Google Hem Nav har en Dold Tv-Inställningar-Menyn

0
96

Du kan justera ljusstyrkan eller ställ in ett alarm på din Google Hem Nav med ett röstkommando. Men om du försöker att vara tyst eller att det finns en hel del bakgrundsljud, kan du också göra dessa saker med hjälp av en dold Tv-Inställningar-menyn.

Att komma till skärmen inställningar-menyn är enkel. Den svåraste delen är förmodligen bara veta att det existerar. Bara svep upp från den nedre delen av skärmen.

När du gör en liten meny visas (likt vad du ser när du sveper från topp för Smarta hem-inställningar).

Du hittar i ordning från vänster till höger:

  • Ljusstyrka: Detta låter dig stänga av skärmens ljusstyrka upp och ner. Men det är också aktiverar och inaktiverar den Omgivande EQ-funktionen. Inställning av ljusstyrka till en viss nivå från 1-10 inaktiveras Omgivande EQ, sätta den till noll aktiverar Omgivande EQ.
  • Volym: Detta ger ett annat sätt att vända på volym upp och ner, men du kan också använda din röst eller de fysiska knapparna på den övre, bakre navet. Detta är bra för att knapparna slutar fungera.
  • Stör Inte: När du aktiverar detta, kommer du inte ta emot samtal eller meddelanden. När du stänga av det igen, du kommer se missade anmälningar. Denna inställning kommer inte att sluta Larm från klingande, dock.
  • Alarm: Du kan ställa nytt larm från här.
  • Inställningar Växel: Denna innehåller information om din Wi-Fi-anslutning och en del juridiska meddelanden.

Att ha tillgång till dessa inställningar utan röst är en bra sak, särskilt om din hub ligger på en plats där tillgång till de fysiska knapparna volym är obekvämt. Det skulle bara vara trevligt om införandet video nämnt att skärmen i menyn inställningar finns.