De Beste Grote Thermoses En Geïsoleerd Growlers Voor Warme En Koude Dranken

0
81

Soms, het enige dat je mist voor een groot evenement is een gigantische, temperatuur-gecontroleerde container. Hoe ga je om met de hand uit verse koffie, soep, bier of wijn tot een groep zonder een grote thermos of geïsoleerde growler?

De Beste Laptops Met Een Lange Levensduur Van De Batterij
door Michael Crider op 5 December 2018

Uw laptop kan worden van de coolste ultraportable, afneembare, cabriolet, whatchamacallit-in staat zijn ding op het blok. Maar dat betekent niet dat een partij als de batterij sterft halverwege een e-mail. Dit zijn de langst blijvende laptops op de markt.

De Beste Smart-Lampen Voor Uw Google Startpagina
Craig Lloyd op 4 December 2018

Als je in de markt voor een aantal slimme bollen om de outfit van uw huis en wilt dat ze werken naadloos samen met uw Google-Huis voor de ultieme stem-geactiveerde licht setup, hier zijn de beste opties om uit te kiezen.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Grote Thermoses En Geïsoleerd Growlers Voor Warme En Koude Dranken

Andrew Heinzman | @andrew_andrew__ | 5 December 2018December 5, 2018

Soms, het enige dat je mist voor een groot evenement is een gigantische, temperatuur-gecontroleerde container. Hoe ga je om met de hand uit verse koffie, soep, bier of wijn tot een groep zonder een grote thermos of geïsoleerde growler?

Grote thermoses en geïsoleerd growlers zijn ideaal voor grote evenementen, zoals sport spelletjes of activiteiten in de buitenlucht. Ze zijn ook handig voor een lange werkdag, of voor het brengen van nieuwe koffie om een kantoor partij. Ja, u kunt terecht voor warme en koude dranken of voedsel op een benzine-station, maar u kunt veel geld besparen brengen van drankjes of eten van thuis in een geïsoleerde fles. Sinds de meest betaalbare grote tuimelaars en geïsoleerd growlers de neiging om minder dan $50, het is gemakkelijk om te zien hoe ze kunnen betalen voor zichzelf.

Maar die fles moet je kiezen? Nou, het is makkelijker om te zoeken naar een one-trick-pony dan het is om een grote thermos dat kan het uitvoeren van vele taken. Bijvoorbeeld, als u wilt een grote container van warme koffie de laatste door middel van een werkdag, dan wilt u misschien een thermos dat heeft een uitloop of een deksel die tevens als een kopje. Als u om wat vers, koud bier op de boot, dan moet u een growler die kan omgaan met de druk van een koolzuurhoudende drank. Maar als je op zoek bent naar iets dat je kunt gebruiken voor soep, ijs, koffie en bier, dan heb je de tijd nemen om te overwegen uw opties. Gelukkig, hebben we de beste thermoses en geïsoleerd growlers voor een verscheidenheid van behoeften, dus je moet in staat zijn om de fles dat is recht voor je.

Thermoskan Rvs Koning 1.9 L Fles ($33)

Als je gaat om een thermos, waarom dan niet een pak één van de originelen? De Thermosfles van het merk 1.9 L tumbler is een duurzaam stuk apparatuur dat kan uw dranken warm of koel maximaal 24 uur. Dit is een bijzonder goede beker voor warme dranken en warme soep, maar het is niet altijd geweldig als je wilt om koude drankjes om elke dag te werken.

Sinds deze thermos kan dragen in een ton koffie of soep, het is belangrijk dat u lekker kunt afkoelen kleine porties zonder afbreuk te doen aan de temperatuur van de hele beker. Dat is de reden waarom deze Thermos’ gehele ontwerp is gebouwd rond de actie van gieten. De Thermos’ cap verdubbelt als een beker, dus gegoten vloeistof afkoelen kan relatief snel en onafhankelijk. U hoeft niet zorgen te maken over uw Thermosfles verliezen temperatuur als je het drinken uit de cap-cup, omdat de fles heeft een stopper die ontstaat er een vacuüm afdichting. Oh, en dat zeker kan worden gebruikt als een uitloop als het gedeeltelijk los te schroeven, en dat is een stuk makkelijker te gieten vanaf dan de Thermos’ brede mond.

