Hoe om Opmerkingen toe te Voegen in Google Docs

0
81

Google Docs is een uitstekend alternatief voor de vele andere tekstverwerkingsprogramma ‘ s en het stelt gebruikers in staat om te communiceren met medewerkers over specifieke onderdelen van een document zonder het hebben van een e-mail sturen of een sms te sturen. Hier is hoe je kunt opmerkingen toevoegen in Google Docs.

Het toevoegen van opmerkingen in Google Docs is een handige manier om notities toe te voegen, suggesties of vragen voor andere medewerkers in het document. Opmerkingen zijn een uitstekende manier voor leraren om toe te voegen specifieke opmerkingen voor de auteur/student die schreef het bestand. Het toevoegen van opmerkingen is ook beschikbaar voor Dia ‘ s en Sheets en is vrijwel hetzelfde, maar we zullen met behulp van Documenten in onze voorbeelden hieronder.

Opmerking: Voor het toevoegen en reageren op opmerkingen, moet je eerst moeten bewerken/comment toegang hebben tot het document.

GERELATEERD: het Maken van Deelbare downloadlinks voor de Bestanden op Google Drive

Hoe om Opmerkingen toe te Voegen in Google Docs

In een document waarin u het bewerken of opmerkingen rechten, markeren of plaats de cursor naast de tekst -, beeld -, cel of dia waaraan u een opmerking wilt toevoegen. Klik op het reactie-pictogram in de werkbalk of de een die wordt weergegeven aan de rechterkant van het document.

Een vak wordt geopend. Typ de opmerking en klik op “Opmerking” voor het indienen van uw opmerkingen.

Alle opmerkingen worden weergegeven op de rechterkant van het document. Reacties zijn van schroefdraad, en alles wat je hoeft te doen om te beantwoorden aan de één klik op een antwoord en klik op “Beantwoorden.”

Nadat de reactie is op het document als u wijzigingen wilt aanbrengen, verwijderen, of het genereren van een link die brengt de persoon te klikken op het direct naar je reactie, klik op de drie puntjes, rechts van de reactie.

Als u nodig hebt voor het verzenden van een reactie op een specifiek persoon, dan kun je ze (met de eerste letter van hun naam met een hoofdletter), en zij ontvangt een e-mail op de hoogte van uw reactie.

Opmerking: Als de persoon nog geen toestemming om commentaar toevoegen/bewerken het bestand, zal u gevraagd worden om het te delen met hen.

Zodra u hebt gelezen en beantwoord vragen / opmerkingen heeft, kunt u deze markeren als “Opgelost” en haal ze uit de weg.

GERELATEERD: het Instellen van een Vervaldatum Bij het Delen van Bestanden op Google Drive