Luisteren Naar Akoestische Luisterboeken Via Amazon Alexa op Uw Echo-Apparaat

0
131

Luisterboeken zijn een geweldige manier om uw favoriete auteurs, terwijl op de gaan. Of je zit in het spitsuur, vertrokken voor een joggen of zelfs gewoon doen wat klusjes rond het huis, het is geweldig om in staat om enige vooruitgang geboekt op een boek, wanneer u niet in staat om te gaan zitten en daadwerkelijk te lezen.

Hoorbaar, het audioboek service eigendom van Amazon, is misschien wel de grootste en meest handige manier om je handen op luisterboeken.

Ze hebben nogal een grote bibliotheek en een grote verscheidenheid van manieren om te luisteren naar hen, die hun Amazon Alexa app en Echo-apparaten.

Luisteren naar gesproken boeken via Amazon Alexa op uw Echo-apparaten is heel eenvoudig, en u kunt krijgen het proces tot en met slechts een paar eenvoudige stappen.

Het dragen van een telefoon en de hoofdtelefoon gebruiken met de Audible-app is zeker een optie, maar met behulp van uw smart speaker is een stuk handiger als je gewoon rond te hangen in huis.

Setup Hoorbaar op Amazon Echo-Apparaten

Hieronder geven we een korte handleiding over hoe om te luisteren naar gesproken boeken via Amazon Alexa.

Stap 1. Ga naar Audible.com en klik op Aanmelden in de rechterbovenhoek. Als dit uw eerste keer is dat u te horen, er moet ook een optie zijn om te profiteren van een gratis proefperiode van 30 dagen.

Als u al gebruik van de dienst en deze gekoppeld aan uw Amazon-Account, kunt u direct naar Stap 3.

Stap 2. Log in op uw Amazon-Account of registreer voor een nieuwe als je die niet hebt.

Stap 3. Download de Amazone Alexa app uit de app Store (iOS) of uit de Play Store (Android). We worden met behulp van de iOS-App, maar het proces moet worden vrijwel identiek, ongeacht van je gekozen operating systeem.

Stap 4. Tik op de drie bars in de linkerbovenhoek van het scherm aan om het menu opties.

Stap 5. Selecteer Muziek en Boeken.

Stap 6. Aan de bovenkant van uw scherm, moet er een sectie met de naam Hoorbaar Bibliotheek. Selecteer het luisterboek die u wilt beluisteren op je Amazon Alexa app of een Echo-apparaat.

Stap 7. Een menu moet een pop-up met de verschillende Amazon-apparaten. Zolang je het Echo-apparaat is aangesloten op WiFi, het moet net zo eenvoudig als het tappen van de luidspreker die u wilt het audioboek te spelen.

Als je koopt meer boeken over horen, de bibliotheek gedeelte in de Amazone Alexa app moet vullen automatisch.

Plus, met tal van Amazon titels met Whispersync-technologie, moet u in staat om naadloos over te schakelen tussen het lezen van de titel op je Kindle-apparaat of app, en geniet Hoorbaar van de vertelling.

Veel bibliotheek systemen bieden ook de mogelijkheid om te controleren Luisterboeken digitaal, dat is een ander alternatief voor het gebruik van Audible. Echter, de kilometerstand kan afwijken als het gaat om het spelen van het boek via uw Echo-apparaat.

Amazon Alexa officieel ondersteunt Hoorbaar luisterboeken, dus je kan hebben om toevlucht tot oplossingen zoals het gebruik van de Echo als via een Bluetooth-speaker en de spelen van de boeken door uw telefoon als u wilt luisteren naar boeken van andere apps.

Hopelijk met deze snelle tip, je zult lezen…of zal ik luisteren naar je nieuwe boek. Genieten!