Hvordan til å Streame Musikk Via Amazon Echo

0
228

Amazon Alexa tilbyr hjemmet til en rekke verktøy og bekvemmelighet. Fra kunstig intelligens som kan hjelpe deg med å administrere timeplanen til myriade av ferdigheter som kan gjøre din hverdag enklere eller morsommere, det er så mange funksjoner for å finne ut at det kan bli litt overveldende.

Mens noen folk vil kjøpe en Amazon Echo for Alexa evner, er det også utfører ganske godt som taler for dine favoritt låter som godt. Nedenfor vil vi dekke flere måter å spille av musikk gjennom Amazon Ekko på en enkel måte.

Det finnes en rekke måter å få tilgang til Amazon Alexa innstillinger, men denne guiden vil fokusere på prosessen bruker en iOS-enhet. Følgende trinnene skal være nesten identisk på Android, og om det samme ved hjelp av web-portal på alexa.amazon.com.

Følg trinnene nedenfor, og du vil være oppe og klar til å spille i bare noen få minutter! Også, sørg for å sjekke ut våre innlegg på hvordan du kan lytte til Audible lydbøker på Echo-enheten.

Før vi kommer i gang med musikk aspekter av din Amazon-Ekko, må du sørge for at du har Amazon Alexa App.

Naviger til App Store (iOS) eller Play-Butikken (Android) og last ned appen i bildet nedenfor.

Streaming Av Musikk Via Amazon Prime

Hvis du har en Amazon Prime-konto, vil du automatisk få tilgang til millioner av forskjellige sanger. Oppgradering til Amazon Ubegrenset Musikk-ups som beløper seg til 10s av millioner av spor, som omfatter ganske mye alle genre og artist du kan tenke på.

Enten du bruker Amazon Prime eller Amazon Music Unlimited, prosessen for å få streaming-tjenesten oppe og kjører er ganske mye det samme. Vil du også være i stand til å koble til tjenester som Spotify, Pandora, eller iHeartRadio følgende omtrent den samme prosessen.

Trinn 1. Åpne Amazon Alexa app og åpne sidepanel ved å bruke knappen meny øverst til venstre på skjermen.

Trinn 2. Velg alternativet for Musikk og Bøker.

Trinn 3. Det er to hoveddeler til neste meny: enheten utvalg og service utvalget. På toppen av skjermen, kan du velge Echo-enheten som du vil direkteavspille til.

Nedenfor er det en stor liste over kompatibel musikk-tjenester som du kan koble til og kontroll gjennom Alexa app. For formålene i denne guiden vil vi bruke Amazon ‘ s egen musikk service.

Trinn 4. Innholdet i det neste skjermbildet vil avhenge av hvilken tjeneste du har valgt, men for Amazon Prime, vil du ha muligheten til å velge mellom radiostasjoner eller spillelister. Velg innholdet du liker og musikken skal starte streaming til Echo-enheten!

Når du har koblet sammen kontoene dine, og har synkronisert opp Alexa-appen med din valgte Echo høyttaler, kan du hoppe over disse trinnene og bruk kommandoer som Alexa, spille iHeart Radio, eller Alexa, spille av Spotify.

Streaming Av Musikk Via Bluetooth

Når Echo er tilkoblet og online, kan du faktisk omgå Alexa App helt og bruke en Bluetooth-tilkobling for å spille av musikk via mobilen.

Dette er i hovedsak gir deg mulighet til å passere alle lyd fra telefonen via høyttaleren, som åpner opp muligheten til å direkteavspille lyd fra hvilken som helst tjeneste du kan få tilgang på denne enheten.

Trinn 1. Sette opp Bluetooth-sammenkobling ved å si “Alexa, par,” mens den mobile enheten er i nærheten.

Den neste delen av prosessen er å navigere til Bluetooth-menyen på telefonen. Trinnene nedenfor er til iOS, men Android bør generelt være noen sekvens av åpne Innstillinger og gå til Bluetooth-menyen.

Trinn 2. Åpne Innstillinger – appen.

Trinn 3. Trykk på Bluetooth.

Trinn 4. Hvis Echo-enheten er i sammenkoblingsmodus, du skal se det som vises på denne skjermen under Andre Enheter.

Trykk på det for å legge det til menyen, og kontroller at telefonen er koblet til smart høyttaler i Bluetooth-listen.

Trinn 5. Å finne den musikken du ønsker å spille av via høyttaleren, og nyte din favoritt låter på dine valgte Echo-enheten!

Når du har gått gjennom denne innledende konfigureringen, kan du koble til eller fra Echo-enheten til telefonen med tale-kommandoer som “Alexa, koble til [navn på enheten],” eller “Alexa, kobler du fra [navn på enheten].

Mens det er definitivt et par ringer for å hoppe gjennom for å få din Amazon Echo satt opp til å streame musikk, vil du vanligvis være i stand til å spille av spor og justere innstillinger ved å bruke bare stemmen beveger seg fremover.

Siden Ekko er egentlig en smart Bluetooth-høyttaler, vil du også være i stand til å koble den opp til din datamaskin eller andre media-spiller som er kompatibel med Bluetooth-for å spille av lyd på tvers av alle enhetene dine. Nyt!