Philips Hue vs Konkurranse – Som er det Beste Smart-Lys?

0
276

Hvis du er i markedet for noen nye smart lys, det første valget mange mennesker ville foreslå er Philips Hue. Men er Philips Hue spekter virkelig det beste tilgjengelige alternativet?

Mens Philips Hue lysene er god kvalitet, og er koblet opp med en kraftig bridge, tror vi ikke det er noen stor konkurrerende produkter som er potensielt mer rimelig.

Vi ønsket å sammenligne Philips Hue blant noen av de beste konkurrerende produkter for å gi deg den informasjonen du trenger for å gjøre ditt neste kjøp.

Hvorfor Velge Philips Hue?

Pros: Koblet økosystem, god støtte, enkel tilkobling med noen assistenter

Ulemper: dyrere enn konkurrentene

Første ting først, Philips Hue er lett den mest populære smart lys produktspekter tilgjengelig akkurat nå. Dette betyr at det har noen fordeler som andre merker ikke.

For det første, valg av produkt fra Philips er utrolig, så vil du være i stand til å kjøpe en hel utvalg av belysning for hjemmet ditt, garasje, front porch, eller hvor som helst annet, at alle arbeider under en app eller et økosystem.

Hue ‘ s store suksess har gjort det mulig for Philips å bruke mer tid på å perfeksjonere sine produkter, så vil du ha et utvalg av flott kvalitet lys som vil vare en god par år minst før du kjører inn i noen problemer. Og, hvis ditt lys bryte, på grunn av noen feil av din egen, 2 års garanti skal dekke det.

Men det er ikke alle solskinn i Philip ‘ s court – Nyanse smart light serien har blitt kritisert for å være for dyrt, og som de smarte hjem bransjen har vokst, er det langt flere rimeligere konkurrenter har hoppet inn i ringen for å gi enestående alternativer.

Før vi tar en titt på hvordan konkurransen stabler opp, la oss ta et dypdykk i noen av de beste produktene i Philips Hue utvalg.

Hva er den beste Philips Hue produkter?

Hvis du er ute etter å komme i gang med Philips Hue for første gang, ville jeg anbefale en av sine startsett.

Hvis du er ute etter å få satt opp med smart belysning i så mange rom som mulig, du kan starte med Hue Hvite starter kit E26. Med dette, du får 4 E26 pærer (kun hvit), og Hue Bridge, som vil hjelpe deg å kontrollere din Hue lys selv om internett går ned.

Dette vil sette deg tilbake $99.99. Når du vurdere Hue Bridge koster $59.99 på sin egen, det er en svært verdifull avtale for bare $10 per pære.

Hvis du ønsker noen atmosfære, gjøre ting begynner å bli langt dyrere – Nyanse-Hvitt og farger atmosfære sett, som inneholder 4 farge endre E26 pærer og Hue Bridge, koster $199.99.

Hvis du allerede har en Hue Bridge og noen enkle lyspærer, kan du begynne å utvide samlingen din til utendørs belysning, stemningsbelysning for benkeplater og møbler med smart kontrollert LED-strips, eller et utvalg av innendørs-lamper.

Philips har utvidet sin Kulør utvalg for å støtte mange ulike tilfeller, og det er en av grunnene til at Kulør er slik et populært valg.

Gode Alternativer til Philips Hue?

Fordeler: Du kan vanligvis finne mye billigere produkter av høy kvalitet

Ulemper: kan Du finne deg selv strekker seg over flere økosystemer

Før vi ser på valg, er det viktig å få satt opp med en god hub. Hub vil fungere som en sentral plassering for å kommunisere med alle lysene og det vil gjøre det mulig å kontrollere ditt hjem gjennom én app.

Den SmartThings Hub vil sette deg tilbake $60, på samme måte til Philips Hue Bridge. Den Wink Hub koster enda mer på $69, men WeMo-Hub fra Belkin koster bare $40, slik at du kan gjøre noen besparelser. Alle tre alternativene er egnet til å bruke som et knutepunkt for smart lys.

Når du har din hub, vil du allerede være $40-60. På dette punktet, er prisforskjellen mellom Philips Hue og noen konkurrent ikke være så mye. Imidlertid, hvis du ønsker å kjøpe mange flere lys i fremtiden, det er der besparelsene vil begynne å legge opp.

Som et eksempel, Cree Koblet tilsvarer 60W pære selger for bare $15 på Amazon. Disse lightbulbs kan kontrolleres via Google Hjem og Amazon Alexa, sammen med en av de nevnte knutepunktene.

Hvis du er ute etter litt farge i livet ditt, Sylvania Smart RGBW pære kan bringe smart belysning i livet ditt for bare $30. Philips Hue alternativ vil sette deg tilbake $50.

For bare 4 fargede lys og en egnet hub, kan du bare lagre $10-40, men for 10 lys, kan du spare over $200. Fire hvite Cree-pærer og en hub faktisk vil koste det samme som Philips Hue starter kit, eller litt mer, avhengig av hva hub du plukke. Men, for 10 lys og til en hub, kan du spare litt.

Så for grunnleggende innendørs belysning, det vil være omtrent den samme kostnaden for enten en Philips starter kit eller et billigere alternativ med en hub. Men, hvis du vil ha 10 eller flere hvite lys, eller et stort antall av farget LED-lys, så det vil fungere ut eksponentielt billigere å gå for alternativ.

Og, til slutt, den alternative valg jeg har tatt med her er fortsatt gode produkter fra respekterte selskaper – Cree, SmartThings, WeMo, Belkin, og Sylvania.

Hvis du er ute etter utendørs belysning, det er sporadisk alternativer, men for en full utendørs oppsett, det virker Philips er det eneste merket med en ekte pålitelig produkt utvalg for tiden.

For eksempel, Kuna Smart Light er et flott alternativ, men den har et kamera, og puffer opp prisen til $196. En annen anerkjente produktet er Ringen Floodlight cam, men dette koster kr 249, takket være den ekstra overvåking system.

Alternativt, Philips tilbyr noen gode spot lys og pathlights for mellom $79.99 og $129.99. Fortsatt ganske dyrt vurderer disse er utelukkende lys, men for nå er de absolutt beste valget.

Oppsummering

I sammendraget, det er noen gode alternativer for innendørs belysning, men for bare et par lamper, kan du finne pris forskjellen mellom alternativene, og Philips Hue til å være svært lite. I dette tilfellet, er det fornuftig å gå for de ledende merkevare.

Den virkelige besparelser kommer i når du begynner å kjøpe inn mer lys. Med alternativene vi har foreslått, vil du være å spare mellom $5 og $20 per lyspære.

Hvis du går for alternativ, kan du likevel få en god opplevelse, også. Med en god hub, kan du pakke alle på din smart-lysene i én sømløs opplevelse, slik at du ikke trenger å feste med Hue for det. Bare sørg for at utstyret du kjøper, er kompatibelt med smart hub kan du velge først.

Hva er dine tanker om Philips Hue og konkurrerende alternativer? Har du spørsmål om noen av smart lys nevnt? Vennligst la meg vite ved å legge inn en kommentar og jeg skal svare snart.