De Beste Schakelaar Accessoires Voor Smash Bros.-Verslaafden

0
73

Als je in de markt voor een aantal slimme bollen om de outfit van uw huis en wilt dat ze werken naadloos samen met uw Google-Huis voor de ultieme stem-geactiveerde licht setup, hier zijn de beste opties om uit te kiezen.

De Beste Cadeaus Voor De Koffie Liefhebbers Deze Kerst
door Jennifer Allen op 4 December 2018

Wij zijn grote fans van koffie op ReviewGeek dus u kunt er zeker van zijn dat we een aantal geweldige ideeën voor vakantie geschenken en kleinigheidjes voor de koffie liefhebber in je leven.

Neem Uw Losse Blad Thee Op de Weg Met Deze Reizen Thee Infusers
door Andrew Heinzman op 3 December 2018

Het is moeilijk te vinden losse blad thee wanneer u weg bent van huis. Maar u vindt het warme water overal, dus wat houdt u tegen weekwater wat thee op de weg?

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Schakelaar Accessoires Voor Smash Bros.-Verslaafden

Michael Crider | @MichaelCrider | December 4, 2018December 3, 2018

Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Schakelaar is bijna hier, en het is een doozie. Met de lauwe prestaties van de Wii U, het is veilig om te zeggen dat dit de meest verwachte Smash Bros.-spel in een decennium.

Als je al limbering uw duimen in voorbereiding, of weet u iemand anders die ook een groot fan, u misschien op zoek naar een aantal add-ons om het verbeteren van de vechtpartijen crossover ervaring. Hier zijn een paar keuze accessoires die ervoor zorgt dat uw uitgebreide Smash Bros. sessies meer plezier, meer comfortabele, of gewoon handiger.

GameCube Controllers Voor Iedereen!

Super Smash Bros Melee voor de GameCube, uitgebracht in 2001, was het startpunt voor de vele fans van de serie. Zijn relatieve eenvoud en hyper-snelle actie vechten betekent dat het nog steeds zeer populair als de “definitieve” Smash Bros., vaak nog meer gespeeld dan de Wii-en Wii U-items. Als dat het geval is, veel fans de voorkeur aan de unieke lay-out van de GameCube-controller voor hun strijd tegen sessies.

Nintendo weet dit: ze bracht een GameCube controller adapter voor de Wii U, en dezelfde gadget werkt nog steeds voor de Schakelaar. Maar dingen zijn een beetje anders. De adapter kunt u gebruik maken van een van de oude GameCube-controllers of de opnieuw uitgebrachte versie (identiek aan de originele) van Nintendo, maar omdat het moet van twee ouderwetse USB-poorten, kunt u alleen gebruiken met de Schakeloptie-dock. Het is de goedkoopste manier om vier GameCube pads werken met Smash Bros. Ultimate, maar het is minder dan ideaal, tenzij je er op draden voor de latentie van redenen.

Een interessant alternatief is de 8BitDo “Gbros” Draadloze adapter. Zo kunt u de stekker in een ouderwetse GameCube controller met een batterij-aangedreven Bluetooth-radio, met enkele extra knoppen voor het koppelen. En ondersteunt ook de NES en SNES Classic controllers. Dit is niet uit op het moment, maar als je maar een GameCube controller je echt leuk vindt en u wilt toevoegen draadloze mogelijkheden, het zal waarschijnlijk de beste manier. Het zal de detailhandel voor $20.

Maar voor mijn geld, en de beste combinatie van de klassieke GameCube ergonomie en moderne draadloze Schakelaar gemak is PowerA Draadloze GameCube-controllers. Deze zijn bijna-perfecte replica ‘ s van de originele GameCube pad ontwerp, plus extra knoppen voor de meer geavanceerde andere functies. Ze hebben slechts twee ergonomische veranderingen: een grotere en meer comfortabele D-pad dan de originele Game Boy-stijl een, en een extra Z-trigger op de linker stick en knoppen, zodat de controllers kan worden gebruikt met alle moderne Schakelen spelen. (Oh, en ze hebben geen geronk van motoren…net als de originele Wavebird voor de GameCube.)

Ze zijn nog vrij redelijk in prijs van slechts $50 ($20 goedkoper dan een Pro Controller), en voorzien van motion controls. Let op, dit zijn al de verkoop snel online—Gamestop lijkt te zijn van een goed stukje van de retail-voorraad in de winkels, hoewel.

Natuurlijk, de Switch Pro Controller en Vreugde-Con-controllers werken met het spel, ook samen met minder dure bedrade controllers die vandaag volgen is enigszins saai verdragen.

Reis-Vriendelijke Docks en Laders

Multiplayer Smash Bros. wordt best gespeeld op zo groot een scherm mogelijk, maar de Schakelaar op de console-modus dock is niet erg draagbaar. De Schakelaar kan achterover leunen op de meegeleverde standaard, maar het is minder dan elegant en maakt het opladen onmogelijk—dat is een beetje een fout in het ontwerp met de Schakelaar van drie uur levensduur van de batterij.

