De Bästa Apple Titta På Skärmskydd För Varje Situation

0
84

Din Apple-Klocka kan vara ganska tålig, allt som allt, men som alla enheter med skärmar i glas och den lever ett farligt liv. Hålla din Apple-Titta på tv skrapa gratis med dessa stora skärmskydd.

17 Oljor Och Kryddor Till Maten Älskare I Ditt Liv
av Andrew Heinzman den 5 januari 2019

Det är svårt att köpa presenter till folk, speciellt när man inte vet eller förstår sina intressen. Men det finns en god chans att du är shopping för en mat älskare. Varför inte ge en gåva av oljor och kryddor?

Det Bästa Wi-Fi Kammar För Din Amazon Echo
Craig Lloyd på 4: e januari, 2019

Om du har ett Eko Visa eller Echo Plats, det kan vara ihop med en kompatibel Wi-Fi cam för att få upp video feed på displayen. Om du är i marknaden för en Wi-Fi-cam och vill att det ska fungera med Alexa, här är den bästa för jobbet

Följ Oss!

Facebook

Twitter

De Bästa Apple Titta På Skärmskydd För Varje Situation

Jennifer Allen | @jenjeahaly | januari 6, 2019January 5, 2019

Din Apple-Klocka kan vara ganska tålig, allt som allt, men som alla enheter med skärmar i glas och den lever ett farligt liv. Hålla din Apple-Titta på tv skrapa gratis med dessa stora skärmskydd.

Vi har tittat på en blandning av skärmskydd för Apple Titta på Rad 4 och Rad 3. Efter alla, samtidigt som det är bra att ha den senaste tekniken, Apple Klocka Serie 3 är fortfarande en stor enhet och ofta finns för mycket mindre än de nyare Titta på.

Här är de bästa Apple Titta på skärmskydd för varje budget och krav.

Bästa Glas skärmskydd: JETech 2-Pack skärmskydd för Apple-Klocka ($7)

Den JETech 2-Pack skärmskydd för Apple Klocka är ett skärmskydd som enbart fokuserar på den plana ytan av din Apple-Klocka. Det betyder att den inte täcker hela skärmen, men det täcker viktig del.

Den är tillverkad av hög kvalitet till 0,2 mm tjock premium härdat glas med rundade kanter. Det lovar att motstå repor upp till 9H som arbetar hårdare än ett knivblad—äntligen en klocka som kan leva så farligt som du gör. Trots att ett sådant skydd, får du fortfarande samma nivå på tillgänglighet på touch-skärmen som du gjorde innan. För $7, det är ett fynd för två skärmskydd samt en putsduk.

Köp på Amazon

Bästa Film Skärmskydd: RinoGear Apple Titta Skärmskydd 6-Pack ($6)

Filmen skydd är ett anständigt alternativ till glas skydd, beroende på vad som känns mest bekvämt för dig. Den RinoGear Apple Titta skärmskydd 6-Pack innebär att det finns gott om plats för justering som du har flera olika skärmskydd för att få saker och ting rätt.

Installera det är en process av “flytande”, vilket innebär att du får flera försök att få saker och ting rätt, innan man ens överväger att byta till en annan beskyddare. Det erbjuder påverkan och repor till en Militär-Grade-nivå, liksom flexibilitet, till skillnad från härdat glas skärmar som kan spricka. Den con? Tja, det är lite svårare att få rätt än ett glas skärmskydd. Det är värt att ta tid även för sina många lager innebär att din Apple Titta på är skyddad från nästan allt som kommer i dess väg, medan det fortfarande är mycket lyhörd.

Köp på Amazon

Bästa Stötfångare Stil Beskyddare: LELONG Apple Titta skärmskydd ($7)

Om du behöver både din Apple-Titta på skärmen och på sidorna av titta på skyddade, kan du inte gå fel med LELONG Apple Titta skärmskydd. Det är en tydlig och fullständig täckning med en inbyggd i skärmen så att allt är säkert gömd bakom fallet. Det är exakt utskärningar för alla knappar och hål som du behöver, plus den inbyggda skärmen är fortfarande mycket lyhörd under din beröring.

På grund av fallet, behöver du ta bort skärmskyddet när de gör sport i händelse av en ansamling av fukt, men för vardagsbruk, denna protector är perfekt för att hålla din Apple Titta på super säkert.

Köp på Amazon

Bästa Robust Fall: Catalyst Waterproof Apple Titta På Fallet ($70)

I behov av en extra kraftig skärm/case-combo-system? Katalysatorn Vattentät Apple Titta på Fallet är din bästa insats här. Det är inte billigt, men det är mycket billigare än att behöva byta ut din Apple Titta efter en otäck olycka. Den har en vattentät betyg IP68, som tillåter dig att dyka så djupt som 330 meter utan några problem. Det erbjuder också militär-grade skydd upp till 2m falla tack vare sin robusta, stryktåliga, scratch bevis polykarbonat och ljus silikon.

Trots sådana chunky skydd, det är fortfarande super lätt att använda din klocka med smidig åtkomst till alla knappar och sensorer du behöver ända ner till den roterande krona ratten.

Köp på Amazon

Bästa Robust Fallet för äldre Apple-Klocka: Simpeak Band ($10)

Den Simpeak Band är inte riktigt lika kraftiga ett skyddssystem som Katalysator men det passar alla Apple-Klocka man kan tänka sig, så det är perfekt för en äldre bärbar. Det har en tålig polykarbonat hårt skal armor case, tillsammans med ett flexibelt TPU band så det är sköna, men det tufft. Det är exakt utskärningar för alla serier av Apple Klockor, som ger ditt hem är en 42mm version. Det är enkelt snäpper på också, så att du kan installera den inom några sekunder.

Det ser inte lika bra som Katalysator, men om du helt enkelt är sugen på sprucing upp en äldre Apple-Klocka, den gör jobbet för en bråkdel av priset.

Köp på Amazon

Bästa Stötfångare Stil Beskyddare För Äldre Apple-Klocka: Simpeak Skärmskydd, Täck Fall ($8)

För en enkel stötfångare stil beskyddare lösning, Simpeak också har saker täckt med dess skärmskydd Täcka Fall. Det fungerar för Serie 2 och Serie 3 Apples Klocka med ett val av färger, inklusive svart, guld, silver och genomskinligt. Helt enkelt slot det runt din Apple-Klocka för att skydda den från vardagen knackar på.

Designen är lätt på endast ca 1,1 mm i tjocklek så att du knappt märker det. Färdigskurna hål är det också för power-knappen, digital krona, och högtalare.

Köp på Amazon