Hoe de Overdracht van uw Gegevens van Uw Oude computer naar Uw Nieuwe Mac

0
90

Het verplaatsen van uw oude gegevens naar een nieuwe computer kan een beetje hoofdpijn, vooral als je gaat van PC naar Mac. Gelukkig zijn er verschillende manieren om te gaan over, zodat u kunt krijgen van uw nieuwe Mac instellen en klaar om te gaan.

Er zijn verschillende manieren voor het overbrengen van gegevens van uw oude computer naar uw nieuwe Mac. Je kon sleep je bestanden naar een externe harde schijf en handmatig overbrengen over, het opzetten van een netwerk delen tussen de twee systemen, of synchroniseren via een opslag in de cloud-account. Er is ook de Windows-Migratie-Assistent, een speciale tool van Apple gemaakt uitdrukkelijk voor dit doel. Beide computers op hetzelfde netwerk om deze tool te gebruiken, maar het verleden dat er niet een andere harde eisen.

Hier wordt beschreven hoe u de Windows-Migratie-Assistent overbrengen van uw bestanden.

Stap Één: Voor Uw Windows-Machine Klaar

Om dit proces te starten, te beginnen op uw Windows-PC. Open een browser van uw keuze. Er is een pagina van Apple gelegen op Apple ‘ s officiële database met links naar de Windows-Migratie-Assistent programma voor elk van de verschillende versies van mac os op je nieuwe Mac. Je zult installeren deze applicatie op uw Windows-machine.

Het kiezen van de juiste download voor de versie van macOS op uw nieuwe computer en klik op de link om naar de download-pagina. Klik daar op de blauwe knop “Download”.

Zodra u de Migratie-Assistent gedownload, zorg ervoor dat u hebt gesloten van alle geopende Windows-apps en open vervolgens de Windows-Migratie-Assistent door te dubbelklikken op het. In de Migratie-Assistent venster, klik op “Verder” om het proces aan de gang.

Laat uw PC verkrijgbaar op het volgende scherm, waar een code zal binnenkort verschijnen. We komen er nog op terug, maak je geen zorgen.

Stap Twee: Voor Uw Mac Klaar

U bent klaar met uw Windows-computer voor de moment, dus draaien op je Mac. Open de Mac Migratie-Assistent te vinden in de map Hulpprogramma ‘ s. Het is al vooraf geïnstalleerd.

Wanneer u een Migratie-Assistent op je Mac en klik op “Doorgaan,” alle apps op de Mac zal sluiten, dus zorg ervoor dat u klaar bent om verder te gaan alvorens dit te doen.

Op het volgende scherm kiest u de optie voor het overbrengen van gegevens “Vanaf een Windows-PC.” Klik vervolgens op “Doorgaan” via de pijl aan de onderkant van het scherm.

Het volgende scherm een wachtwoord in voor de Mac waar u gegevens migreert. U zal zien dat uw PC ook met dezelfde code ook in op de aanleg van de Migratie-Assistent. De schermen zullen er identiek uitzien, terwijl je zowel de machines draaien.

Zorg ervoor dat de twee computers in de display dezelfde code. Klik vervolgens op “Verder” op uw PC en vervolgens hetzelfde te doen op je Mac.

U zal richten op de Mac voor de rest van het proces.

Stap Drie: Kies Welke Gegevens u wilt Overbrengen

Wanneer u op “Doorgaan,” de Migratie-Assistent op je Mac scant voor een lijst van bestanden die u kunt migreren naar de nieuwe computer. Zodra het klaar is, zal het u om alle bestanden gevonden, gescheiden door de gebruiker. Selecteer de gegevens die u wilt verplaatsen en klik vervolgens op “ga door”.

Nadat u dit doet, zal het proces beginnen, en je leert een ETA tot het klaar is. De overdracht kan enige tijd in beslag nemen, afhankelijk van hoeveel gegevens u overbrengt, en de Assistant zal u op de hoogte wanneer het klaar is.

Van harte gefeliciteerd! U bent nu in staat om te starten met uw nieuwe Mac.