Je kunt verlichten dit op een paar manieren. Nintendo verkoopt een officiële oplader, een USB-C oplader die integreert een standaard in de plastic behuizing. De standaard in de oplader is zowel meer stabiele en meer verstelbare dan op de Schakelaar zelf. Als u regelmatig reist met uw Switch of je wil gewoon iets comfier om mee te spelen op een tafel of bureau, het is een vrij goede investering van slechts $20.

Maar een meer complete oplossing is iets wat Nintendo niet bieden: een full-dock, compleet met opladen, HDMI-out en USB-toegang, dat kan nog steeds toegang tot het scherm. Er zijn een aantal derde-partij alternatieven, maar wat dubieus implementatie van de USB-C standaard maakt ze moeilijk te raden. Een betere, goedkopere en meer hands-on oplossing is een dock mod: het vervangen van de kunststof zitschaal van de Nintendo Schakelaar dock met een compacte derde optie.

Deze gewijzigde shell behoudt alle opladen, data en video-poorten van de Switch, maar bevat ook een stand waarmee je het scherm wanneer het niet wordt gebruikt in de console-modus. De vervanging van de shell, met inbegrip van de tri-schroevendraaier u nodig voor het openen van de originele dock, wordt verkocht in vele Amazon resellers voor onder de twintig dollar.

Het duurt ongeveer een half uur om te installeren, en iedere volwassene moet kunnen omgaan met de vrij eenvoudige bediening. We hebben zelfs aangegeven dat het proces over op How-To Geek. Het resultaat is een gadget die behoudt alle van de Schakelaar Dock functionaliteit, bevat een handige standaard voor draagbare opladen, het is ongeveer de grootte van een pak kaarten.

Natuurlijk, als je op reis bent ergens en je geen toegang hebt tot de macht, u zult willen meenemen langs. De Schakelaar moet meer directe elektriciteit dan de meeste mobiele accu kan leveren, maar dit Anker-model kunnen leveren, genoeg om het draaiende te houden, zelfs tijdens full-power-play. En het is groot genoeg om volledig opladen minstens vier keer voorbij.

Bescherming Voor Mobiele Smash Sessies

Nintendo hardware is over het algemeen vrij zwaar, maar de Switch is een $300 gadget met een andere honderd dollar waard van games en controllers. Een kleine investering te beschermen het is waarschijnlijk een goede zaak.

Deze draagbare geval houdt de console en de Vreugde-en Nadelen niet veel anders, maar het is een geweldige keuze als u wilt reizen (vooral als je al een USB-C oplader voor uw telefoon of computer). Een meer uitgebreide optie ook ruimte voor de dock, oplader, extra controllers en games, in een schuim-gevoerde pakket ongeveer de grootte van een koffer. Het is ideaal als u van plan bent een multiplayer-sessie weg van huis.

De meeste van de buitenkant van de schil en handvatten voor de Schakelaar niet veel toe te voegen functionaliteit, maar we gaan het aan te bevelen een screen protector. In tegenstelling tot de meer of minder van alle moderne smartphones en tablets, de Schakelaar van het scherm is goedkoop plastic in plaats van gehard Gorilla Glass. Het is veel meer gevoelig voor krassen of schade aan het LCD-paneel aan de onderzijde. Ik gebruik deze glazen screen protector van BlackWeb (Walmart ‘ s house merk), dat onder deze prachtig gevormde plastic applicator shell. Het stelt u in staat om het glas protector perfect uitgelijnd met de Schakelaar van het scherm en de luidspreker uitsparingen.

Amiibos Laat U het Verhogen van Uw Eigen AI-Strijders

Nintendo ‘ s “speelgoed tot leven” Amiibo zijn al sinds de Wii U. Ze zijn klein plastic figuren die verbinding kan maken met de Schakelaar via de NFC-lezer in de Vreugde-Con of Pro Controller, het doen van verschillende dingen voor verschillende games.

In Smash Bros., zij staan de spelers te verzamelen, trainen en verbeteren van de AI-gestuurde analogen van strijders. Kom aan het denken, ze zijn vrijwel precies wat dat griezelig verhaal modus trailer is al over…

Hoe dan ook, Smash Bros. Ultieme niet de diepe integratie met Amiibo dat de Wii U-versie was, nu dat aangepaste bewegingen zijn gegaan. Maar het is een leuke manier om uit te breiden uw spel ,vooral als je een fan bent van een paar specifieke tekens. Een Amiibo dat overeenkomt met het grote rooster van vechters zal werken, en Nintendo zal de uitbreiding van haar speelgoed selectie in de komende paar maanden te dekken elk karakter in het spel. Als de $15-30 prijs (of veel meer voor de zeldzamere varianten) is te veel voor u, u kunt dezelfde functionaliteit van een derde partij NFC kaarten beschikbaar op eBay, minus de strak-uitziende figuren.

Met een paar extra accessoires heb je niet alleen de klassieke N64-stijl controller te voelen waar je naar hunkert, maar veel sap te blijven spelen op de gaan en zelfs een aantal spel-het uitbreiden van Amiibo goodies.