windows-10 gebruikers met dezelfde software, het zou nog een versnippering van de Windows platform, omdat alle nieuwe UWP (Winkel) applicaties alleen op Windows draaien 10. Als ontwikkelaars gekocht, ze hadden te maken van een applicatie voor Windows 10 en de ander voor Windows 7.

Is het een wonder dat ontwikkelaars nog niet gekregen aan boord en steken met de bureaublad-toepassingen die draaien op Windows 7?

Erger nog, in de Windows-10 app-platform is ook verschillend van die in Windows 8! Het is net als Microsoft is het proberen om dit zo moeilijk mogelijk te maken voor ontwikkelaars.

Natuurlijk, niets van dit is ongeveer schijf fragmentatie, die kunnen vertragen de toegang tot het bestand tijden. Het gaat over een groter aantal verschillende versies van Windows die er zijn, waardoor de zaken ingewikkelder.

U hoeft niet te defragmenteren van de moderne Windows-systemen. Ze zullen automatisch defragmenteren zelf als je een mechanische harde schijf die het nodig heeft. Dus minstens schijf fragmentatie heeft verbeterd.

Image Credit: MrVander/Shutterstock.com.