Microsoft Launcher Bringer Windows Integrasjon og Mye Mer til Android

0
205

Android smarttelefoner som er i stand til mange ting som du bare ikke kan gjøre på Apples iOS (iPhone) enheter. En av de slicker Android-funksjonene er muligheten til å endre på hvordan enheten ser, føles og oppfører seg—en fullstendig makeover—ved å installere en tredjeparts launcher.

En av de mer populære bæreraketter er Microsoft Launcher (en oppgradering av Microsoft Garasje prosjektet Pil Launcher).

I hovedsak utviklet for å hjelpe din Android integreres i Microsoft økosystem, Microsoft Bærerakett vil ikke få enheten til å se ut og oppføre seg som en Windows-10.

I stedet, i tillegg til å gi en svært tilpassbar brukergrensesnitt (UI), det bidrar til å forenkle din Android smarttelefon s assimilering i Microsoft-versjoner av programmer og tjenester, så vel som din Windows-laptop eller stasjonær PC.

Hvorfor en Tredjepart Launcher?

Avhengig av telefonen, produsenten, og tjenesteleverandøren din Android telefonen kommer med en standard launcher, som består av hjem-skjermen, ulike kontroll-panelene, og appene som er installert på enheten din.

Det er flere bæreraketter er tilgjengelig, og noen, som for eksempel Apex, EverythingMe, Smart Launcher 3, Google Nå Launcher, og Pixel Launcher, er ganske populær, og som inkluderer Microsoft Launcher.

Som jeg skrev denne, på Google Play-Butikken alene, app skrøt over 10 millioner installerer og 4.6 av 5 rating. Tatt i betraktning antall svært vokal Microsoft naysayers i dag, de er noen imponerende tall.

I alle tilfelle, er svaret på spørsmålet “Hvorfor en tredjepart launcher?” er i hovedsak de samme som svaret på “Hvorfor ikke Android dominerer over hele verden smarttelefon-OS-markedet?” Vel, fordi Android er svært lett å tilpasse; brukere er ikke låst til det samme vanlig vanilje erfaring. Eller, enda bedre, hvordan om dette klisjé? Brukere kan tilpasse sine telefoner til å fungere slik de gjør.

Hvorfor Microsoft Launcher?

Ved siste opptelling, Wikipedia er “Liste over Android-Bæreraketter” artikkel (oppdatert i 2015) hadde over 60 deltakere. En annen regnskap leste jeg sa at det var “hundrevis” av Android bæreraketter tilgjengelig.

Mitt søk etter “Android bæreraketter” på Google Play-Butikken slått opp bare sjenert av 300 apper, deriblant et par designet for å gjøre din Android-enhet til å emulere iphone. Med andre ord, det finnes en rekke alternativer for å tilpasse utseende og oppførsel på din Android smarttelefon.

Alle bæreraketter tillate deg å tilpasse Android ved å endre bakgrunner, temafarger, ikonet pakker, og, avhengig av launcher seg selv, mye mer. Microsoft Launcher er designet først og fremst for de som bor, arbeide og spille i Microsoft økosystemet.

Med andre ord, du bruker MS Office for å lage og redigere din bedrift dokumenter, Outlook for e-posten din, for å gjøre lister, og en kalender; du lagre disse og de fleste andre filer på OneDrive, og kanskje du spille og få underholdning på Xbox, bruk Cortana for talekommandoer, video-samtale og konferanse med Skype, osv. Du får ideen.

Når du integrerer Microsoft Launcher, for eksempel med Microsoft jobb eller skole-konto, får du enkel tilgang til MS Office 365-dokumenter og andre filer, siste aktiviteter på din personlige fôr og kalenderen din, og mye mer – fra Android.

Du kan også få tilgang til åpne elementer, for eksempel dokumenter, bilder, nettsider, på din Windows-PC, og MS Bærerakett vil i sin tur åpne dem på tvers av alle enhetene dine.

Primære Produktivitet og Praktiske Funksjoner

Som nevnt, Microsoft Launcher er ikke et forsøk på å, som den nå nedlagte Windows Phone OS pleide å være, få Windows til din smarttelefon. Ikke bare er det ingen Live Tiles, men jeg har brukt det i et par uker nå, og jeg får ikke (igjen, bortsett fra den umiddelbar tilgang til Office-programmer, for eksempel Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, OneDrive og så videre) mye av en Windows-aktig følelse i det hele tatt.

