Microsoft Bevestigt Rand van het gebruik van Chroom-Rendering-Engine, Lanceert Insider Programma

0
84

Eerder deze week het gerucht de ronde dat Microsoft zou worden vervangen EdgeHTML met de Chroom-rendering-engine. Vandaag kondigde het bedrijf plannen om dat te doen, evenals brengen van de Rand naar meer platformen—zoals macOS.

Zoals aangekondigd op de Windows Blog, Microsoft is van plan om “vast te Chroom open source-project in de ontwikkeling van Microsoft Rand op het bureaublad,” wat betekent dat het zal doorgaan met het ontwikkelen van Rand vervangt het niet—gebruik van de Chroom-rendering-engine.

Microsoft gaat verder door te zeggen dat het, op zijn beurt, “significante bijdrage aan het Chromium-project.” Als wij in onze oorspronkelijke bericht, deze zal groot zijn voor iedereen die bouwt browsers gebaseerd op Chromium, want als Microsoft vernieuwt en bouwt verder op dit platform, vooruitgang zal worden gedeeld.

Buiten dit, de nieuwe versie van Edge komt naar Windows 7 en 8 (en niet alleen 10), evenals andere platforms—zoals macOS. Het is onduidelijk of veel Mac gebruikers maken een zet van Safari tot aan de Rand, maar opties zijn altijd van harte welkom in ieder geval. Ze werken ook aan een Arm bouwen.

Als u het type bent die graag de ogen op de beta-versies van de software voordat het raakt de massa ‘ s, is er ook een Insider Programma voor de Rand van de browser. Als u geïnteresseerd bent in het nemen van een blik op de nieuwe Chroom-aangedreven versie van de Rand, dit is waar u zult vinden.

via Microsoft