Microsoft Repareert Kapotte Toegewezen Netwerkstation Probleem Eerder Dan Verwacht

0
84

Bijna een maand geleden meldden we dat Windows 10 het probleem beladen oktober 2018 update gebroken had toegewezen netwerkstations, en het probleem niet zou worden opgelost tot 2019. Het ziet eruit als Microsoft kreeg voor het sneller dan verwacht omdat de fix is nu beschikbaar.

Volgens Liam Tung, rapportage voor ZDNet, Windows 10 1809 KB4469342 update corrigeert het probleem:

KB4469342 buzzers Windows 10 1809 up-to-build-nummer 17763.168 en ten slotte de adressen van de bug waardoor toegewezen stations opnieuw wanneer gebruikers zich aanmelden bij een Windows-PC.

Microsoft zet het door vier previews met Windows Insiders sinds het trekken van de update van de algemene beschikbaarheid in begin oktober door de gegevens te verwijderen bug.

Tot nu toe heeft Microsoft het aanbieden van de admins een oplossing voor de toegewezen-stations probleem, maar sommige IT-professionals hebben gewaarschuwd tegen het gebruik van het omdat het kan schadelijk zijn voor zakelijke toepassingen.

Er zijn nog een aantal problemen aanwezig, zelfs in deze nieuwe bouwen, zoals Windows Media Player is gebroken zoekbalk. Gelukkig, het woord op de straat is dat er een correctie komt op 11 December, zodat je een meer geplet bug.

via ZDNet, MSPowerUser