Bästa Siri Genvägar att Komma Igång

0
176

Den nya Genvägar app som introducerades i iOS 12 låter dig skapa genvägar för att automatisera varje nummer av uppgifter. Här är en handfull som är bra att komma igång, med hopp om att det blir din kreativa safter flödar.

Det största problemet för mig med Genvägar app är att jag bara kunde inte komma upp med unika användningsområden för det, men när jag gick att söka efter färdiga genvägar, det fick mig att tänka på möjligheterna. Som tur är finns det en hel del färdiga genvägar som du kan hitta, vilket är särskilt goda nyheter eftersom Genvägar app har en ganska brant inlärningskurva om du gör genvägar från scratch.

RELATERAT: Vad Är Siri Genvägar och Hur Använder jag Dem?

I alla fall, här är några awesome genvägar som du kan ha nytta av.

Visa endast Vissa Bilder till Vänner och Familj

Vi har alla foton på våra telefoner som vi inte vill visa upp för andra människor, men när du har andra bilder som du vill visa för andra, man måste vara lite försiktig. Men denna genväg kan du välja specifika foton och visa dem i en isolerad bildspel.

Det är en ganska enkel genväg. Allt du behöver göra är att peka på för att aktivera det, och sedan välja vilka bilder du vill visa precis som du brukar när du väljer flera bilder i Foton app. När de väl är klar med att titta på bilderna, de kan peka på “Klar” och de kommer att tas ut av Foton app helt och hållet.

Scanna en Produkt UPC för att Söka efter Det på Nätet

En av mina favorit saker att göra när jag går och handlar på en tegel och murbruk butik är att använda Amazons app för att skanna streckkoder och ta reda på om Amazon säljer produkter för mindre. Denna genväg erbjuder en snabbare gränssnitt för skanning produkt UPCs, och du kan även ha det på sök på Walmart och Target: s webbplatser.

Automatiskt Spela in en Video När Du Får Dras Över

Medan de flesta rutin trafik stannar av poliser går smidigt, det är alltid bättre att vara säker än ledsen. Denna genväg kommer att hjälpa dig när du får dras över.

Genvägen pausar musik, visar ljusstyrkan hela vägen ner, gör Inte Störa, och skickar ett sms till en kontakt i ditt val att säga att du håller på att dras över och ge dem din nuvarande plats (du kan anpassa budskapet men du vill). Genvägen kommer också att börja spela in ett videoklipp med en framåtvänd kamera. När du stoppar inspelningen, det blir skickade till din kontakt, visar ljusstyrkan tillbaka upp, och stänger Inte Störa.

Dela Din Wi-Fi-Lösenord Snabbt och Enkelt

Apple redan gör det ganska enkelt att dela Wi-Fi-lösenord med andra Apple-produkter i närheten, men om din vän använder Android eller en annan produkt, denna genväg för att snabbt generera en QR-kod på ditt Wi-Fi-nätverkets namn och lösenord så att de kan skanna med hjälp av sin mobiltelefon kamera.

Du får ett meddelande När Din iPhone Avgifter till 100%

Om du har bråttom och vill veta de andra när din iPhone är klar att laddas, detta genväg kommer att varna dig genom att göra ett ljud och vibrerar enheten, såväl som med Siri låt du vet att det är gjort laddning (du kan anpassa vad hon säger).

Det enda förbehållet är att du har att utlösa genväg innan du går att ladda upp telefonen, så det kanske inte är något du vill använda varje gång, men det kan vara perfekt för de tillfällen då du har bråttom.

Se till att Kolla in Galleriet för Fler Genvägar

Genvägar app har ett “Galleri” – fliken längst ned där du kan bläddra bland en handfull andra färdiga genvägar. Så om du inte ser något här som intresserar dig, kontrollera att ut.

Du kan också kolla in ShortcutsGallery, som är en tredje parts webbplats full av färdiga genvägar från andra iPhone-användare.

Bild från ArtOlympic/Shutterstock