watchOS 5.1.2 Vandaag Verkrijgbaar is, Brengt ECG en Detectie Onregelmatige Hartslag

0
87

Een van de opvallende kenmerken van het Apple-Horloge-Serie 4 is de mogelijkheid tot het uitvoeren van een ECG (elektrocardiogram). Het is het eerste product om dit te doen, maar de functie is niet beschikbaar in eerste instantie. Vandaag de dag is.

De ECG-functie is ontworpen voor het “vastleggen hartritme op een moment dat ze ervaren klachten, zoals een snelle of overgeslagen worden de hartslag en het helpen om kritieke data te artsen,” die zouden kunnen veel levens redden.

Tijdens de ECG-functie is beschikbaar voor de Series 4 alleen, alle Apple Horloges worden in staat om te detecteren onregelmatig hartritme en de gebruiker te verwittigen dat er iets niet kan kloppen met het 5.1.2 update. Nogmaals, dit kan mogelijk levens te redden, als het kan gebruikers helpen vangen problemen voordat ze ernstig zijn.

GERELATEERD: Wat Is Een ECG, en Hoe Werkt Het In De Nieuwe Apple Horloge?

Alle ECG-gegevens worden veilig opgeslagen in de Health app voor eenvoudig delen met uw arts, terwijl de onregelmatige hartslag functie is alleen op het Horloge.

watchOS 5.1.2 is de uitrol van vandaag op alle Apple Horloge gebruikers.

via Apple