Kan ik Herstellen van Gegevens Vanaf een Android-SD-Kaart of USB-Drive Geformatteerd als Interne Opslag?

0
84

Android is de mogelijkheid geïntroduceerd voor het gebruik van externe opslag als de interne opslag van een paar jaar geleden, maar dit sluit de SD-kaart en telefoon samen. Als er iets mis gaat, u niet in staat zijn om terug te krijgen wat gegevens op de kaart.

Waarom Zou U bij het Formatteren van een SD-Kaart of USB-Drive als de Interne Opslag?

Als u de SD-kaart of USB-stick als interne opslag van uw telefoon de originele opslag en de toegevoegde opslag samenvoegen in een gigantisch zwembad. Dit betekent dat applicaties die normaal gesproken geen ondersteuning voor het opslaan van gegevens naar externe opslagmedia kunnen profiteren van de extra ruimte. Het betekent ook dat je niet handmatig hoeft te verplaatsen apps heen en weer tussen uw telefoon en het geheugen en een SD-kaart.

Dit geldt ook voor Android TV boxen. Het SCHILD TV schepen met 16 gb of 500 GB opslagruimte, met de grotere versie is $100 meer dan de kleinere. Ik heb persoonlijk een beetje meer dan 16GB, maar het is goedkoper voor mij om te kopen van een USB-schijf en format die als interne opslag. Dat geeft me genoeg ruimte voor al mijn games, maar toch slaat me geld ten opzichte van de grotere tier.

Wanneer u bij het formatteren van het station of de kaart als intern geheugen, het wordt gecodeerd en behandeld als onderdeel van de telefoon-opslag. Iets dat op de schijf wordt gewist wanneer de schijf is geformatteerd, en het proberen te verwijderen van de schijf kan ertoe leiden dat uw apparaat en apps crashen omdat sommige van de bestanden die ze nodig hebben niet waar ze moeten zijn.

Kan Je Herstellen van Gegevens Uit de Externe Opslag Opgemaakt als de Interne Opslag?

Waarschijnlijk niet. Als de SD-kaart of USB-schijf wordt verwijderd, krijg je een melding dat je nodig hebt om de kaart of het station terug in het apparaat. Als u de kaart of schijf terug in en het door uw apparaat wordt herkend correct, alles moet terug naar normaal. Uw apps open als ze zouden moeten, en al uw foto ‘s en video’ s zal er zijn.

Maar, je kan niet zomaar het station of de SD-kaart in een andere telefoon of naar uw computer om te kijken naar wat bestanden kunnen worden. Want het is gecodeerd, kunt u alleen gebruiken op het apparaat waarmee u deze instellen als de interne opslag. Proberen te steek de schijf in je ergens anders niet zal werken, en als je ooit de schijf wilt gebruiken in een ander apparaat, moet u die opnieuw formatteren voor het eerst. Ten slotte, als de kaart of schijf sterft aan de binnenkant van uw apparaat (onwaarschijnlijk als dat kan), moet u waarschijnlijk naar de factory reset uit van uw apparaat om het te krijgen weer aan het werk.

Hoe Om Te Voorkomen Dat Het Verliezen Van Uw Gegevens

Zelfs als uw SD-kaart of USB-stick werkt prima, neem een paar minuten om een back-up van uw belangrijkste gegevens op een cloud provider. U kunt foto ‘s en video’ s een back-up automatisch, dus je hoeft niet eens na te denken over een back-up op een regelmatige basis.

Kunt u altijd downloaden van digitale aankopen, zoals films en TV-shows in de toekomst weer, en als uw favoriete spel biedt geen ondersteuning voor cloud bespaart, het is niet het einde van de wereld te spelen door het opnieuw.

Met behulp van een SD-kaart als de interne opslag is geweldig, maar een paar minuten duren om een back-up gewoon veilig!