I stedet, app blander mine Microsoft økosystem med min Android-enhet, som tillater dem å kjøre jevnt, hvis ikke noe elegant, side-ved-side, og mens du gjør det, gir flere svært nyttige funksjoner, som følger:

  • Få viktige kontakter viktig: de Fleste av oss har et par mennesker som vi tekst, samtale, og e-ofte. Med MS Launcher kan du feste din favoritt til kontakter på startskjermen, dock-ikonet mapper, eller omtrent hvor som helst for enkel tilgang uansett hvor du er i din telefon.
  • Fortsette på PC-en: Legge telefonen ned, start der du slapp på din PC. Redigere et dokument i Word 365 lunsj; fortsett på skrivebordet når du kommer tilbake til kontoret. Ta et bilde med telefonen, og redigere det umiddelbart på din PC.

Dette fungerer med musikk og linker også. Du lytter til en sang på din smarttelefon? Klikk Fortsett til PC-en på /Mer/Del-menyen for å presse den til datamaskinen. Med lenker, selv om du bruker Chrome på din smarttelefon og standard til Kant på din PC, Windows Launcher presser Nettadresser over det store skillet for å åpne den aktuelle nettleseren.

  • Søk på nettet, PC-en og telefonen samtidig: Se gjennom filene dine, programmer, dokumenter, meldinger og web-resultater—alt—med Microsoft Launcher er universelt søk bar.
  • Lage Din egen Mate Personlig: Du velger, ikke Google eller Microsoft, din feed-innholdet. Angi dine mate som standard startskjerm og fylle den på din måte, med dine kalender-hendelser, dokumenter, kontakter og ditt eget nyheter emner.

  • Gest Veien: Du fortelle Android hvordan du reagerer på dine bevegelser; dobbel-trykk for å åpne Messenger; sveip opp for å vise kontakter—du får ideen.

Og for de av oss som liker å snakke med våre smarttelefoner, Microsoft Launcher omfatter også Cortana inn i Android. Jeg brukte den, i stedet for Google Assistent, til å starte kommandoer, åpne apper, oppsett av avtaler og oppgaver, alt uten problemer, og det er like greit som å utføre de samme oppgavene på min stasjonære PC.

Ytelse

Jeg testet Microsoft Launcher på Samsungs flaggskip Android, Galaxy Note 9, raskeste og mest ressurssterke Samsung smarttelefon hittil. Appen kjørte feilfritt, uten merkbare forsinkelser eller krasjer. Den eneste virkelige problemene jeg hadde var når du prøver å koble mellom app og Microsoft eller Google-tjenester.

Jeg kunne ikke, for eksempel, logger du deg på Office 365-kontoen fordi uansett launcher sendt til Microsoft for min e-postadressen ble ikke gjenkjent som en gyldig e-postadresse mønster—den samme adressen som jeg hadde brukt til å autentisere deg på Microsoft-kontoen min et par sekunder tidligere.

Jeg hadde et lignende problem prøver å få en app som er installert med Launcher for å autentisere deg på Google-kontoen min. Totalt sett, selv om, Microsoft Launcher er en veldig oppførte seg bra app. Som for behandling hastighet, men hvis det er en ressurs hog med resulterende etterslep problemer, super-rask Merk 9 er det siste stedet de ville dukke opp.

Veldig Bra Gjort

Jeg er ikke en som medan du er borte de timene for tilpasning av utstyret mitt, selv om jeg er alltid opp for å finne måter å få min produksjon maskiner til å fungere sammen.

Ja, Microsoft Launcher, gjorde min grensesnitt penere, men det jeg virkelig liker med denne appen var hvor lett det gjør bytte frem og tilbake mellom telefonen min og min stasjonære PC, nesten til den grad at jeg seriøst vurderer, i min neste forretningsreise, forlate min Windows laptop hjemme og tar bare min Android-smarttelefon.

Også en annen av fordelene av Android er at du kan installere så mange Bæreraketter som du ønsker og flytte frem og tilbake mellom dem ved å aktivere dem i Innstillinger. I alle fall, Microsoft Launcher er gratis fra Microsoft og Google Play-Butikken, og vel verdt tiden det tar å installere (et par sekunder), og for å sjekke ut. Nyt!