De Beste Siri Snelkoppelingen om aan de Slag

0
74

De nieuwe Snelkoppelingen app die geïntroduceerd werd in iOS-12 kunt u snelkoppelingen maken voor het automatiseren van een aantal taken. Hier zijn een handvol van de goede mensen aan de slag te gaan, met de hoop dat het wordt uw creatieve sappen stromen.

Het grootste probleem voor mij met de Sneltoetsen app is die ik gewoon niet kon komen met unieke toepassingen voor, maar zodra ik ging op zoek naar kant-en-klare snelkoppelingen, het heeft me aan het denken over de mogelijkheden. Gelukkig zijn er veel kant-en-klare sneltoetsen die u kunt vinden, dat is vooral goed nieuws, want de Snelkoppelingen app heeft een vrij steile leercurve als je het maken van snelkoppelingen vanuit het niets.

GERELATEERD: Wat Zijn Siri Snelkoppelingen en Hoe Gebruik ik Ze?

In ieder geval, hier zijn enkele geweldige snelkoppelingen die u misschien nuttig vindt.

Toon alleen Bepaalde Foto ‘ s naar Vrienden en Familie

We hebben allemaal foto ‘s op de telefoons die we liever niet laten zien aan andere mensen, maar wanneer u andere foto’ s dat je wilt laten zien aan anderen, je moet een beetje voorzichtig. Echter, deze snelkoppeling kunt u specifieke foto ‘ s en deze weergeven in een geïsoleerde diavoorstelling.

Het is een vrij eenvoudige snelkoppeling. Alles wat je hoeft te doen is tik om het te activeren, en dan kiezen welke foto ‘s je wilt laten zien, net zoals je normaal ook zou bij het selecteren van meerdere foto’ s in de app Foto ‘ s. Zodra ze klaar bent met het bekijken van de foto ‘ s, ze kunnen tik op “Gereed” en ze zullen worden genomen uit de app Foto ‘ s in totaal.

Scan een Product van UPC om te Zoeken naar Online

Een van mijn favoriete dingen om te doen als ik ga winkelen in een brick-and-mortar winkel is gebruik te maken van de Amazon app voor het scannen van barcodes en ontdek als Amazon verkoopt de producten voor minder. Deze snelkoppeling biedt een snellere interface voor het scannen van product-Upc ‘ s, en u kunt ook zoeken op Walmart en Target websites.

Automatisch Opnemen van een Video Als Je Getrokken Over

Terwijl de meeste routine-verkeer stopt door de politie gaat soepel, het is altijd beter te voorkomen dan te genezen. Deze snelkoppeling zal u helpen wanneer u over getrokken.

De snelkoppeling pauzes muziek, verandert de helderheid van alle de weg naar beneden, maakt Niet Storen, en stuurt een sms-bericht naar het contact van uw keuze te zeggen dat u over wordt getrokken en geven je huidige locatie (u kunt het bericht aanpassen, maar u wilt). De snelkoppeling zal ook beginnen met het opnemen van een video met de front-facing camera. Zodra u de opname wilt stoppen, het wordt verzonden naar uw contactpersoon, schakelt u de helderheid van de back-up en schakelt Niet Storen.

Deel Uw Wi-Fi-Wachtwoord Snel en Gemakkelijk

Apple maakt al vrij eenvoudig te delen Wi-Fi-wachtwoorden met andere Apple-producten in de buurt, maar als uw vriendin gebruik maakt van Android of een ander product, deze snelkoppeling zal snel een QR-code genereren van uw Wi-Fi-netwerknaam en het wachtwoord die ze kunnen scannen met hun telefoon camera.

Voor een melding Wanneer Uw iPhone Tegen 100%

Als je in een haast en willen weten wat de tweede wanneer je iPhone is opgeladen, deze snelkoppeling wordt u gewaarschuwd door het maken van een geluid en trillen van uw apparaat, evenals het hebben van Siri laten weten dat het klaar is met opladen (u kunt aanpassen wat ze zegt).

Het enige nadeel is dat je voor het activeren van de snelkoppeling voordat je gaat voor het opladen van je telefoon, dus het is misschien niet iets wat u wilt gebruiken elke keer, maar het kan perfect zijn voor die gevallen waarin je in een haast.

Zorg Ervoor dat bekijk de Gallery voor Meer Sneltoetsen

De Snelkoppelingen app heeft een “Gallery” tab aan de onderkant, waar u kunt bladeren door een handvol andere pre-made snelkoppelingen. Dus als u het niet zien hier iets dat u interesseert, check het uit.

U kunt ook kijken op ShortcutsGallery, dat is een website van een derde een volledige pre-en-klare snelkoppelingen van andere iPhone-gebruikers.

Afbeelding van ArtOlympic/Shutterstock