De Google Startpagina Hub heeft een Verborgen Menu Instellingen Scherm

0
97

U kunt de helderheid of het instellen van een alarm op uw Google Startpagina Hub met een spraakopdracht. Maar als je probeert om stil te zijn of er veel achtergrondgeluid is, kan je ook deze dingen doen met behulp van een verborgen Scherm Instellingen menu.

Het krijgen van naar het scherm menu instellingen is eenvoudig. Het moeilijkste deel is waarschijnlijk gewoon te weten dat het bestaat. Veeg met uw vinger omhoog vanaf de onderkant van het scherm.

Zodra je een klein menu verschijnt (net als wat je ziet bij het vegen van de top voor Smart home-instellingen).

U vindt in volgorde van links naar rechts:

  • Helderheid: hiermee kunt u de helderheid van het scherm omhoog en omlaag. Maar ook activeert en deactiveert de Omgevings-EQ-functie. Het instellen van de helderheid van een bepaald niveau van 1-10 deactiveert Omgevings-EQ; een instelling van nul activeert Omgevings-EQ.
  • Volume: Dit biedt een andere manier om het volume omhoog en omlaag, maar u kunt ook uw stem gebruiken of de fysieke knoppen op de bovenkant achterkant van de hub. Dit is ideaal voor als de knoppen stoppen met werken.
  • Niet Storen: Wanneer u deze optie inschakelt, ontvangt u geen oproepen of meldingen. Zodra u deze weer uit, zie je je gemiste meldingen. Deze instelling zal niet stoppen met Alarmen uit droge, klinkende, dat wel.
  • Alarm: U kunt nieuwe alarmen van hier.
  • Tandwielpictogram instellingen: Deze biedt informatie over uw Wi-Fi-verbinding en een aantal juridische kennisgevingen.

Het hebben van toegang tot deze instellingen, zonder de noodzaak voor voice is een goede zaak, vooral als je hub is een plek waar de toegang tot de fysieke volume knoppen is lastig. Het zou leuk zijn als de introductie video vermeld dat het scherm instellingen menu bestaat.