Apple brengt Officiële iPhone-XR Duidelijk Geval

0
111

Soms, het enige dat je mist voor een groot evenement is een gigantische, temperatuur-gecontroleerde container. Hoe ga je om met de hand uit verse koffie, soep, bier of wijn tot een groep zonder een grote thermos of geïsoleerde growler?

De Beste Laptops Met Een Lange Levensduur Van De Batterij
door Michael Crider op 5 December 2018

Uw laptop kan worden van de coolste ultraportable, afneembare, cabriolet, whatchamacallit-in staat zijn ding op het blok. Maar dat betekent niet dat een partij als de batterij sterft halverwege een e-mail. Dit zijn de langst blijvende laptops op de markt.

De Beste Smart-Lampen Voor Uw Google Startpagina
Craig Lloyd op 4 December 2018

Als je in de markt voor een aantal slimme bollen om de outfit van uw huis en wilt dat ze werken naadloos samen met uw Google-Huis voor de ultieme stem-geactiveerde licht setup, hier zijn de beste opties om uit te kiezen.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

Apple brengt Officiële iPhone-XR Duidelijk Geval

Bretagne Vincent | @ | December 5, 2018

Eindelijk, Apple is begonnen met de verkoop van haar officiële iPhone-XR duidelijk het geval bij diverse Apple Stores en de online winkel voor $39. Nog beter, u kunt het nu en neem het in slechts een paar dagen.

De zaak ging gewoon door met de verkoop vandaag, maar we voor het eerst hoorde over het weer in oktober, na 9to5Mac ‘ s speurwerk. De originele iPhone XR persbericht vermeld een duidelijk geval zou zijn op de weg voor de telefoon, maar er nog niet eventuele extra updates over de kwestie.

De nieuwe clear case is gemaakt van doorzichtig polycarbonaat en flexibele TPU kunststof met een krasbestendige coating om het te houden op zoek ongerepte zo lang mogelijk. Het is de eerste officiële duidelijk geval het bedrijf heeft tot nu toe sinds het begon met gevallen van de telefoon naast de apparaten terug met de iPhone 4. Gezien het feit dat er verschillende kleuren die de iPhone XR komt in dit geval mag pronken met de aantrekkelijke apparaat is heel mooi.

De behuizing ziet eruit als het is verstoken van alle logo ‘ s, dat is een van de redenen waarom je zou willen om te kiezen voor deze over een van de goedkopere dubbelgangers u kunt de aankoop van third-party fabrikanten. Er is een ruime keuze van goedkope opties die niet kost je $40, maar de besteding van het extra geld voor Apple ‘ s hoge-kwaliteit is uw beste weddenschap als je niet op zoek naar kopen goedkope vervangers.

Als u een upgrade recent en hebben behoefte aan een goede, betrouwbare geval is dit de manier om te gaan. Het blijft te bezien of ook andere modellen worden op vergelijkbare duidelijke opties voor beveiliging en via de Apple echter.

via MacRumors