Det Bästa VR Headset Till Din Telefon

0
98

Virtuell Verklighet är att arbeta hårt för att vara framtiden för spel, men dedikerade enheter är fortfarande lite för dyrt. Tack och lov, du kan uppleva glädjen av VR genom att para ihop din mobiltelefon med ett prisvärt headset.

Den Bästa Stora Thermoses Och Isolerad Growlers För Varma Och Kalla Drycker
av Andrew Heinzman den 5: e December 2018

Ibland bara en enda sak som du saknar för en stor händelse som är en humongous, temperatur-kontrollerade behållare. Hur kommer ni att dela ut färskt kaffe, soppa, öl eller till en grupp utan en stor termos eller isolerade growler?

De Bästa Bärbara Datorer Med Lång Livslängd Batteriets Livslängd
av Michael Crider den 5: e December 2018

Din bärbara dator kan vara den coolaste ultraportabel, avtagbar, cabriolet, whatchamacallit-kunna sak på blocket. Men det betyder inte att en hel del om batteriet dör halvvägs genom ett e-post. Detta är den mest långvariga bärbara datorer på marknaden.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Det Bästa VR Headset Till Din Telefon

Andrew Heinzman | @andrew_andrew__ | December 6, 2018December 6, 2018

Virtuell Verklighet är att arbeta hårt för att vara framtiden för spel, men dedikerade enheter är fortfarande lite för dyrt. Tack och lov, du kan uppleva glädjen av VR genom att para ihop din mobiltelefon med ett prisvärt headset.

Premium VR enheter som HTC Vive eller Oculus Rift är verkligen skitkul. Parat med ett bra spel det är en otrolig och uppslukande upplevelse. Grejen är att man behöver en kraftfull dator för att använda de dyra enheter. Så hur går du om att uppleva världen av VR-utan att tappa en halv grand? Du kan ta en telefon VR headsetet.

Telefonen VR headset tenderar att köra ganska billiga jämfört med de ovan nämnda premium objekt (och billigaste alternativen ofta gå till försäljning för $10 eller mindre). De är mycket små enheter för att uppleva VR för första gången, och nästan alla telefoner fungerar med dem. Till ett så lågt pris, skulle du tror att telefonen VR headset skulle vara som reklamtrick leksaker, men de är faktiskt en hel del kul. Plus, biblioteket i VR-filmer och spel för telefoner är alltid växer, så en telefon VR headsetet ska tidvattnet dig över tills dedikerad VR-enheter som är mer prisvärda.

Tyvärr, det är svårt att veta vilken telefon VR headset är värt den tid på dagen, och det verkar vara ännu svårare att säga vilken som headset telefonen faktiskt kommer att passa in. Det är därför vi har tagit tid att hitta den bästa VR headset för allas behov, från iPhone till Android-användare. Tänk på att alla dessa headset har justerbar linser, men bara ett par av dem är bekväma att bära med glasögon.

Samsung Redskap VR & Controller ($97)

Samsung Redskap VR har stelnat sig som en ledande leverantör i världen av mobiltelefoner VR, och av goda skäl. Det har en bättre bildkvalitet än de flesta VR-telefon headset, och det är den enda telefonen VR headset som är kompatibel med Oculus filmer och spel. Växel VR kommer också med en super cool och enkel styrenhet som kan lägga ett lager av nedsänkning till någon spelupplevelse, vilket är mycket uppskattat när man spelar detaljerad Oculus spel.

Naturligtvis, Redskap VR kan endast användas med Samsung-telefoner. Det är lite av en besvikelse, men begränsar Redskap VR till Samsung-enheter gör det möjligt för dem att bättre optimera prestanda. iPhone-ägare har fortfarande en massa bra alternativ, men bara de Redskap VR är kompatibla med Oculus spel.

Om du funderar på att släppa nästan $100 på en VR headset så du bör nog ta en snabb titt på Oculus Gå. Det är en fristående enhet som inte behöver din telefon att fungera, men det kostar ca $80 mer än Redskap.

Köp på Amazon

Google Dagdrömma View & Remote ($41)

Google Dagdröm har blivit en hyllad telefon VR headset för det är elegant, lätt design och användarvänlighet. Kan du passar nästan vilken telefon som helst inne i en Dagdröm, eftersom de höll på framsidan av en elastisk spärren. Som sagt, du kommer förmodligen att uppleva några ljus läckage om telefonen är för stor. Som Samsung Redskap, kan du bekvämt bära dina glasögon samtidigt som du använder en Dagdröm.

