Wat is Dit Raar Google Maps Spam?

0
76

Sommige gebruikers melden dat ze een aantal bizarre spammy berichten op Google Maps van alle plaatsen. De pop-ups kennis van de gebruikers dat ze iets wint, dan verzoek hun locatie. Wat de hel?

Threads zijn te zien op reddit met gebruikers met dezelfde vraag zijn we allemaal benieuwd nu: wat is dit? Voor de één, waarom zou Kaarten een aanvraag moeten doen voor de locatie van een gebruiker wanneer het grootste deel van zijn werk is te weten waar je op een gegeven moment. Het is zo raar.

Sommige gebruikers kunnen speculeren, het heeft te maken met de Nabijgelegen functie, hoewel die niet is bevestigd, kan nog. Bleeping Computer gevangen wind van het probleem en stak een paar gebruikers die hebben gekregen van de fout, maar ze kon nog steeds niet het vinden van de bron probleem hier—de meeste gebruikers gewoon zei dat ze geblokkeerd of geweigerd de aanvraag voor de locatie en het ging over hun manier.

Een Twitter-gebruiker ging zo ver als het onderzoek naar de link te vinden het gaat om drie verschillende domeinen van Namecheap, maar nogmaals, geen verdere informatie over hoe deze werden gegenereerd werd gevonden. De gebruiker ook gepingd Google en Google Maps in de reeks van tweets om hen te laten weten heeft hij een screenshot en de domeinen, maar het lijkt er niet op dat hij ontvangen een reactie.

Één van beide manier, het is die gevolgen heeft voor zowel iOS-en Android-gebruikers op google Maps, is ongelooflijk spam, en niemand heeft enig idee waar het vandaan komt. Als je toevallig een dergelijke fout optreedt bij het gebruik van Kaarten, het is waarschijnlijk het beste om het te negeren en ontkennen van de aanvraag. Als we toevallig om iets te horen over waar deze als spam onzin afkomstig kan zijn van (of wat is de oorzaak van het), werken we hier.

via Bleeping Computer