Nogmaals, de Thermosfles van het merk thermos is het beste met warme dranken. Als je probeert om een aantal koude vloeistof om te werken, als een ijsthee of water doordrenkt, dan ga je vindt jezelf het gevoel overlast van hebben. De mond van de fles is te breed om uit te drinken en het houden van koude drankjes in de small cap is een beetje onhandig. Natuurlijk, zult u niet in de problemen als je al gepland op parceling uw drankje in kleine kopjes gedurende de dag.

Kopen op Amazon

Stanley Klassieke 1.9 L Vacuüm Geïsoleerde Thermosfles ($33.63)

Van ontwerp tot de functie, de Stanley thermos is een klassieker. Het zal altijd een plek in de harten van de koffiedrinkers en outdoor-types, want het is duurzaam, betaalbaar en echt goed isolerende vloeistof. Zoals het merk Thermos beker, de Stanley heeft een dop die fungeert als een beker, dus je hoeft niet mee te nemen een extra containers. Deze beker heeft een stopper die werkt als een uitloop als het gedeeltelijk losgeschroefd.

Als je geen fan van de glb-cup, dan kun je een drankje drinken rechtstreeks uit de thermosfles. Het heeft een relatief kleine mond, dus u hoeft niet te morsen van uw drankje overal. Gewoon in gedachten houden dat het doel van het cap-cup is een drinkbare deel van uw drank koel zonder koeling van de hele thermoskan. Het is een goed idee als je het dragen van een enorme 1.9 L thermoskan. Als je dronk je koffie rechtstreeks van de Stanley, dan zou je waarschijnlijk branden uw mond.

Deze grote, 1.9 L Stanley thermosfles is ideaal voor het nemen van een warm of koud drankje op een het kamperen reis, of zelfs om te werken. Het is een betaalbare, tijd getest klassieker die jaren kan duren van gebruik en misbruik.

Kopen op Amazon

Stanley Klassieke 1.9 L Vacuüm Geïsoleerde Growler ($31.50)

De Stanley thermos is een klassieker, maar de stopper kan het soort van vervelend, en het zal niet altijd uw koolzuurhoudende dranken uit te gaan flatscreen (het kan zelfs zo lek zijn als er teveel lucht). Als u wilt dat een Stanley vormgegeven thermoskan voor je bier of andere koolzuurhoudende dranken, dan moet je denken over het grijpen van een Stanley growler. Het heeft een latch-stijl deksel, die kan omgaan met de luchtdruk op een stuk beter dan een schroef-deksel. En niet te vergeten, dit growler kosten een paar dollar minder dan de reguliere Stanley thermos. Sinds de Stanley growler kan dezelfde hoeveelheid vloeistof als de Stanley thermos, die paar dollars misschien de moeite waard om over na te denken.

Natuurlijk, zult u waarschijnlijk willen brengen sommige kopjes met de Stanley growler, omdat het niet beschikt over een deksel die tevens als een kopje. Je kon drinken rechtstreeks uit de growler, maar het heeft een brede deksel, dus er is een kans dat je zou morsen uw kostbare bier all over the place. En als je toevallig worden met behulp van deze growler voor warme koffie (goed idee) wil je een kopje giet de koffie in eerste. Als je gedronken rechtstreeks uit de growler, dan zou je waarschijnlijk branden uw mond (slecht idee). Echt, dit zijn kleine ongemakken, en ze kunnen wellicht niet voor u van belang zijn, tenzij je het nemen van warme dranken op de weg.

Kopen op Amazon

DrinkTanks Vacuüm Geïsoleerde 1.8 L Growler ($51.80)

De DrinkTanks is een hoogwaardige, duurzame growler dat kan uw bier (of andere drank) koolzuurhoudende en temperatuur-controller. Terwijl de Stanley growler is een kleine grendel op de deksel, om de DrinkTank heeft een grote metalen hendel die volledig omvat de bovenkant van de fles. Als de Stanley werkt goed met een kleine hendel, dan weet je dat de DrinkTank de reus vergrendeling garandeert fris, koel bier.

