Hvordan å Lage en Rutine Med Amazon Alexa

0
232

Smart tech er mer avansert enn noen gang før, og stemmen assistenter leder kostnader er verktøy som Amazon Alexa og Google Assistenter.

Mange mennesker er klar over de grunnleggende funksjoner som smart home nav har å tilby, men ofte deres kunnskap ikke strekker seg langt utover enkle kommandoer.

Sannheten er, Amazon Alexa er en overraskende avansert smart home-kontrolleren som virkelig kan ta din tech til neste nivå. En av de beste måter å dra nytte av denne teknologien er med en funksjon som kalles Rutiner.

Smarte enheter er sikkert nyttig på sine egne, men for en virkelig intelligent hjem, du virkelig trenger den teknologien til å fungere sammen.

Amazon Alexa Rutiner er en flott måte å oppnå dette, slik at du kan styre flere enheter via Amazon Echo-enheten med en enkelt kommando.

Opprette en Rutine i Alexa

Det er noen trinn du må følge for å få en Rutine oppe og kjører, men det er ikke så komplisert som man skulle tro. Vi har skissert trinnene nedenfor for å hjelpe deg med å få din smart-tech opp og kjører.

Trinn 1. Hvis du ennå ikke har, kan du navigere til App Store (iOS) eller Play-Butikken (Android). Denne guiden vil du følge trinnene på en iPhone, men prosessen bør være den samme på alle Android-enhet.

Trinn 2. Hvis dette er første gang du bruker den Alexa app, opprette og/eller logg inn på din Amazon-konto. Det er en kort oppsett prosess der du vil koble appen til Echo-enheten, men prosessen er ganske enkel og selvforklarende.

Trinn 3. I Alexa-appen, trykk på sidestolpen i øverste venstre hjørne av skjermen for å utvide app alternativer.

Trinn 4. Trykk på Rutiner.

Trinn 5. Trykk på Opprett Rutine.

Trinn 6. Alexa rutiner er betinget utløser. Dette betyr at systemet er delt opp i to separate deler: hendelse som vil starte rutine, og Alexa ‘ s svar. La oss starte ved å klikke Når Dette Skjer. Dette er veldig likt hvordan IFTTT fungerer, som jeg skrev om tidligere.

Trinn 7. Den neste skjermen gir deg flere alternativer for hendelser. For smarte hjem enheter, vil du selvsagt velge Enheten. Men, det er tonnevis av forskjellige smarte enheter som integreres med Amazon Alexa.

I interesse av å gi en guide som alle kan følge, vil vi pek på Planlegg for nå. Så lenge enheten fungerer med Amazon Alexa og du har koblet den til Echo, prosessen for å skape en rutine skal fungere på samme måte.

Trinn 8. Det er to alternativer på det neste skjermbildet Angi Tid og Gjenta. Velg tiden du ønsker avtrekkeren for å skyte, så vel som den frekvensen som du ønsker at det skal gjenta. Vi skal sette oss opp til å gjenta hver onsdag kl 12:05 pm.

Trinn 9. Her er hvor du velger hva som skjer. Ta hurtig på Legg til Handling.

Trinn 10. Den neste skjermen gir deg en haug av alternativer å velge mellom. La oss ha Alexa si noe i dag og tid at vi har valgt ved å trykke på Alexa sier.

Trinn 11. Alexa er ikke akkurat den mest dyktig komiker, men la oss få henne til å fortelle oss en spøk uansett.

Trinn 12. Ta hurtig på Legg til for å opprette den første delen av Alexa Rutine.

Trinn 13. Det neste skjermbildet vil vise deg alternativer som du har valgt. En del av appellen Alexa rutiner er deres evne til å kombinere mer enn én handling. La oss legge til et annet aspekt til vår rutine ved å trykke på Legg til Handling.

På dette punktet, vil du også ønsker å velge enheten som du vil spøk å spille fra, noe som er viktig å huske på hvis du har flere Echo enheter.

Trinn 14. La oss velge Varsling alternativ, slik at vi kan få en påminnelse på våre telefonen også.

Trinn 15. Velg teksten du ønsker i meldingen, og ta hurtig på Neste.

Trinn 16. Hvis en bekreftelse på det neste skjermbildet ser ut riktig, trykker du Legg til for å bryte opp den siste delen av rutinen.

Trinn 17. Dette skal bringe deg tilbake til et skjermbilde som viser oppsummering av hvordan du har strukturert betinget utløser. Hvis alt ser riktig, trykker du på Opprett for å bryte opp den første Rutine!

Trinn 18. På de viktigste Alexa side, du skal nå se din Rutine. Den blå pilen til høyre for din rutine vil tillate deg å redigere din oppgave, med alternativer som for eksempel å endre frekvensen eller selv slette den direkte.

Knappen øverst i høyre hjørne fungerer som en snarvei til å begynne å lage din neste rutine.

Føl deg fri til å eksperimentere med ulike alternativer som Alexa Rutiner har å tilby. Det Rutine at vi skapte ikke akkurat super nyttig og er egentlig bare for å gi deg en følelse av hvordan prosessen fungerer. Hvor Rutine har virkelig skinner er i sin evne til å koble til ulike enheter.

Med Amazon Alexa kompatible enheter, kan du gjøre ting som å slå på lysene og juster temperaturen når du sier “Alexa God Morgen,” eller svakt lys og slå på litt avslappende musikk på et bestemt tidspunkt, slik at du kan slappe av når du kommer hjem fra jobb.

Det er andre smarte hjem automatisering tjenester som IFTTT og Stringify som er litt mer komplisert, og tilbyr en rekke verktøy for enheter som ikke fungerer med Echo.

Imidlertid, Alexa Rutiner er et flott alternativ for nybegynnere å gjøre sine smarte enheter jobber sammen for en mer praktisk og intelligente hjem. Nyt!