Office Design Lead Spreekt Vloeiend Design Inzet voor Microsoft-Software en-Hardware

0
87

Eerder deze week, de design lead van Microsoft ‘ s Office-team gesproken over de aankomende pictogram verandert in zowel Office en Windows. Nu we zien hoe de teams bij Microsoft werken samen om een Vloeiend Design voor meer producten.

In een interview met De Rand, Office Design Lead John Friedman gedetailleerde hoe de Windows, Office, en zelfs Oppervlak teams werken samen, het aanroepen van de aanstaande samenwerking een “cross bedrijf inspanning.” Hij zei dat het ontwerp leidt van Windows, Office en de Surface “werken als een interne open source team,” dat is een interessante manier om te denken van dingen. Ze zijn intern delen van alle activa nu (wat ik denk dat is iets wat ze niet doen?) voor een meer geïntegreerde benadering tot het brengen van Vloeiend Design voor andere Microsoft-producten.

Het is je vergeven voor het niet helemaal vertrouwd met een Vloeiend Design, die Microsoft introduceerde vorig jaar. Dit is de nieuwe aanpak te ontwerpen en dat ze voorzichtig en langzaam los. In vergelijking tot de Metro-UI, die werd geduwd snel uit in een poging te verenigen Windows en Windows Phone (evenals Venster maken meer touch-vriendelijk), Vloeiend Design is meer over een langzame rollen om alles meteen de eerste keer.

Tijdens het interview zelf nog niet vertellen, één groot detail was niet duidelijk gemaakt: hoe Vloeiend Design geldt voor het Oppervlak. Friedman opgemerkt dat de Windows, Office en de vormgeving van het Oppervlak leidt samen werken op dit—maar het Oppervlak is van de hardware, waarbij Office en Windows zijn software. Het is mogelijk dat ze werken samen om te zorgen dat de hardware en software kijk goed samen, vooral voor de producten van het merk (je weet wel, zoals Oppervlakte).

Één van beide manier, het is duidelijk dat Microsoft neemt het ontwerp meer serieus nu dan ooit, want nu, dat is wat verkoopt apparaten.

via De Rand