Hoe Blokkeer Telefoon en FaceTime-gesprekken op iPhone en iPad

0
26

Of het nu een telemarketeer of iemand die je kent die vervelende je, soms is het beste ding om te doen is het blokkeren van bellen of FaceTiming. Hier is hoe dat te doen op je iPhone en iPad.

Voor iPhone-en iPad-bezitters, er zijn talloze manieren waarop iemand kan contact met je op, of dat nu een telefoontje, een FaceTime hd-Audio-oproep, of een voor FaceTime video bellen. Ondanks de vele verschillende manieren waarop iemand kan contact met je op, iOS werkt onder een alles-of-niets-aanpak. Dat betekent dat als je iemand blokkeert, u bellen ook voorkomt dat zij contact met u op via FaceTime. Als een handige bonus, het stopt ook hen bereikt u via SMS of iMessage.

U kunt contactpersonen blokkeren van het bereiken van je in de FaceTime en Telefoon apps, nogmaals, dit blokkeert alle punten van contact, ongeacht waar u doen—en laten wij u zien hoe.

Het blokkeren van Contacten in de Telefoon App

Om te beginnen, opent u de Telefoon app. Afhankelijk van of je bent het blokkeren van iemand in uw lijst met Contacten of een recente beller, tik op de “Contacten” of “Recenten” knop.

Tik op de naam van de contactpersoon als je in de “Contacten” te klikken. Tik op de “Info” knop naast de beller die u wilt blokkeren, als je in de “Recenten” tabblad.

Vervolgens gaat u naar de onderkant van de pagina en tik op de “Blokkeer deze Beller” optie.

Bevestig ten slotte de blok door te klikken op de “Contact Blokkeren.”

Contactpersonen blokkeren in de FaceTime-App

De blokkering van een contact in de FaceTime app is vergelijkbaar met het doen in de Telefoon app, maar deze keer kan je alleen blokkeren van personen die u hebt gebeld of die heb je in het verleden. Als u het blokkeren van een nieuw iemand, de Telefoon-app is de plek om het te doen.

Ga je gang en brand-up van de FaceTime-app en tik vervolgens op de “Info” knop naast de naam van de persoon die je wilt blokkeren.

Nu, ga helemaal naar de onderkant van het scherm en tik op de “Blokkeer deze Beller” knop.

Bevestig ten slotte de uitvoering van het blok door te klikken op de “Contact Blokkeren.”