Eerlijk gezegd, één van de beste dingen over de DrinkTanks growler is dat je kan paren met een vat-cap-accessoireset. Dit transformeert je growler in een miniatuur uit het vat, waardoor het gemakkelijk delen, terwijl het houden van bier extra koel-en koolzuurhoudende. Zelfs als je alleen met behulp van een teler om te houden van micro-bieren vers in de koelkast, de mogelijkheid om het gebruik van uw growler als een vat is een compleet spel-wisselaar.

Natuurlijk, op $51 dollar, dit is misschien niet de geïsoleerde growler voor iedereen. U kunt gebruik maken van deze growler voor meer dan alleen bier, maar er is niet echt een punt in de uitgaven een ton van het geld als je gewoon behoefte aan een geïsoleerde container voor uw koffie of heet water.

Kopen op Amazon

VonShef Thermische 5 Liter Karaf ($49.95)

Dit is niet een thermoskan of een growler, maar het kan doen hetzelfde werk tegen een zeer lage prijs… en het kan 5 liter vloeistof. De VonShef thermische karaf is een enorme, rvs container die houdt dranken warm of koud voor 24 uur. Het is een geweldig hulpmiddel voor partijen, vergaderingen of grote camping reizen. En de VonShef uit 3 delen, het is dus zeer eenvoudig schoon te maken.

Het is moeilijk om te kijken naar een thermische karaf zonder het denken van de koffie. Maar je kunt realistisch gebruik van de VonShef voor zowat alles. Ijsthee, limonade, warme chocolademelk, of een drank-zware punch zou goed werken in een van deze karaffen. U kan ook gebruik maken van de VonShef te houden kokend water, die gebruikt kan worden voor instant noodles of thee. Nogmaals, deze karaf heeft 5 liter, dat is genoeg om tientallen mensen. Natuurlijk, u niet wilt om iets koolzuurhoudende in deze karaf, en het is misschien een beetje te groot voor een 2 persoon kamperen (tenzij je drinkt een paar liter koffie per dag).

Kopen op Amazon

Stanley Avontuur Vacuüm Crock 2.8 L ($41.89)

Thermoses hebben altijd deed me denken aan de soep, maar geïsoleerde containers hebben een traag kruipen weg van de wereld van voedsel. Fabrikanten hebben veel succes met thermoses die zijn ontworpen voor koffie, dus is het logisch dat ze zetten al hun inspanningen in het vacuüm verzegeld sippy cup stijl deksels voor volwassenen. Maar het idee dat u kunt blijven eten warm zonder elektriciteit is nog vaag revolutionaire, dat is waarom het is goed om te zien dat een product als de Stanley geïsoleerd crock.

Dit is een eenvoudig apparaat dat gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken. Het is gemaakt van twee grote onderdelen (het deksel en de crock), en het heeft slechts één pakking, die groot genoeg is om bij te houden wanneer u reinigen. Sinds dit 2.8 L crock heeft een brede mond, het is gemakkelijk om in zo veel eten als je denkt dat je nodig hebt. En dat is echt alles wat die u hoeft te doen je hoeft niet op te warmen dat de kruik voor gebruik. Sinds het creëert een vacuüm afdichting, je geen zorgen hoeft te maken over je eten steeds raar of papperig.

Mensen met een scherp oog kan zien dat de Stanley crock heeft een aantal ernstige klemmen. Nou, dat is omdat het moet in staat zijn te verduren gekregen van de druk, als deze vol dampende bonen of een BBQ. Het heeft zelfs een overdrukklep, in het geval je gaat op een bergachtige klim. Dat gezegd zijnde, je kunt ook gebruik maken van deze flauwekul te houden, koud als ijs, koolsalade, of ijs.

Kopen op Amazon