Tyvärr, Google Dagdrömma program är inte kompatibla med iphone, men andra VR-appar på iPhone kommer att fungera alldeles utmärkt. Och även om detta är en premium-enheten, du kan inte använda det för att spela Oculus filmer eller spel.

Det finns headset att göra samma sak som Google Dagdröm för mindre än $30, och du kan använda Google Dagdrömma apps med de andra headset. Verkligen, Dagdrömma är bäst om du har en Pixel telefon, eftersom det är i grund och botten är optimerade för enheten.

Köp på Amazon

D-Scope Pro Google Kartong Kit ($14)

År sedan, Google Kartong var en ledare i världen av telefonen VR headset. Och det är fortfarande en bra bit av hårdvara—om du har en kompatibel telefon. Nyare mobiltelefoner tenderar att vara för stor för kartong, men du kan komma undan med något storleken på en Galax S6 eller iPhone 6 (eller mindre). Om du är intresserad av en Google Kartong, så ska du faktiskt köpa D-Scope Pro Google Kartong Kit, som är mycket enklare att använda och några dollar billigare än den officiella Google-Kartong.

Igen, om du fortfarande att gunga en liten eller relativt gamla enheten (jag har fortfarande en S6, ingen skam) då D-Scope Pro Google Kartong Kit kommer att få jobbet gjort för dig på ett löjligt billigt pris. Eftersom en stor del av VR apps byggdes runt Kartongen, behöver du inte oroa dig för eventuella kompatibilitetsproblem eller förvirrande set-ups. Du kan ta en smart telefon gaming controller för att gå tillsammans med den här enheten, men det är faktiskt lite knappen som är inbyggd i headsetet, så det är upp till dig.

Köp på Amazon

DESTEK V4 VR Headset ($25)

Den DESTEK V4 VR headset är en annan billig telefon VR produkt, men det är lite mer modernt och kraftfullt än Google Kartong. För en, det passar moderna apparater så stor som iPhone X eller Not 9, så du behöver inte oroa dig för att telefonen är oförenliga. Eftersom den är gjord av mjukt material och hård plast, DESTEK headset block ut mest ljus läckage och sitta bekvämt på ditt huvud. Enheten är inarguably tafatt och klumpig, men det känns bra för en så stor, billigt headset.

Verkligen, DESTEK V4-headset är ett utmärkt alternativ för människor som vill ha en någorlunda hög kvalitet telefon VR headset för ett överkomligt pris. Den konkurrerar med kvalitet Samsung Redskap VR och Google Dagdröm, och landar relativt nära till märket. Den DESTEK inte kommer med en styrenhet, men det är en Google-Kartong-gilla-knappen som är inbyggd i sidan av headsetet. Naturligtvis kan du alltid ta en billig smart telefon gaming controller för ca $10.

Köp på Amazon

Merge-VR-Goggles ($30)

Om du letar efter något som är bra för barnen, lätt att rengöra, och super mjuk, så du bör ta en titt på kopplingen VR-Glasögon. Det är en telefon VR headset som är märkt som ett roligt pedagogiskt hjälpmedel för barn, men det kan justeras för att passa på en vuxen persons huvud, och den kan göra allt som en vanlig telefon VR headsetet kan göra. Kopplingen passar de flesta telefoner, även telefoner som är större än en iPhone 6+. Och eftersom det är gjort för barn, du vet att Koppla headsetet är hållbara. Merge-VR-Goggles är också kompatibel med Merge Kub, en pedagogisk AR enhet som har sin egen unika spel och pedagogiska videoklipp.

Igen, Merge-VR-goggles är bra för både barn och vuxna. Dess kvalitet är jämförbar med den DESTEK headsetet, men det är mycket mer bekväm, och det gäller i en del fiffiga färger. Det här headsetet skulle vara en bra present till ett barn, eller ens för dig själv. I likhet med andra budget headset, Merge inte kommer med en fjärrkontroll. Du kan köpa en smart telefon gaming controller för ca $10, eller bara använda de knappar som finns installerade på enheten.

Köp på Amazon