Hoe om te Stoppen met Windows 10 Van de Heropening van Uw Eerdere Aanvragen Na het Herstarten van Uw PC

0
77

Wanneer u afsluiten of afmelden, Windows 10 onthoudt welke applicaties je open had. Het start automatisch de volgende keer dat u uw computer opstart. U kunt dit uitschakelen als je wilt aanmelden voor een schoon bureaublad.

Hoe om te Stoppen met Windows 10 Van de Heropening van Toepassingen

Om deze instelling te wijzigen, ga dan naar Instellingen > Accounts > Sign-in Opties.

Blader omlaag naar het gedeelte ‘Privacy’ en stellen het “Gebruik mijn teken-in-info automatisch klaar bent met het opzetten van mijn apparaat en open mijn apps na een update of opnieuw opstarten” optie op “Off”.

Deze functie is toegevoegd met de Daling van de Makers Update. Op een gegeven moment, had je dit probleem voorkomen door het afsluiten van uw PC met een shutdown.exe opdracht. De April 2018 Update toegevoegd de grafische schakelaar voor het uitschakelen van dit gedrag.

Hoe te voorkomen dat Windows opnieuw openen van Mappen

Als Windows wordt automatisch geopend in mappen, zoals Documenten of Downloads map in Verkenner wanneer u zich aanmeldt, die wordt bestuurd door een andere instelling.

Om het te vinden, start de Verkenner, klik op de tab “Beeld” in het Lint, en klik de knop “Opties”.

Op het tabblad Weergave scroll naar beneden en zoek de “Restore vorige mapvensters bij aanmelding” optie. Controleert u of het is ingeschakeld of Windows open een map in windows wanneer u zich aanmeldt op uw computer.

Deze optie is ook aanwezig in Windows 7 en Windows 8.

Hoe Schakel opstartprogramma ‘ s

Als een applicatie houdt starten tijdens het opstarten, zelfs als je deze opties uitschakelt, is het waarschijnlijk een programma dat automatisch ingesteld om te starten elke keer dat u zich aanmeldt. U kunt uitschakelen van het opstarten van programma ‘ s direct vanuit Windows-10 de Instellingen-app.

Hoofd naar Instellingen > Apps > Opstarten voor het beheren van de opstart-toepassingen. Een toepassing op “Off” hier en het zal niet starten wanneer u zich aanmeldt op uw computer.

Het uitschakelen van sommige toepassingen zal hier de gevolgen. Bijvoorbeeld, als u uitschakelen Dropbox, het niet automatisch synchroniseren van uw bestanden totdat u het programma starten. Als u uitschakelen van een hardware-utility die normaal gesproken loopt in uw systeemvak of in het systeemvak, het kan niet zijn normale werk op de achtergrond, totdat u het programma starten.

GERELATEERD: het Beheren van opstartprogramma ‘ s in Windows-10 App Instellingen