Hur du Lägger till Kommentarer i Google Docs

0
244

Google Dokument är ett utmärkt alternativ till många andra ordbehandlingsprogram, och det gör det möjligt för användare att kommunicera med medarbetare om specifika delar av ett dokument utan att behöva skicka ett e-postmeddelande eller meddelande dem. Här är hur du kan lägga till kommentarer i Google Docs.

Lägga till kommentarer i Google Docs är ett bra sätt att lägga till kommentarer, förslag eller frågor till andra medarbetare i dokumentet. Kommentarer är ett utmärkt sätt för lärare att lägga till specifika kommentarer till författaren/student som skrev fil. Lägga till kommentarer finns även för Objektglas och Lakan och är i princip den samma, men vi kommer att använda Dokument finns i vårt exempel nedan.

Obs: för Att lägga till och svara på kommentarer, måste du först ha redigera/kommentera tillgång till dokumentet.

RELATERAT: Hur att Skapa Delbara Länkar för att Hämta Filer på Google Drive

Hur du Lägger till Kommentarer i Google Docs

I ett dokument som du kan redigera eller kommentera rättigheter, markera eller placera markören bredvid den text -, bild -, cell -, eller bild som du vill lägga till en kommentar. Klicka antingen på kommentar-ikonen i verktygsfältet eller den som visas på den högra sidan av dokumentet.

En kommentarsruta öppnas. Skriv in din kommentar och klicka på “Kommentar” för att skicka in dina anteckningar.

Alla kommentarer som visas på höger sida av dokumentet. Kommentarer är gängade, och allt du behöver göra att svara att man klickar på den, typ ett svar, och klicka sedan på “Svara.”

När kommentaren är på dokumentet om du vill göra ändringar, ta bort eller skapa en länk som leder personen att klicka på det direkt till din kommentar, klicka på de tre punkter som ligger på höger sida i kommentaren.

Om du behöver skicka en kommentar till en specifik person, kan du nämna dem (med första bokstaven i deras namn med stora bokstäver), och de kommer att få ett e-postmeddelande i din kommentar.

Obs: Om personen inte redan har tillstånd till kommentar/redigera filen, kommer du att bli ombedd att dela det med dem.

När du har läst och svarat på några kommentarer, kan du markera dem som “Löst” och få dem ur vägen.

RELATERAT: Hur du anger ett sista Datum När du Delar Filer på Google Drive