Het Verwijderen van Oude Configuratie Bestanden van Uw iPhone of iPad

0
85

Misschien weten jullie het niet, maar er is een kans dat uw iPhone of iPad zou kunnen zijn van een of meer oude configuratie profielen geïnstalleerd, en dat zou een gevaar voor de veiligheid. Maar maak je geen zorgen, we gaan om u te vertellen hoe ze schoon te maken.

Experimenten hebben in het verleden getoond dat een goed geplaatste profiel kan potentieel overtreders de toegang tot uw iPhone of iPad. Om die reden, het is altijd een goed idee om bewust te zijn van de profielen die u hebt geïnstalleerd, en waarom. Een configuratie profiel maakt het mogelijk iemand te overschrijven met uw iPhone of iPad-instellingen, en kunnen ze nuttig zijn bij correct gebruik. Sommige VPN-aanbieders profielen gebruiken om apparaten te configureren zodat ze veilig online kunnen zijn. Apple maakt gebruik van hetzelfde systeem voor het inschrijven van apparaten in de bèta-programma ‘ s. Er zijn tal van legitieme redenen voor deze profielen, maar dat betekent niet dat ze nodig hebben om daar te blijven voor eeuwig.

Het is verstandig om periodiek ons elke configuratie van de profielen die u hebt geïnstalleerd en wie weet, misschien eentje tegenkomt die je niet herkent in het proces.

Hoe te Vinden en te Verwijderen Configuratie Profielen

Aan de slag, brand-up van de Instellingen-app en tik op ‘Algemeen’.

Scroll naar de onderkant van de lange lijst van opties en tik op “Profielen & Device Management.” U ziet ook het aantal profielen die u hebt geïnstalleerd hier.

Dit scherm toont u alle configuratie-profiel hebt geïnstalleerd, evenals de andere profielen kan de installatie van beta software. Tik op het profiel om meer informatie over deze en, indien nodig, te verwijderen.

Als u vindt dat u een profiel hebt, die u niet herkent, of een die is niet meer nodig, op de “Verwijder Profiel” om het te verwijderen van uw apparaat.

U zult worden gevraagd om uw wachtwoord in en bevestig de verwijdering.